Social Share
bool(false)

Kristel
Frey

Recruitment Consultant

Verbinden én bemiddelen zit in mijn DNA! Sinds 2008 ben ik recruiter en heb ik mijn roeping gevonden, want mijn energielevel schiet de lucht in als ik de juiste connectie maak. Voor jou zoek ik de beste baan en voor mijn opdrachtgevers de beste professional. Mijn sterkte? Ik kijk verder dan werkervaring, want competenties zijn voor mij ook belangrijk.

Voor jou als opdrachtgever
Mijn doel is om jou te helpen in de zoektocht naar talent. Daarvoor zet ik al mijn kracht in om dit op een vakkundige en toch persoonlijke manier aan te pakken. Ik denk creatief met jou mee en ben altijd open, duidelijk en eerlijk in mijn communicatie.

Dankzij FYGI kan ik de focus leggen om de juiste match te maken. Ik blijf constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, ik heb toegang tot de meest innovatieve recruitmenttools en ik maak gebruik van verschillende jobsites. Daarnaast volg ik regelmatig workshops om mezelf uit te dagen en te verbeteren.

Ook kan ik altijd terecht in het FYGI netwerk voor hulp of specifieke vragen bij andere specialisten. Wij helpen elkaar, want delen is immers vermenigvuldigen! Ook fijn voor jou als opdrachtgever.

Voor jou als professional
Ik help jou met het vinden van jouw beste baan dat goed aansluit aan jouw ambitie en drijfveren. Omdat het voor mij belangrijk is dat jij goed terecht komt, werk ik uitsluitend met opdrachtgevers die goed zijn voor hun medewerkers.

Mijn focus
Ik ben gespecialiseerd in de logistieke én industriële branche. Mijn focus ligt hierbij op sales profielen, ondersteunende rollen en leidinggevende functies. Ook voor assessments kan je bij mij terecht.

Mijn onderscheidend vermogen is werven over de grenzen van België en Nederland. Grenzeloos werven! Tot slot vind je mij vaak terug op social media, want recruitment = marketing. Online zichtbaarheid mag zeker niet onderschat worden.

Happy recruiter? Yes, dat ben ik.
In september 2019 ben ik gestart als ondernemer bij FYGI. Omdat ik mijn eigen koers vaar én mijn innerlijk kompas heb gevolgd, doe ik mijn werk met veel passie en plezier. Met lef, energie en in vrijheid.

Kristel
assessmentsSocial mediaWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Kristel in je organisatie...
  • Bemiddelaar in hart en nieren
  • Professioneel met een persoonlijke touch
  • Open en eerlijk
  • Geboren netwerker
  • Groot netwerk in Limburg (België) en Brabant en Limburg (Nederland)

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Met plezier schrijf ik een spontane aanbeveling voor de zeer gedreven Kristel. Via een collega van mij ben ik in contact gekomen met Kristel. Op dat...

Met plezier schrijf ik een spontane aanbeveling voor de zeer gedreven Kristel. Via een collega van mij ben ik in contact gekomen met Kristel. Op dat moment waren wij al zeer, zeer lang op zoek naar een productiemanager. Vanaf het eerste gesprek werd mij zeer duidelijk dat Kristel een zeer sterk profiel kan schetsen van de kandidaat die we zochten. Zij heeft enorm goed weten in te schatten welke kandidaat wij zochten. Ook de vacature die zij hiervoor had uitgeschreven gaf al zin om voor de functie te solliciteren. Daarna een perfecte opvolging en een zeer snel resultaat. Wij hadden reeds enorme kosten gemaakt bij een ander selectiebureau maar hebben toch voor de kandidaat gekozen die Kristel ons heeft aangebracht. Kortom, prettige, correcte, professionele en persoonlijke samenwerking! Op naar de volgende eventuele samenwerking! Ook de no cure no pay formule is hierin zeker een pluspunt. (Ook dat kan bij bepaalde selectiebureaus een nadeel hebben dat men wat losser omgaat in de screening van kandidaten maar dat hebben wij zeker bij Kristel niet ervaren!)

Lees meer

Kristel draagt binnen Moonen Packaging bij aan ons belangrijkste kapitaal, namelijk de mens binnen onze organisatie. Als vakexpert is zij...

Kristel draagt binnen Moonen Packaging bij aan ons belangrijkste kapitaal, namelijk de mens binnen onze organisatie. Als vakexpert is zij verantwoordelijk voor het werving en selectie proces waarbij zij nieuwe talenten voor onze organisatie aantrekt, werft en deze matcht met onze organisatie. Kristel haar kracht zit hem in het uitdragen van onze kernwaarden naar de kandidaat en deze matchen met zijn of haar competenties. Ze kijkt verder dan het cv, namelijk naar de competenties en capaciteiten van een persoon, zonder deze in een hokje te plaatsen op basis van het cv. Dit vinden wij als organisatie heel belangrijk en waardevol. Verder denkt Kristel continu mee met onze organisatie op HR vlak en volgt ze actief nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze is een waar verlengstuk voor onze HR afdeling en een ambassadeur voor onze organisatie!

Lees meer

Ik ken Kristel al geruime tijd, en ben zeer blij met haar persoonlijke betrokkenheid en pro-actieve werkwijze. Ze begrijpt wat ik zoek, en weet dat te...

Ik ken Kristel al geruime tijd, en ben zeer blij met haar persoonlijke betrokkenheid en pro-actieve werkwijze. Ze begrijpt wat ik zoek, en weet dat te vertalen naar de juiste persoon of actie. De samenwerking verloopt professioneel en soepel

Lees meer
Mijn vacatures:
Commercieel Medewerker Binnendienst Koeltechniek
40 uur
mbo
Barendrecht
Commercieel Medewerker Binnendienst
40 uur
mbo
Weert
Accountmanager horeca
40 uur
hbo / bachelor
Brussel
Operator drie ploegen
38 uur
mbo
Lommel
Storingstechnieker
38 uur
hbo / bachelor
Sint-Truiden

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Kristel
assessmentsSocial mediaWerving & Selectie

Kom in contact!