Mary
van Rooy

Recruitment Business Partner

Verbinden, coachen en adviseren

Mijn passie vind ik in het verbinden, adviseren en coachen. Als Recruitment Business Partner met jarenlange ervaring zie ik altijd kansen en oplossingen. Ik help opdrachtgevers om een efficiënt recruitmentproces in te richten door de volledige werving uit handen te nemen en adviseer over wervingsvraagstukken. Het gezamenlijk doel is om die ene vacature te vervullen of te zoeken naar de ideale baan. Het beste resultaat, zowel inhoudelijk als commercieel.

Over mij wordt gezegd dat ik goed luister naar de wensen van zowel opdrachtgever als professional en mij goed in een situatie kan inleven, ik ben breed inzetbaar. Mijn positieve energie zorgt ervoor dat wij samen daadkrachtig en efficiënt de juiste beslissingen nemen. Ik maak makkelijk verbinding met zowel collega’s, opdrachtgevers en partners. De wereld verandert en daarom is het belangrijk zelf mee te bewegen. Netwerken, werken met passie, organiseren en de perfecte match, daar word ik blij van.

Ik help je graag met passende oplossingen: the cultural fit. Meer weten? Of wil je me persoonlijk spreken? Neem contact met mij op.

Pak het moment.

Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Mary in je organisatie...
  • Gedreven en energiek
  • Proactief en oplossingsgericht
  • Professioneel en besluitvaardig
  • Enthousiast en nieuwsgierig
  • Persoonlijk en verbindend

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast...

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast hebben ze ook nog eens voor de perfecte match gezorgd! Ropaflex heeft gebruikt gemaakt van de dienst Vacatureservice van FYGI en dat kan ik iedereen aanbevelen.

Ik kende Goos al van vroeger en zag dat hij zich bij FYGI had aangesloten, leuke match / stap dacht ik toen nog.
Een paar maanden later was ik naar iemand op zoek en Goos (FYGI) was toen ook de eerste aan wie ik dacht.
Nadat ik hem had gebeld stond hij s’ middags samen met Mary bij mij op de stoep en hebben we de vacature doorgenomen.
Door hun expertise hebben we samen een goed profiel geschetst.

Lees meer

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van...

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van de werknemer.
Ik zou Mary zeker aanbevelen. Ze doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen. Ze was duidelijk en ik hoefde nooit lang te wachten op antwoord als ik een vraag had. Wat mij opviel was dat ook nadat alles afgerond was, ze nog belangstelling toonde in hoe het ging bij mijn nieuwe werkgever.

Lees meer

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en...

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en de  ” no-cure-no-pay” formule is helder en werkte voor ons goed.

Lees meer

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke...

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke gesprekken. Wat ik enorm waardeer en wat haar onderscheidt is het persoonlijke aspect, zo zocht ze later nog contact om te vragen hoe het me bij mijn nieuwe baan beviel. Mary heeft veel passie voor haar vak, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Lees meer
Mijn vacatures:
CNC Draaier Metaal in Enschede
40 uur
mbo
Enschede

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ontmoet Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.