Social Share
bool(false)

Marco
van den Berg

Recruitment Consultant

Branche: Office | MKB | Industrie

“Don’t Worry About a Thing” – Bob Marley

Het is een bekende zin uit een liedje maar ook de quote die ik elke opdrachtgever en professional mee wil geven. ‘Maak je geen zorgen’. Het is mijn lijfspreuk.

Aangenaam, mijn naam is Marco! Leuk dat je mijn pagina bekijkt. Ik stel me graag aan je voor als Recruitment Consultant. Daarvoor gaan we terug naar het begin…
Ik ben zakelijk opgegroeid in de uitzendwereld. Ik heb veel geleerd over salestrajecten, recruitment, netwerken en HR. Maar soms is daar het moment om een nieuwe weg in te slaan. Ik volgde mijn pad richting loopbaanbegeleiding, beroepskeuze en capaciteitsmanagement. En nu is het tijd. Tijd om deze wegen te combineren. Met al mijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse omgevingen en sectoren, ga ik nu doen wat ik het allerleukste vind: ik ga me inzetten om iedereen aan zijn beste baan te helpen!

Wat kan ik betekenen voor jou als opdrachtgever?
Ik help je met al je vraagstukken op het gebied van recruitment, werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie en heb daarvoor toegang tot de beste innovatieve marketing- en recruitmenttools. Dankzij FYGI blijf ik op de hoogte van wat er speelt in jouw branche en over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ik volg diverse trainingen en workshops. Op deze manier blijf ik actief mijzelf en de wereld om mij heen verbeteren. Ik ben benieuwd wat er speelt binnen jouw organisatie én wat ik voor jou kan betekenen. Ik kom graag in contact met je!

Wat kan ik betekenen voor jou als professional?
Ik kijk verder dan alleen je werkervaring. Ik zoek voor jou de beste baan. Waar word jij nou écht gelukkig van? Wat drijft je en wat is jouw koers? Ik ga graag het gesprek met je aan. Ook voor een verhelderend assessment kun je bij mij terecht. Ik maak graag kennis!

Everything will be alright
Mijn onderscheidend vermogen zit in mijn noordelijke nuchterheid: doe wat je zegt en draai er niet omheen. Ik ben recht door zee, sociaal bevlogen en betrokken. Ik heb meer dan dertig jaar werkervaring en neem deze kennis mee in mijn rugzak en deel het graag. Neem daarom gerust (vrijblijvend) contact op!

Dit is jouw reis. Gebruik je innerlijk kompas. Zet koers en “everything will be alright.”

Marco
Noordelijk nuchter...RecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marco in je organisatie...
  • Inlevend in mens én organisatie
  • Stabiele factor in een dynamische omgeving
  • Groot netwerk in Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • Motiverend, optimistisch en evenwichtig
  • Sociaal vaardig, creatief en ervaren in diverse sectoren

Omdat connectie meer dan wifi betekent.

Ik heb bijna drie jaar met Marco gewerkt. Hij is een echte teamplayer, zorgt voor positieve energie tussen collega’s. Hij legt makkelijk contact...

Ik heb bijna drie jaar met Marco gewerkt. Hij is een echte teamplayer, zorgt voor positieve energie tussen collega’s. Hij legt makkelijk contact met verschillende doelgroepen. Klanten waarderen het persoonlijke contact en snelle handelen. Marco verbindt mensen op een spontane wijze en met zijn ruime ervaring in sales en de arbeidsmarkt heeft hij een groot netwerk opgebouwd.

Lees meer
Mijn vacatures:
Monteur
40 uur
mbo
Nederland
Cv monteur
40 uur
mbo
Nederland
Service- en onderhoudsmonteur
40 uur
mbo
Nederland
Cv monteur
40 uur
mbo
Zuid-Holland, Nederland
Service- en onderhoudsmonteur
40 uur
mbo
Zuid-Holland, Nederland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Marco
Noordelijk nuchter...RecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!