Marjolein
Touber

Recruitment Business Partner

De wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt

De wereld verandert. We worden steeds digitaler, maar we vergeten soms de persoonlijke aandacht en benadering. Waarom geen goede combinatie maken? Dat is nu precies wat ik doe! Vanuit een professioneel oogpunt en met oprechte interesse verbind ik professionals en organisaties met als doel ‘happy’ werkgevers en werknemers.

Uitgebreid netwerk
Ik zit al jaren in het vak van recruitment. Daardoor heb ik veel ervaring met werven voor mkb-bedrijven, non-profit organisaties en multinationals. Gecombineerd met de recruitment marketing tools van FYGI, kan ik je als zelfstandig Recruitment Business Partner een totaalpakket bieden. Zo help ik je die ene nieuwe, onvindbare medewerker te vinden. Daarbij kijk ik ook sterk naar de ‘cultural fit’: past iemand binnen de organisatie? Tevens denk ik mee over het verder ontwikkelen van je interne organisatie door de focus te leggen op in- en doorstroom, retentiemanagement, on- en offboarding en arbeidsmarktcommunicatie.

Daarbij richt ik mij op de volgende segmenten:

 • Finance
 • Human Resources
 • Operations & Sales
 • Support

Loopbaanontwikkeling
Daarnaast ga ik graag met je in gesprek over jouw loopbaan. Dat kan zijn binnen je huidige werksituatie of we kijken samen naar de mogelijkheden daarbuiten. Loopbaanontwikkeling blijft altijd. Mijn motto’s zijn daarbij: ‘stilstaan is geen optie’ en ‘de wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt’.

Landelijk netwerk
Ik ben zelf met name actief in de Randstad maar om jou nog beter te faciliteren, werk ik vaak samen met Desiree van den Brand. Ook zij werkt als zelfstandig Recruitment Business Partner en haar werkgebied is meer op het Zuiden en Oosten van het land gericht. Samen staan we bekend om onze professionele, transparante en realistische wervingsmethodiek en met deze samenwerking kunnen wij landelijk altijd iets voor jou betekenen.

Mail, bel of app je mij?
Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of ben je zelf toe aan verandering? Laten we in contact komen. Ik bespreek graag de mogelijkheden! Mail, bel of app je mij?

 • Marjolein.touber@fygi.nl
 • 06 – 54274666
Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marjolein in je organisatie...
 • Persoonlijk en verbindend
 • Sparringspartner
 • Praktisch en oplossingsgericht
 • Ondernemend
 • Out of the box
Mijn vacatures:
Accountmanager
24 uur
hbo / bachelor
Aerdenhout
Online Marketeer
38 uur
hbo / bachelor
Zaltbommel
Financieel Medewerker
40 uur
mbo
Utrecht
Senior Assistent Accountant
32 uur
hbo / bachelor
Amstelveen

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hallo! Ik ben Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie

Kom in contact!