Marjolein
Touber

Recruitment Business Partner

De wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt

Het is duidelijk dat de wereld verandert en daarom is het belangrijk zelf ook mee te bewegen. Zo worden we steeds digitaler, maar vergeten daarbij soms de persoonlijke aandacht en benadering. Waarom zou je dit niet combineren? Vanuit een professioneel oogpunt en met oprechte interesse richt ik mij niet alleen op organisaties maar zeker ook op (nieuwe) medewerkers met als doel beiden tot elkaar te brengen en verder te ontwikkelen.

Met een uitgebreid netwerk, gecombineerd met de nieuwste digitale recruitment technologie (geheel gericht op online marketing) van het recruiters platform FYGI, ga ik als zelfstandig Recruitment Business Partner graag met jou op zoek naar die ene nieuwe onvindbare nieuwe medewerker. Of we kijken samen naar de ontwikkeling van de interne organisatie (o.a. in- een doorstroom, retentiemanagement, on-boarding/ off-boarding en arbeidsmarkt communicatie). Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik bekend met zowel MKB organisaties, non-profit alsook multinationals. Daarbij richt ik mij op de volgende segmenten:

  • Operations & Sales
  • Human Resources
  • Finance
  • Support

Ook ga ik graag het gesprek met je aan als het gaat om loopbaanontwikkeling. Dat kan zijn binnen je huidige werksituatie of we kijken samen naar de mogelijkheden daarbuiten. Mijn motto daarbij: “stilstaan is geen optie” en “de wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt”.

Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of ben je zelf toe aan verandering? Laten we in contact komen. Ik bespreek graag de mogelijkheden! Mail, bel of app je mij?

Marjolein Touber
Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marjolein in je organisatie...
  • Persoonlijk en verbindend
  • Sparringspartner
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Ondernemend
  • Out of the box
Mijn vacatures:
Senior Assistent Accountant
32 uur
hbo / bachelor
Amstelveen

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Marjolein Touber
Hallo! Ik ben Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie

Kom in contact!