fbpx
Social Share

Martine
de Munk

Recruitment Consultant

Branche: Sales & HR

Nu is de tijd voor verbinding.

Niks is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. De dynamiek tussen vraag en aanbod vind ik een heerlijk spel. Hoe kan ik helpen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen? Ik doe dit graag samen met mijn opdrachtgevers en professionals. Hoe vinden wij nou wel de droom professional of ideale werkgever? Door net verder te kijken dan het cv en functieprofiel.

Wat moet er écht gedaan worden en wat wil iemand daadwerkelijk doen. Door hiernaar te luisteren is het uiteraard mogelijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Als interim recruiter help ik graag MKB bedrijven aan de juiste mensen en help ik graag mee aan een recruitmentproces. Mijn specialisme zit in het vinden van de juiste sales professionals of hr-professionals. Hierover meer weten? Dan drink ik graag een kop koffie. Of lees onderstaand verder mijn verhaal.

Kennis en ervaring
In 2008 ben ik begonnen in de hr-dienstverlening. Ik heb altijd aan de bureau zijde gezeten. Hierdoor heb ik geleerd om te werven voor verschillende opdrachtgevers. Door de diversiteit in opdrachten en culturen binnen organisatie heb ik ervaren om breder naar professionals te kijken. Ik ben mij gaan verdiepen in waar de kwaliteiten van een professional liggen en ik ben gaan kijken in welke bedrijfscultuur de professional goed tot zijn recht komt. Door deze ervaring heb ik geleerd om verder te kijken dan een cv en functieprofiel. Door mijn oprechte interesse, het durven doorvragen ben ik in staat om die ene juiste persoon te vinden.

Mijn kracht
Om echt te doen wat ik leuk vind en ook opdrachtgevers en professionals de tijd te geven die zij verdienen heb ik besloten om dit voor mijzelf te doen. Geen targets geen vergaderingen… Nee, tijd maken voor opdrachtgevers en professionals waar het om draait. Mensen met elkaar in contact brengen uit interesse en niet omdat het moet.

Door mijn ervaring aan de bureau zijde en de verschillende projecten die ik in het verleden heb gedaan, besloot ik om als interim recruiter aan de slag te gaan. Ik werk graag projectmatig en ik maak een nieuwe omgeving mij snel eigen. Daarnaast zorg ik altijd voor een goede afronding in het project. Dus heb jij als MKB’er een piekmoment in de werving of heb jij een recruitmentplan nodig dan kom ik graag met jou in contact! Daarnaast help ik MKB bedrijven graag voor een werving en selectie opdracht. Mijn expertise zit in de commerciële rollen en hr-functies.

Aangesloten bij FYGI
Omdat ik erin geloof dat we in deze tijd als recruiter ook marketingtools nodig hebben, heb ik mij aangesloten bij FYGI. Hét platform waar ruim 60 mede-recruiters bij aangesloten zitten. Hierdoor kan ik onderling overleggen en heb ik een groot netwerk. FYGI biedt mij hulp bij het online zichtbaar maken van vacatures en opdrachtgevers.

Hulp nodig?
Heb jij als opdrachtgever vaste hulp of interim hulp nodig wat je op en af kan schalen? Ik kom graag met je in contact en dan maken we een mooi wervingsplan. Ook kan ik op zoek naar de juiste professional voor jouw organisatie. Ben jij dé professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de sales of hr? Laat het mij weten! Ik denk graag met je mee!

Martine
(interim) recruitmentRecruitment MKB bedrijvenWerving & Selectie Sales en hr
Een toegewijde recruiter zoals Martine in je organisatie...
  • Eerlijk, je hoort als opdrachtgever en als professional eerlijk wat je van mij kan verwachten
  • Enthousiast, ik help mensen graag en dat is het voornaamste in mijn werk
  • Professioneel: je kan van mij een professionele aanpak verwachten
  • In oplossingen denken, kan niet bestaat niet
  • Verbinden ik breng graag mensen met elkaar in contact
Mijn vacatures:
Recruitment consultant
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Recruiter
40 uur
hbo / bachelor
Maarssen
Hr Backoffice medewerker
40 uur
mbo
Maarssen
Sales Manager
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Recruitment consultant
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Martine
(interim) recruitmentRecruitment MKB bedrijvenWerving & Selectie Sales en hr

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial