Social Share
bool(false)

Mary
van Rooy

Recruitment Business Partner

Omdat het leven verandert, iedere dag een beetje of zomaar in één keer!

De wereld verandert en daarom is het belangrijk om zelf mee te bewegen. Recruitment is marketing maar de persoonlijke aandacht en benadering blijft belangrijk. Vanuit professioneel oogpunt en met oprechte interesse richt ik mij zowel op organisaties als op (nieuwe) medewerkers met als doel beiden tot elkaar te brengen en verder te ontwikkelen. Het beste resultaat, zowel inhoudelijk als commercieel.

Met een uitgebreid netwerk, gecombineerd met de nieuwste digitale recruitment technologie (geheel gericht op online marketing) van het recruiters platform FYGI, ga ik als zelfstandig Recruitment Business Partner graag met jou aan de slag. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik bekend met zowel MKB organisaties, non-profit als ook multinationals.

Mijn positieve energie zorgt ervoor dat wij samen daadkrachtig en efficiënt de juiste beslissingen nemen. Ik maak makkelijk verbinding met zowel collega’s, opdrachtgevers en partners. Netwerken, werken met passie, organiseren en de perfecte match, daar word ik blij van.

Ik help je graag met passende oplossingen: the cultural fit. Meer weten? Of wil je me persoonlijk spreken? Neem contact met mij op.

Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Mary in je organisatie...
  • Gedreven en energiek
  • Proactief en oplossingsgericht
  • Professioneel en besluitvaardig
  • Enthousiast en nieuwsgierig
  • Persoonlijk en verbindend

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Mary van Rooy heeft een prettige en goede communicatie. Er is duidelijk persoonlijke aandacht voor waar iemand naar op zoek is. Ik kan alleen maar...

Mary van Rooy heeft een prettige en goede communicatie. Er is duidelijk persoonlijke aandacht voor waar iemand naar op zoek is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik de gesprekken als zeer prettig en kundig heb ervaren.

Lees meer

Mary schakelt snel en komt met goed voorbereide en gescreende professionals. Ze begrijpt de vraag en pakt een proactieve rol in het inplannen van...

Mary schakelt snel en komt met goed voorbereide en gescreende professionals. Ze begrijpt de vraag en pakt een proactieve rol in het inplannen van gesprekken. Kortom: een fijne en prettige samenwerking.

Lees meer

Mary is zeer betrokken en kundig. Ze vraagt en luistert! Ze durft ook buiten de bestaande kaders te denken. Daardoor brengt ze beide partijen op een...

Mary is zeer betrokken en kundig. Ze vraagt en luistert! Ze durft ook buiten de bestaande kaders te denken. Daardoor brengt ze beide partijen op een goede manier samen. Kortom een recruiter zoals m.i. een recruiter hoort te zijn en geloof me, daar zijn er niet veel van heb ik gemerkt!

Lees meer

Af en toe neem je beslissingen waar je gewoon echt een goed gevoel aan over houdt....

Af en toe neem je beslissingen waar je gewoon echt een goed gevoel aan over houdt.
Zo heb ik recentelijk besloten om niet zelf op zoek te gaan naar personeel, maar om dat uit te besteden.

Met Mary van Rooy en Goos Terschegget koop je heel veel rust in: We hebben een uitgebreid intake gesprek gevoerd, waarbij zij doorvroegen over wat is belangrijk voor je in kandidaten, maar ook heel veel uitleg gaf over de diverse mogelijkheden die bestaan binnen hun dienstverlening.
Of je nu iemand direct zelf in dienst neemt, of via payroll, tijdelijk of niet.
En ook hun eigen dienstverlening hebben we flexibel afgesproken.

Het vervolg ging als een speer: voor ik het wist lag er een voorstel voor een wervingscampagne op mijn bureau. De plaatsing op 10 jobboards was vervolgens ook in een mum van tijd geregeld en de dag erop had ik al terugkoppeling met enkele kandidaten.

Maar wat ook heel lekker is, is dat in de terugkoppeling ook zichtbaar wordt dat sommige kandidaten, helemaal geen kanshebber zijn en al op voorhand door Mary en Goos worden benaderd en afgewezen.
De overgebleven kandidaten waren stuk voor stuk van hoog kaliber.
Na mijn eigen gesprekken te hebben gevoerd, volgde nog zinvol en behulpzaam sparren met Mary om uiteindelijk de keuze te bepalen.

Via Payrolling heb ik vanaf maandag een nieuwe medewerkster, waarvoor ik zelf uiteindelijk “alleen maar” een afrondend gesprek hoefde te voeren en de keuze te maken.
Alle ondersteuning, afhandeling, administratie wordt door Mary geregeld.

Als ik personeel nodig heb, neem ik zeker Mary en Goos weer in de arm.
Ik zal hen dan ook van harte aanbevelen bij mijn relaties.

Lees meer

Cherry Internet is heel blij met Mary van Rooy en Goos Terschegget als partners op het gebied van zowel werving en selectie maar ook op het gebied van...

Cherry Internet is heel blij met Mary van Rooy en Goos Terschegget als partners op het gebied van zowel werving en selectie maar ook op het gebied van uitzenden. De flexibele houding en het daadwerkelijk meedenken hebben ons al vaak in positieve zin verrast. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is nadrukkelijk op Mary en Goos van toepassing. We zijn iedere keer weer onder de indruk van de kwaliteit van de kandidaten die aan ons worden voorgesteld. Oh en de tarieven zijn eerlijk en transparant. Complimenten.

Lees meer

Ik heb Goos Terschegget en Mary van Rooy benaderd omdat wij leerling stoffeerders zochten voor Projectvloeren Specialist. Goos is samen met Mary vol...

Ik heb Goos Terschegget en Mary van Rooy benaderd omdat wij leerling stoffeerders zochten voor Projectvloeren Specialist. Goos is samen met Mary vol enthousiasme met de vacature aan de slag gegaan. Zij hebben op meerdere manieren een zoekvraag uitgezet, en gebruik gemaakt van hun netwerk om op zoek te gaan naar de juiste kandidaten.

Op dit moment hebben wij een aantal Stoffeerders via hen aan de slag. Op Payrollbasis en dat bevalt goed. Goos en Mary ontlasten ons om alle zorgen rondom personeel weg te nemen, sterker nog zij denken mee over toekomstige stappen rondom personeel en de vacatures.

Ik kan daarom Goos Terschegget en Mary van Rooy van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar de juiste personeelsleden voor hun bedrijf.

Lees meer

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast...

Ik ben erg te spreken over het snelle schakelen en de manier waarop Mary en Goos mij op de hoogte hielden van het sollicitatieproces. En daarnaast hebben ze ook nog eens voor de perfecte match gezorgd! Ropaflex heeft gebruikt gemaakt van de dienst Vacatureservice van FYGI en dat kan ik iedereen aanbevelen.

Ik kende Goos al van vroeger en zag dat hij zich bij FYGI had aangesloten, leuke match / stap dacht ik toen nog.
Een paar maanden later was ik naar iemand op zoek en Goos (FYGI) was toen ook de eerste aan wie ik dacht.
Nadat ik hem had gebeld stond hij s’ middags samen met Mary bij mij op de stoep en hebben we de vacature doorgenomen.
Door hun expertise hebben we samen een goed profiel geschetst.

Lees meer

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van...

Mary was erg betrokken tijdens de sollicitatie procedure. Dit vond ik erg fijn. Ze stelde zich erg professioneel op en dacht vooral in het belang van de werknemer.
Ik zou Mary zeker aanbevelen. Ze doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen. Ze was duidelijk en ik hoefde nooit lang te wachten op antwoord als ik een vraag had. Wat mij opviel was dat ook nadat alles afgerond was, ze nog belangstelling toonde in hoe het ging bij mijn nieuwe werkgever.

Lees meer

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en...

Een prettige samenwerking, er zijn heldere afspraken gemaakt en deze werden ook nagekomen. Ik zou Mary zeker aanbevelen. Er is resultaat geboekt en de  ” no-cure-no-pay” formule is helder en werkte voor ons goed.

Lees meer

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke...

Mary heeft mij hartstikke goed begeleid bij de zoektocht naar een nieuwe baan. Het telefonisch contact was goed en we hadden veel persoonlijke gesprekken. Wat ik enorm waardeer en wat haar onderscheidt is het persoonlijke aspect, zo zocht ze later nog contact om te vragen hoe het me bij mijn nieuwe baan beviel. Mary heeft veel passie voor haar vak, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Lees meer
Mijn vacatures:
CNC draaier Enschede
40 uur
mbo
Enschede
Junior Werkvoorbereider
40 uur
mbo
Amersfoort
Logistiek Medewerker
40 uur
mbo
Amersfoort

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Ontmoet Mary
Arbeidsmarkt-communicatieRecruitment Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!