Social Share
bool(false)

Laurens
Walbeek

Recruitment Consultant

Mijn speciale aanpak

“Acquiring the right talent is the most important key to growth. Hiring was – and still is – the most important thing we do.”
– Marc Benioff

Mijn kwaliteit ligt in het uitvoeren van grote uitdagingen. Bij mijn laatste opdrachtgever heb ik het recruitmentsysteem verfijnd, intern learning & development opgezet en professionals geworven. Ik heb rollen voor de verschillende afdelingen samengesteld, recruiters gecoacht en daarnaast LinkedIn-recruitertrainingen gegeven. Ook vond ik het lonend om de organisatie te verbeteren en om de organisatie te laten groeien door nieuwe processen in te voeren en door een faciliterende rol aan te nemen. Ik paste mijn creativiteit, leiderschap, no-nonsense mentaliteit en assertiviteit toe om het recruitmentlandschap in te richten naast het werven van professionals.

Ik beschrijf mezelf als een welslagen, ondernemend en strijdbaar persoon. Mijn vrienden vragen mij soms hoe ik zo energiek kan zijn. Ik ben trots op mijn inspanningen om steeds meer professionals te helpen aan een verbeterde werkomgeving. Zoals je aan mijn LinkedIn-profiel kunt zien, heb ik mijn carrière doorgebracht als een recruiter voor diverse bureaus. Vanaf jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in het spreken met anderen, adviseren en het dienstbaar zijn. Toen ik ontdekte dat ik mijn passie voor mezelf kon uitvoeren, besloot ik als zelfstandige aan de slag te gaan bij FYGI.

Voor opdrachtgevers
Ik help je in het ontlasten van je recruitmentvraagstukken, adviseer je over de juiste recruitmentkanalen en gebruik een proactieve recruitmentbenadering om de beste match te vinden. Dit doe ik via werving & selectie en recruitmentmarketing.

Ik gebruik de professionele, resultaatgerichte en uitdagende aanpak die het stellen van goede en de juiste vragen, recruitmenttechnieken en een adviserende rol combineert. Gedurende een zoektocht naar professionals wordt een diepe onthulling gedaan naar wat je precies zoekt. Hier wordt door een proactieve benadering de juiste professional aan gekoppeld. Ik heb een speciale aanpak voor elke opdrachtgever en gebruik mijn kwaliteiten en ervaringen om een gerichte oplossing te bieden.

Voor professionals
Ik heb mijn leven veranderd en kan hetzelfde voor jou doen. Ik ben een gedreven recruiter en heb daarnaast onderzoek gedaan naar de verhouding tussen leiderschap en het psychologisch welzijn van medewerkers. Daarnaast heb ik balans gevonden tussen mijn werk en privé. Nu heb ik een richting in het leven, persoonlijke groei, positieve relaties, autonomie en een goede gezondheid, maar dit kwam niet eenvoudig. Ik heb veel gefaald, soms moeite gehad in een baan en complexe situaties doorgemaakt. Als professional kun je mijn ervaring gebruiken om een verbeterde stap te zetten.

Laurens
Marketing- en dataprofessionalsWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Laurens in je organisatie...
  • Proactieve recruitment partner door heel Nederland
  • Creatief in het vinden van oplossingen voor nieuwe vraagstukken
  • Verbinder en voorlichter
  • Ondernemend, resultaatgericht en strijdbaar
  • Eerlijk en no-nonsense benadering

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Laurens is a very kind, professional, enthousiastic and very understanding person with a high amount of empathy and the perfect balance of wishes and...

Laurens is a very kind, professional, enthousiastic and very understanding person with a high amount of empathy and the perfect balance of wishes and requirements of clients and candidates. It always is a true pleasure collaborating with Laurence, since he is truly dedicated and wishes nothing more than the perfect match for both sides, client and candidate.

Lees meer

Laurens is goed bereikbaar, neemt de tijd voor je en denkt goed met je mee. Hierdoor had ik het gevoel gehoord te worden en ben ik weer een stap...

Laurens is goed bereikbaar, neemt de tijd voor je en denkt goed met je mee. Hierdoor had ik het gevoel gehoord te worden en ben ik weer een stap dichterbij een nieuwe baan.

Lees meer

Laurens heeft met goed luisteren, veel geduld en flink wat onderling contact ervoor gezorgd dat ik bij een aantal bedrijven heb kunnen kennis maken en...

Laurens heeft met goed luisteren, veel geduld en flink wat onderling contact ervoor gezorgd dat ik bij een aantal bedrijven heb kunnen kennis maken en uiteindelijk ben ik bij een leuk bedrijf blijven hangen. Laurens, bedankt!

Lees meer

Laurens heeft mijn wensen goed in kaart gebracht bij mijn huidige werkgever. Hij heeft zorgvuldig gekeken bij welk bedrijf ik goed zou passen volgens...

Laurens heeft mijn wensen goed in kaart gebracht bij mijn huidige werkgever. Hij heeft zorgvuldig gekeken bij welk bedrijf ik goed zou passen volgens de gestelde eisen. Dankzij hem zit ik op een plek met gelijkgestemde waarin ik mij kan optrekken en doorgroeien. Nu 2 maanden werkzaam en het voelt als een goede match. Nogmaals dank hiervoor!

Lees meer

Een professional in zijn vak. Hij benadert je op een persoonlijke, subtiele manier en denkt vooral met de persoon mee. Hij luistert goed naar je...

Een professional in zijn vak. Hij benadert je op een persoonlijke, subtiele manier en denkt vooral met de persoon mee. Hij luistert goed naar je wensen en kan dit om vertalen in interessante kansen en mogelijkheden.

Lees meer

Dankzij Laurens ben ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan in contact gekomen met meerdere zeer interessante bedrijven die goed aansloten bij...

Dankzij Laurens ben ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan in contact gekomen met meerdere zeer interessante bedrijven die goed aansloten bij mijn wensen en skill-set, uiteindelijk heb ik zo de meest geschikte match kunnen vinden. Bedankt voor je hulp!

Lees meer

Zeer goed en professioneel in wat hij doet. Benaderd je persoonlijk en professioneel. Hij heeft een goed netwerk en heeft de vaardigheden om je...

Zeer goed en professioneel in wat hij doet. Benaderd je persoonlijk en professioneel. Hij heeft een goed netwerk en heeft de vaardigheden om je daarmee de beste kansen te bieden.

Lees meer

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Laurens mij voortreffelijk bijgestaan. Wanneer ik vragen had werden die snel beantwoord en hij kwam met...

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Laurens mij voortreffelijk bijgestaan. Wanneer ik vragen had werden die snel beantwoord en hij kwam met suggesties die mijn kansen op werk met grote stappen verbeterde.

Lees meer

Een betrokken persoon en een uitstekend verstaander, die niet alleen de wensen van een professional aandachtig aanhoort, maar ze ook begrijpt en er...

Een betrokken persoon en een uitstekend verstaander, die niet alleen de wensen van een professional aandachtig aanhoort, maar ze ook begrijpt en er een totaalplaatje uit weet te vormen. Dat gecombineerd met een heldere en realistische kijk op zaken, maakt Laurens een bekwame en prettige professional. Binnen no-time wist hij een goede match te vinden.

Lees meer

Goed contact en duidelijke wensen uit kunnen spreken, Laurens heeft als tussenpersoon zijn rol goed vervult....

Goed contact en duidelijke wensen uit kunnen spreken, Laurens heeft als tussenpersoon zijn rol goed vervult.

Lees meer

Laurens is een goede professional welke goed luistert naar de kandidaat alvorens te komen met een vacature....

Laurens is een goede professional welke goed luistert naar de kandidaat alvorens te komen met een vacature.
Hij heeft mij geholpen met het vinden van de juiste baan.

Lees meer

Laurens is erg behulpzaam en vaardig in het zoeken naar alternatieven en mogelijkheden. Realistisch in de opties en haalbaarheid van de wensen. Hier...

Laurens is erg behulpzaam en vaardig in het zoeken naar alternatieven en mogelijkheden. Realistisch in de opties en haalbaarheid van de wensen. Hier is hij ook duidelijk over. Vooral het blijven contact houden en luisteren naar mij heeft mij geholpen om de moeilijke tijd van het zoeken naar werk door te komen. Geen doekjes er om winden en zeggen waar het op staat in relatie met de arbeidsmarkt werkt verhelderend en inspirerend.

Lees meer

Binnen de IT heb ik reeds veel ervaring, maar ik blijkt toch niet binnen ieder bedrijf te passen. Toch heeft Laurens mij in contact gebracht bij twee...

Binnen de IT heb ik reeds veel ervaring, maar ik blijkt toch niet binnen ieder bedrijf te passen. Toch heeft Laurens mij in contact gebracht bij twee werkgevers en beide bleken inderdaad een goede (potentiële) match te zijn.

Lees meer

Laurens heeft een enthousiaste instelling en zorgt voor een persoonlijke touch. Hij heeft me enorm geholpen met uitzoeken wat ik wil bereiken en het...

Laurens heeft een enthousiaste instelling en zorgt voor een persoonlijke touch. Hij heeft me enorm geholpen met uitzoeken wat ik wil bereiken en het daadwerkelijk vinden van mijn nieuwe baan. Laurens motiveert daarom om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer

Through a job application I came across Laurens by chance and I very glad I did....

Through a job application I came across Laurens by chance and I very glad I did.

Laurens is professional and committed recruiter which go for the right match between the candidate and client. He helped me to explore my possibilities and suggest job opportunities that I will not know of without him.

As I was coming from overseas, I was worried about communications delays. However, Laurens was always available and quick for answering any questions.

Thank you Laurens for the great service.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Laurens
Marketing- en dataprofessionalsWerving & Selectie

Kom in contact!