fbpx
Social Share
bool(false)

Marissa
Cornelissen

Recruitment Business Partner

De tijd van je leven is nu.

Marissa
Een toegewijde recruiter zoals Marissa in je organisatie...

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Vanuit mijn rol als vestigingsmanager bij Kamphorst heb ik één jaar met Marissa samengewerkt. Marissa is zeer sociaal, communiceert open en helder...

Vanuit mijn rol als vestigingsmanager bij Kamphorst heb ik één jaar met Marissa samengewerkt. Marissa is zeer sociaal, communiceert open en helder en komt haar afspraken na. Binnen Kamphorst heeft zij een verdere verdieping in recruitment gevonden die hopelijk bijdraagt aan haar vervolg als zelfstandig recruiter. Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste persoonlijkheid en een fijne collega en beveel haar van harte aan voor toekomstige opdrachtgevers.

Lees meer

Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste recruitment professional. In het afgelopen jaar heeft zij ons met diverse vacatures geholpen. Ze weet...

Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste recruitment professional. In het afgelopen jaar heeft zij ons met diverse vacatures geholpen. Ze weet goed wat er bij ons speelt en weet op die manier de juiste professional te selecteren.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Marissa
InterimOfficeWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial