Social Share

Marjolein
van Gog

Recruitment Business Partner

Bepaal jouw eigen koers. Geniet.

Op zoek gaan naar de juiste professional voor een organisatie. Een recruitmentproces naar een hoger niveau tillen. Een professional helpen naar de juiste baan. Dat is waar ik energie van krijg. En daarom ben ik Recruitment Business Partner bij FYGI. Hier werk ik vanuit mijn hart.

Werken als recruiter: voor jou als opdrachtgever of voor jou als professional
Als recruiter ga ik voor dé perfecte match. Voor mijn opdrachtgever ben ik een business partner die snel schakelt en concrete acties uitzet. En voor jou als professional begeleid ik je tijdens het (sollicitatie)proces op een respectvolle manier mét persoonlijke aandacht. De focus ligt op jouw talenten, kwaliteiten en ambities. Het gaat om jouw beste baan!

Wat ik belangrijk vind? Mijn opdrachtgevers en de professionals die ik begeleid een fijne ervaring geven. Een positief en prettig proces. Daar ga ik voor. Hierbij staan de volgende punten centraal:

 • Aandacht
 • Duidelijke communicatie
 • Snelle terugkoppeling

Werken als recruiter: loopbaancoaching 
Anderen in hun kracht zetten en helpen ontwikkelen. Daar krijg ik energie van. Ik zie de potentie in mensen én weet deze te versterken en te ontwikkelen. Mijn manier van coachen richt zich op de vragen:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik? En hoe kan ik dit bereiken?

Mijn loopbaantraject geeft jou inzicht in je talenten, kwaliteiten en ambities. Na het traject heb jij een concreet actieplan én krijg je een boodschap mee voor het leven. Samen staan we voor jouw toekomst. Want de tijd van je leven is nu.

Werken als recruiter: wie ben ik?
Marjolein van Gog! En een superenthousiaste recruiter. Wonend in Almere Haven, samen met de liefde van mijn leven: Robert!

Mijn missie is anderen inspireren. Dat doe ik zowel in het recruitmentvak, maar ook in een ander vak. Namelijk: sport. Want ook dat is mijn passie. Ik sport zelf veel én geef ook personal training, kickbokslessen en small group trainingen. Ook hier kan ik anderen écht inspireren. Ik breng mensen in beweging en maak ze sterker. Dat is supertof!

En nog toffer is dat ik beide werelden combineer én ervaring uit beide werelden in de andere wereld kan inzetten. Dat maakt mijn werk écht uniek. Want werk is meer dan een baan.

Neem je contact met mij op?
Vind ik enorm leuk! Ik ga graag met je in gesprek. Neem gerust contact met mij op. En misschien tot snel!

Marjolein
Interim RecruiterLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Marjolein in je organisatie...
 • Met mijn energie help ik jou verder
 • Als loopbaancoach kiezen we jouw toekomst
 • Snel schakelen is key in het vak
 • Met mijn creativiteit zijn wij succesvol
 • Persoonlijk en betrokken
Mijn vacatures:
Lead Techniek
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle
SEO Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle
Advertising Specialist
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle
Software Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle
Junior Data Analist
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, mijn naam is Marjolein
Interim RecruiterLoopbaanontwikkelingWerving & Selectie

Kom in contact!