fbpx
Social Share
bool(false)

Marjolein
Touber

Recruitment Business Partner

De wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt

De wereld verandert. We worden steeds digitaler, maar we vergeten soms de persoonlijke aandacht en benadering. Waarom geen goede combinatie maken? Dat is nu precies wat ik doe! Vanuit een professioneel oogpunt en met oprechte interesse verbind ik professionals en organisaties met als doel happy werkgevers en werknemers.

Uitgebreid netwerk
Ik zit al jaren in het vak van recruitment. Daardoor heb ik veel ervaring met werven voor mkb-bedrijven, non-profit organisaties en multinationals. Gecombineerd met de recruitment marketing tools van FYGI, kan ik je als zelfstandig Recruitment Business Partner een totaalpakket bieden. Zo help ik je die ene nieuwe, onvindbare medewerker te vinden. Daarbij kijk ik ook sterk naar de cultural fit: past iemand binnen de organisatie? Dat is ook vaak een van de redenen dat opdrachtgevers (en professionals!) bij mij terugkeren. Ik verdiep me echt in beide partijen en kan op basis daarvan een duurzame zakelijke relatie realiseren. Tevens denk ik graag mee over het verder ontwikkelen van je interne organisatie door de focus te leggen op in- en doorstroom, retentiemanagement en on- en offboarding.

Als Recruitment Business Partner ligt mijn specialisme met name in de volgende segmenten:

  • Sales & Accountmanagement
  • Support
  • Human Resources
  • Finance

Loopbaanontwikkeling
Daarnaast ga ik graag met jou als professional in gesprek over jouw loopbaan. Dat kan zijn binnen je huidige werksituatie of we kijken samen naar de mogelijkheden daarbuiten. Daarbij: (loopbaan)ontwikkeling blijft altijd. Stilstaan is geen optie, want ‘de wereld ontwikkelt, als jij ontwikkelt’.

Landelijk netwerk
Ik ben zelf met name actief in regio Randstad. Om jou nog beter te faciliteren, werk ik regelmatig samen met Desiree van den Brand. Ook zij werkt als zelfstandig Recruitment Business Partner en haar werkgebied is meer op het Zuiden en Oosten van het land gericht. Samen staan we bekend om onze professionele, transparante en realistische wervingsmethodiek en met deze samenwerking kunnen wij landelijk altijd iets voor jou betekenen.

Mail, bel of app je mij?
Ben jij benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen of ben je zelf toe aan verandering? Laten we in contact komen. Ik bespreek graag de mogelijkheden! Mail, bel of app je mij?

Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marjolein in je organisatie...
  • Persoonlijk en verbindend
  • Sparringspartner
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Ondernemend
  • Out of the box

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Solliciteren kan soms spannend en onzeker zijn, daarom gun ik iedereen Marjolein tijdens dit proces! In mijn sollicitatie-proces voelde ik mij zeer...

Solliciteren kan soms spannend en onzeker zijn, daarom gun ik iedereen Marjolein tijdens dit proces! In mijn sollicitatie-proces voelde ik mij zeer gesterkt en ondersteund door Marjolein. Met haar open, geïnteresseerde en betrokken houding voelde het echt als een samenwerking. Marjolein schakelt erg snel en luistert naar wat een kandidaat te zeggen heeft om zo goed mee te denken. Kortom, een zeer fijne ervaring gehad toen Marjolein mij begeleidde naar een passende job!

Lees meer

Marjolein is een prettige gesprekspartner. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet wat ze hoort goed te vertalen naar een plan van aanpak. Alle door...

Marjolein is een prettige gesprekspartner. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet wat ze hoort goed te vertalen naar een plan van aanpak. Alle door haar gecoördineerde wervingscampagnes waren voor ons succesvol: professionals die erg goed in het zoekprofiel passen. Ze is resultaatgericht, maar bovenal een fijn mens om mee samen te werken.

Lees meer

Marjolein heeft me als recruiter maar liefst drie keer perfect geholpen in de laatste 10 jaar. Ik was zo onder de indruk van haar capaciteiten dat...

Marjolein heeft me als recruiter maar liefst drie keer perfect geholpen in de laatste 10 jaar. Ik was zo onder de indruk van haar capaciteiten dat ik haar zelfs een vaste baan heb aangeboden, maar ze was zo verstandig zelfstandig verder te gaan. Van harte aanbevolen dus!

Lees meer
Mijn vacatures:
Office Manager
32 uur
hbo / bachelor
Utrecht
Carbon Advisor
40 uur
hbo / bachelor
Utrecht
Secretaresse
40 uur
mbo
Amsterdam
Executive Assistant
36 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hallo! Ik ben Marjolein
Cultural fitLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial