fbpx
Social Share
bool(false)

Marissa
Cornelissen

Recruitment Business Partner

De tijd van je leven is nu, dus pak het moment!

Welkom! Mijn naam is Marissa Cornelissen. Als recruitment business partner kun je bij mij terecht voor het gehele recruitmentproces, verbeteringen, advies en de uitwerking hiervan.

Mijn kracht ligt in het schakelen tussen verschillende projecten en het bijsturen waar nodig. Stakeholdermanagement is hierbij als vanzelfsprekend. Met een transparante, persoonlijke en gestructureerde werkwijze, kom ik graag jouw bedrijf tijdelijk versterken.

Meerwaarde FYGI-platform
De wereld van recruitment verandert. Recruitment marketing is dé toekomst. Mede hierom ben ik aangesloten bij FYGI. Zo beteken ik nog meer voor mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers en professionals.

✅ SEO-proof vacatureteksten
✅ Nieuwste recruitment technologieën
✅ Arbeidsmarkt en doelgroependata-analyses
✅ Gerichte online wervingscampagnes
✅ FYGI-assessment voor een objectief en compleet beeld

Qua branche heb ik inmiddels brede ervaring opgedaan, jouw bedrijf is méér dan welkom. Heb jij een recruitmentvraagstuk binnen jouw organisatie waarop ik mijn kennis en expertise kan loslaten? Laten we in gesprek gaan. ☕

📞 06 28 68 54 39 of ✉️ mail naar marissa.cornelissen@fygi.nl

Marissa
(interim) recruitmentEmployer BrandingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marissa in je organisatie...
  • Altijd het beste uit mezelf en een ander willen halen
  • Kwaliteit boven kwantiteit, bij mij is niemand een “nummertje”
  • Persoonlijk, transparant en betrokken
  • In te schakelen voor: interim recruitment, advies en verbeteringen, werving en selectie
  • Uitgebreide en actuele kennis van het prachtige recruitment vak en nooit uitgeleerd

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Marissa heeft als interim recruitment business partner twee grote opdrachten bij Partou mogen vervullen. Ze is in augustus 2021 gestart met een groot...

Marissa heeft als interim recruitment business partner twee grote opdrachten bij Partou mogen vervullen. Ze is in augustus 2021 gestart met een groot data onderzoek ‘de toekomst van onze medewerker’. Waarin ze met data en interviews heeft geholpen een basis neer te zetten voor het werven van nieuwe medewerkers. Daaropvolgend heeft Marissa vanaf de zomer 2022 een zwangerschapsvervanging gedaan op de afdeling HR. Hierin heeft ze zich vooral gericht op het bedenken en uitvoeren van events voor potentiële medewerkers en het online benaderen van nieuwe medewerkers voor onze organisatie.

Ik heb Marissa als een sociale, betrokken professional ervaren. Die zowel op afstand als fysiek op kantoor het beste voor de organisatie naar boven haalt. Ondanks haar interim status bij de organisatie, heeft ze zich onmisbaar gemaakt en was ze onderdeel van het team. Zowel in schrift als mondeling nauwkeurig en projectmatig zeer accuraat. Een aanbeveling voor elke organisatie!

Lees meer

De samenwerking met Marissa was ontzettend fijn. Al bij het eerste gesprek voelde ik mij ontzettend welkom en gehoord. Marissa stelt de juiste vragen...

De samenwerking met Marissa was ontzettend fijn. Al bij het eerste gesprek voelde ik mij ontzettend welkom en gehoord. Marissa stelt de juiste vragen op een fijne manier waardoor je na 2 minuten al niet meer merkt dat het een sollicitatiegesprek is. Daarbij is zij ontzettend goed op de hoogte van de klant waarvoor zij mensen zoekt en de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Ze zorgt voor een persoonlijke benadering waardoor je jezelf op je gemak voelt tijdens het gesprek.

Ze toont ook interesse in de persoon die solliciteert zodat beide partijen overtuigd zijn van een match. Tijdens het proces blijft Marissa continu betrokken doormiddel van berichten over de status maar ook toont zij veel interesse na het verloop van de gesprekken bij de opdrachtgever. Na het in dienst treden blijft Marissa geïnteresseerd naar de ervaring van de kandidaat en heeft mij persoonlijk nog opgezocht wat ik ontzettend leuk vond. Ik ben blij dat ik dankzij haar nu een fantastische nieuwe baan heb!

Lees meer

Vanuit mijn rol als vestigingsmanager bij Kamphorst heb ik één jaar met Marissa samengewerkt. Marissa is zeer sociaal, communiceert open en helder...

Vanuit mijn rol als vestigingsmanager bij Kamphorst heb ik één jaar met Marissa samengewerkt. Marissa is zeer sociaal, communiceert open en helder en komt haar afspraken na. Binnen Kamphorst heeft zij een verdere verdieping in recruitment gevonden die hopelijk bijdraagt aan haar vervolg als zelfstandig recruiter. Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste persoonlijkheid en een fijne collega en beveel haar van harte aan voor toekomstige opdrachtgevers.

Lees meer

Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste recruitment professional. In het afgelopen jaar heeft zij ons met diverse vacatures geholpen. Ze weet...

Ik heb Marissa leren kennen als een enthousiaste recruitment professional. In het afgelopen jaar heeft zij ons met diverse vacatures geholpen. Ze weet goed wat er bij ons speelt en weet op die manier de juiste professional te selecteren.

Lees meer
Mijn vacatures:
Recruitment Marketeer
40 uur
hbo / bachelor
Tiel
Manager F&B
38 uur
mbo
Lelystad
Chef Kok
38 uur
mbo
Lelystad
Chef Kok
38 uur
mbo
Tiel
F&B Manager
38 uur
mbo
Amersfoort

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Marissa
(interim) recruitmentEmployer BrandingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial