Mary
van Rooy

Recruitment Business Partner

Omdat het leven verandert, iedere dag een beetje of zomaar in één keer!

De wereld verandert en daarom is het belangrijk om zelf mee te bewegen. Recruitment is marketing maar de persoonlijke aandacht en benadering blijft belangrijk. Vanuit professioneel oogpunt en met oprechte interesse richt ik mij zowel op organisaties als op (nieuwe) medewerkers met als doel beiden tot elkaar te brengen en verder te ontwikkelen. Het beste resultaat, zowel inhoudelijk als commercieel.

Met een uitgebreid netwerk, gecombineerd met de nieuwste digitale recruitment technologie (geheel gericht op online marketing) van het recruiters platform FYGI, ga ik als zelfstandig Recruitment Business Partner graag met jou aan de slag. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik bekend met zowel MKB organisaties, non-profit als ook multinationals.

Mijn positieve energie zorgt ervoor dat wij samen daadkrachtig en efficiënt de juiste beslissingen nemen. Ik maak makkelijk verbinding met zowel collega’s, opdrachtgevers en partners. Netwerken, werken met passie, organiseren en de perfecte match, daar word ik blij van.

Ik help je graag met passende oplossingen: the cultural fit. Meer weten? Of wil je me persoonlijk spreken? Neem contact met mij op.

Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Mary in je organisatie...
  • Gedreven en energiek
  • Proactief en oplossingsgericht
  • Professioneel en besluitvaardig
  • Enthousiast en nieuwsgierig
  • Persoonlijk en verbindend

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast...

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast hebben ze ook nog eens voor de perfecte match gezorgd! Ropaflex heeft gebruikt gemaakt van de dienst Vacatureservice van FYGI en dat kan ik iedereen aanbevelen.

Ik kende Goos al van vroeger en zag dat hij zich bij FYGI had aangesloten, leuke match / stap dacht ik toen nog.
Een paar maanden later was ik naar iemand op zoek en Goos (FYGI) was toen ook de eerste aan wie ik dacht.
Nadat ik hem had gebeld stond hij s’ middags samen met Mary bij mij op de stoep en hebben we de vacature doorgenomen.
Door hun expertise hebben we samen een goed profiel geschetst.

Lees meer

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van...

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van de werknemer.
Ik zou Mary zeker aanbevelen. Ze doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen. Ze was duidelijk en ik hoefde nooit lang te wachten op antwoord als ik een vraag had. Wat mij opviel was dat ook nadat alles afgerond was, ze nog belangstelling toonde in hoe het ging bij mijn nieuwe werkgever.

Lees meer

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en...

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en de  ” no-cure-no-pay” formule is helder en werkte voor ons goed.

Lees meer

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke...

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke gesprekken. Wat ik enorm waardeer en wat haar onderscheidt is het persoonlijke aspect, zo zocht ze later nog contact om te vragen hoe het me bij mijn nieuwe baan beviel. Mary heeft veel passie voor haar vak, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Lees meer
Mijn vacatures:
Logistiek Medewerker
40 uur
mbo
Utrecht
Supervisor Car Terminal
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Autoschadehersteller Montage / Demontage
40 uur
vmbo
Amsterdam
Autoschadehersteller / Spuiter / PDR Amsterdam
40 uur
vmbo
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ontmoet Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!