Kirsten
van Stuijvenberg

Recruitment Consultant

Life begins at the end of your comfort zone

Toen ik deze tekst afgelopen zomer voorbij zag komen wist ik het zeker, ik ben toe aan verandering en wil mezelf weer uitdagen!

Wat ik deed kon ik heel goed, maar wat als ik in een nieuwe omgeving geplaatst zou worden met andere mensen en nieuwe uitdagingen? Zou ik dan ook waarde kunnen toe voegen, kunnen verbinden en mensen blij maken? Het antwoord is JA, dat kan en wil ik! Met ruim 20 jaar ervaring ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Ik mag het mooiste vak van de wereld, recruitment uitoefenen op mijn manier en in vrijheid verbonden met FYGI.

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen samen grote stappen maakt in succesvol recruitment! Je hebt elkaar nodig om doelen te bereiken. Wederzijdse aandacht en luisteren naar elkaar zijn voorwaarden voor een goed inzicht in de wensen en verwachtingen.

Je ontzorgen of jouw probleem oplossen, doordat jouw vacature door de juiste persoon wordt ingevuld of je helpen die mooie baan te vinden waarmee je jouw grenzen verlegd en ambities waarmaakt? Ik ga de uitdaging graag aan. Daarbij zet ik mijn ruime ervaring, uitgebreide netwerk en een enorme dosis energie en enthousiasme graag in.

Benieuwd naar wat ik nog meer voor je kan betekenen? Kijk eens op mijn website SamenWerving.

Kirsten
AccountmanagementInterim OpdrachtenWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Kirsten in je organisatie...
  • Professional met ruim 20 jaar ervaring
  • Enthousiast & authentiek
  • Verbinder van mensen
  • Helpt om ambities waar te maken
  • Wederzijdse aandacht & luisteren

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Kirsten is zeer gedreven en is erg betrokken met de wensen haar klanten en cliënten. Zij weet precies wat er op de markt speelt en houdt alle...

Kirsten is zeer gedreven en is erg betrokken met de wensen haar klanten en cliënten. Zij weet precies wat er op de markt speelt en houdt alle veranderingen in de gaten. Met haar persoonlijke begeleiding en enthousiasme zorgt zij ervoor dat beide partijen tevreden zijn.

Lees meer

De meest waardevolle eigenschappen van Kirsten als Business Consultant in mijn team vond ik: haar grote teamspirit, hoog energieniveau en haar...

De meest waardevolle eigenschappen van Kirsten als Business Consultant in mijn team vond ik: haar grote teamspirit, hoog energieniveau en haar kritische blik op processen of de algemene gang van zaken. Kirsten spreekt zich makkelijk uit en weet in no time mensen aan zich te binden of achter haar idee te krijgen. Daarnaast denkt ze in oplossingen en kansen en niet in problemen, wat ook enorm bijdraagt aan de snelheid en resultaten in haar werk.

Lees meer

Zoek je iemand die je kan adviseren op het gebied van recruitment, HR en interimopdrachten, iemand die inspireert, altijd vrolijk is en resultaat...

Zoek je iemand die je kan adviseren op het gebied van recruitment, HR en interimopdrachten, iemand die inspireert, altijd vrolijk is en resultaat levert? Dan moet je bij Kirsten zijn! Kirsten luistert goed naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Ze stelt kritische vragen en denkt mee. De wensen en behoeften van onze organisatie hebben we samen vertaald naar een zoektocht voor de juiste kandidaat op de juiste plek. Uiteindelijke resultaat was de invulling van fijne inleenkrachten op de afdeling Finance. Ze kijkt breed, denkt vooruit en communiceert op een prettige manier. Ze is betrokken en eerlijk en gewoon een onwijs leuke vrouw.

Lees meer

Zij weet een goede match te maken tussen opdrachtgever en sollicitant en weet tijdens het gesprek over de opdracht altijd de juiste vragen te stellen....

Zij weet een goede match te maken tussen opdrachtgever en sollicitant en weet tijdens het gesprek over de opdracht altijd de juiste vragen te stellen. Daarnaast heb ik het ook altijd erg gewaardeerd dat er de juiste verwachtingen werden gecreëerd als een opdracht lastig of niet in te vullen was. Er werden dus geen bij voorbaat ongeschikte kandidaten voorgesteld in de hoop toch een positie te kunnen invullen.

Lees meer
Mijn vacatures:
Commercieel medewerker binnendienst
40 uur
mbo
Doetinchem

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ontmoet Kirsten
AccountmanagementInterim OpdrachtenWerving & Selectie

Kom in contact!