Social Share

Marco
van den Berg

Recruitment Consultant

Branche: Office | MKB | Industrie

“Don’t Worry About a Thing” – Bob Marley

Het is niet alleen een mooie zin, maar ook een quote die ik elke opdrachtgever en professional graag meegeef. ‘'”Maak je geen zorgen.” Het is mijn lijfspreuk en ik ben een groot fan van reggaemuziek.

Welkom op mijn FYGI-website! Mijn naam is Marco. Leuk dat je mijn pagina bekijkt. Ik stel mij graag aan je voor als (interim) recruiter.

Ik kom uit een ondernemersgezin. Mijn ouders hebben jarenlang een winkel gehad in de woninginrichting. Het werken in de detailhandel bleek al gauw niet voor mij bestemd, ik ben gaan werken in de uitzendwereld. Daarin heb ik veel geleerd over administratieve processen, salestrajecten, recruitment en netwerken. Ik vervolgde mijn pad daarna richting loopbaanbegeleiding, beroepskeuze en capaciteitsmanagement.

Met mijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse werkomgevingen, branches en sectoren, doe ik nu wat ik het allerleukste vind: recruitment. Ik zet mij met positieve zin in om iedereen aan zijn beste baan te helpen! Als (interim) recruiter voel ik mij deel van een organisatie als de verbinder tussen de professional en de hiring-manager. Ik vind het een waardevolle baan. Deel te mogen zijn van iemands nieuwe, spannende sollicitatieproces is fantastisch om te doen.

Wat kan ik betekenen voor jou als opdrachtgever?
Ik help je met al je vraagstukken op het gebied van recruitment, werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Daarvoor heb ik toegang tot de beste innovatieve marketing- en recruitmenttools. Dankzij FYGI blijf ik op de hoogte van wat er speelt in jouw branche en over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ik volg diverse trainingen en workshops. Op deze manier blijf ik actief mijzelf en de wereld om mij heen verbeteren. Ik ben benieuwd wat er speelt binnen jouw organisatie én wat ik voor jou kan betekenen. Ik kom graag in contact.

Wat kan ik betekenen voor jou als professional?
Ik kijk verder dan alleen je werkervaring. Ik zoek voor jou de beste baan. Waar word jij nou écht gelukkig van? Wat drijft je en wat is jouw koers? Ik ga graag het gesprek met je aan. Ook voor een verhelderend assessment kun je bij mij terecht. Ik maak graag kennis!

Everything will be alright
Mijn onderscheidend vermogen zit in mijn noordelijke nuchterheid: doe wat je zegt en draai er niet omheen. Ik ben recht door zee, sociaal bevlogen en betrokken. Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring en neem deze kennis mee in mijn rugzak en deel het graag. Neem daarom gerust (vrijblijvend) contact op! En vergeet het niet: “don’t worry, everything will be alright!”

Marco
Noordelijk nuchter...RecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marco in je organisatie...
  • Inlevend in mens én organisatie
  • Stabiele factor in een dynamische omgeving
  • Groot netwerk in Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • Motiverend, optimistisch en evenwichtig
  • Sociaal vaardig, creatief en ervaren in diverse sectoren
Mijn vacatures:
Adviseur Fysieke Leefomgeving
40 uur
hbo / bachelor
Apeldoorn
Recruiter Sociaal Domein
40 uur
mbo
Hoorn
Adviseur Zorg
40 uur
hbo / bachelor
Hoorn
Adviseur Fysieke Leefomgeving
40 uur
mbo
Hoorn
Secretaresse
40 uur
mbo
Leeuwarden

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Marco
Noordelijk nuchter...RecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!