Social Share

Menno
ten Horn

Recruitment Business Partner

Branche: IT

Een tijd waarin alles kan vraagt om bewuste keuzes

Voor mij was het dan ook een bewuste keuze om me als zelfstandig IT recruiter aan te sluiten bij FYGI. Om in vrijheid te kunnen werken, met veel verschillende bedrijven en mensen. Dit houdt me scherp en zorgt er voor dat ik mezelf continu blijf ontwikkelen.

Wie met mij samenwerkt, zal merken dat ik veel waarde hecht aan persoonlijke relaties. Ik onderscheid me door me écht te verdiepen in de organisaties en professionals waar ik mee werk. Dat gaat verder dan alleen een vacature invullen. Met mijn commerciële achtergrond ontdek ik graag wat jou drijft en wat je nodig hebt om een volgende stap te maken. Mijn communicatieve vaardigheden heb ik door de jaren heen behoorlijk ontwikkeld. Ik kan gemakkelijk een vertrouwensband opbouwen met zowel IT’ers als met niet-techneuten.

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op! Dan kunnen we kennis maken.

Menno
InterimITrecruitmentWerving&Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Menno in je organisatie...
  • Vol enthousiasme, energie en motivatie
  • 6 jaar ervaring binnen de IT
  • Teamplayer, samen weet je meer dan alleen
  • Leergierig en altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling
  • Positief ingesteld, gefocust op de oplossing en niet het probleem
Mijn vacatures:
Technical Support Specialist
40 uur
hbo / bachelor
Arnhem
Support Specialist (32-40u)
40 uur
hbo / bachelor
Arnhem

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, ik ben Menno
InterimITrecruitmentWerving&Selectie

Kom in contact!