Marjolein
Touber

Recruitment Consultant

Out of the box

Waar word ik nu echt blij van als ik het over werk heb? Die vraag stelde ik mezelf het afgelopen jaar steeds vaker. Het antwoord: het verbinden van werkgever en werknemer op welk moment dan ook in zijn of haar carrière. Niet alleen vanuit een zakelijk oogpunt maar ook met oprechte aandacht.

Het is duidelijk dat de wereld verandert en daarom is het belangrijk zelf ook mee te bewegen. Zo worden we steeds digitaler, maar vergeten daarbij soms de persoonlijke aandacht en benadering. Waarom niet combineren? Ik heb de keuze gemaakt en richt me op deze twee pijlers:

1 |  Interim Recruiter / W&S Adviseur

Met mijn uitgebreide netwerk, gecombineerd met de nieuwste digitale recruitment technologie (online marketing) van het platform FYGI – Happy Recruiters, ga ik graag met jou op zoek naar jouw ideale baan of die ene onvindbare nieuwe medewerker! Door mijn jarenlange ervaring ben ik bekend met zowel MKB organisaties, non-profit alsook multinationals. Eens kijken wat ik voor jou als kandidaat of voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in contact!

2 | Sparringpartner op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling

Ik ga graag met je in gesprek over je loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Dat kan je huidige werksituatie betreffen, maar het kan ook om een nieuwe (werk)omgeving of situatie gaan. Mijn motto is: “de wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt”. Ik werkte zelf bijvoorbeeld al vele jaren in loondienst en kende alle ins and outs van mijn vakgebied. Het is best een stap om al die zekerheid en de bekende werkzaamheden op te geven, ja. Maar… het is “out of the box” net even uitdagender dan in the comfortzone (althans, dat vind ik ;-) en daarom maakte ik bewust deze keuze.

Ben jij ook benieuwd naar jouw mogelijkheden of toe aan verandering? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Mail, bel of app je mij?

Marjolein
Interim RecruiterRetentiemanagementWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marjolein in je organisatie...
  • Persoonlijk en verbindend
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Ondernemend
  • Sparringpartner
  • Out of the box
Mijn vacatures:
Senior Assistent Accountant
32 uur
hbo / bachelor
Amstelveen
Financieel Administratief Medewerker
32 uur
mbo
Utrecht
Recruiter
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Heb je vragen?

Van’t Hoffstraat 24
3863 AX Nijkerk
+31 (0)33 205 9988

Hallo! Ik ben Marjolein
Interim RecruiterRetentiemanagementWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.