Social Share

Luca
Stein

Recruitment Business Partner

We doen dit samen.

Verbinden en bemiddelen. Dat is écht waar ik mijn energie vandaan haal. Hoe fijn dat dit dus mijn werk is?! Dagelijks kom ik blij thuis na mijn werkdag omdat ik fijne gesprekken heb gevoerd, een professional aan een baan heb geholpen of een opdrachtgever tevreden heb gemaakt!

Samen kunnen we de wereld aan en zetten we stappen. Hoe? Daar help ik je bij. Als recruiter en online recruitment marketeer zit ik al een aantal jaar in het vak, waar ik voorlopig niet mee ga stoppen.

Graag help ik je om het juiste talent met jouw bedrijf te matchen, vraagstukken te bespreken en recruitment werk uit handen te nemen. Online heb ik een groot bereik waar ik ook veel te vinden ben. Na mijn hbo-opleiding in social media wist ik alle kneepjes van het online vak, wat ik goed kan inzetten in mijn werk. Online zichtbaarheid in combinatie met recruitment is dé perfecte combinatie. De online wereld is belangrijk in ons vak en graag denk ik ook daarin met je mee.

Persoonlijkheid, verbinding en korte lijntjes zijn voor mij belangrijke factoren in een samenwerking. Voor een professional, maar ook voor een opdrachtgever. Ik klets graag samen met jou als professional over jouw toekomst. Maar ook klets ik graag met jou als opdrachtgever over het bedrijf, wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Op deze manier leren we elkaar goed kennen, wat voor mij een perfecte samenwerking betekent. Als kers op de taart doe ik dit allemaal het liefst onder het genot van een heerlijke cappuccino!

Zin in een bakkie cappuccino, samen het gesprek aangaan en stappen zetten? Ik ook. Laten we snel afspreken!

Luca
Interim RecruiterMarketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Luca in je organisatie...
  • Persoonlijk, informeel en betrokken
  • Passie voor recruitment en marketing
  • Creatieve sparringpartner
  • Eerlijk, enthousiast en met aandacht
  • Afspraak = afspraak
Mijn vacatures:
Traineeship HR- & Salarisadministratie
40 uur
mbo
Utrecht

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hé, mijn naam is Luca
Interim RecruiterMarketingWerving & Selectie

Kom in contact!