Social Share

Michael
Borsboom

Recruitment Business Partner

Branche: Techniek

Samen bouwen we aan je toekomst!

Ben jij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers in de techniek? Of lukt het invullen van openstaande vacatures niet met de huidige wervingsstrategie? Dan kan ik je helpen!

Bedrijven
Bij vraagstukken over de personeelsbezetting kijk ik graag met je mee naar het wervingsproces en geef ik advies op het gebied van Employer Branding, Candidate Experience en Employer Impact. Tevens breng ik met FYGI expertise in het schrijven van wervende vacatureteksten en het opzetten van diverse social media campagnes.

Kandidaat
Ben je juist op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Ook hierin kan ik veel voor je betekenen. Bij FYGI hebben we namelijk een ruim aanbod in vacatures die ook bij jou kunnen passen!

FYGI
Na 6 jaar ervaring op te hebben gedaan in de arbeidsbemiddeling heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Ik heb mij aangesloten bij FYGI. Een platform wat mij ondersteunt en faciliteert met de nieuwste wervingstools om zo de beste matches te kunnen maken.

Wil je meer weten over mijn diensten in de techniek? Bel mij gerust of stuur me een appje! Dan maken we samen een afspraak en drinken we een kop koffie.

Michael
RecruitmentTechniekWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Michael in je organisatie...
  • Eerlijk & Loyaal
  • Ondernemend
  • Gedreven
  • Nieuwsgierig
  • Energiek

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Michael is een collega waar ik met veel plezier mee samenwerk. Als mijn directe collega en manager heb ik hem leren kennen als zeer vakbekwaam. Door...

Michael is een collega waar ik met veel plezier mee samenwerk. Als mijn directe collega en manager heb ik hem leren kennen als zeer vakbekwaam. Door zijn kennis, blijft geen vraag onbeantwoord, of dit nu een vraag is vanuit de organisatie, of die van een (klant)relatie, Michael bijt zich erin vast. Zijn prettige persoonlijkheid maakt dat Michael zeer toegankelijk is. Acquisitie stroomt door zijn bloed en geen uitdaging is groot genoeg, dit zorgt voor geweldige resultaten. Kortom: Op Michael kun je bouwen.

Lees meer

In mijn dynamische functie als Corporate Recruiter is het altijd prettig om een partij om je heen te hebben die aan één woord genoeg heeft en snel...

In mijn dynamische functie als Corporate Recruiter is het altijd prettig om een partij om je heen te hebben die aan één woord genoeg heeft en snel kan schakelen. Michael weet de samenwerking met ITN al jaren tot een succes te brengen! Zijn prettige manier van communiceren, duidelijkheid en recht door zee mentaliteit maakt hem een fijne gesprekspartner voor mij. Een toevoegde waarde voor het inleenproces binnen onze organisatie. De resultaten spreken in zijn voordeel! Ik zie de toekomst dan ook rooskleurig in met Michael als contactpersoon.

Lees meer

Michael is een gewaardeerd collega. Hij is een goede communicator die snel en duidelijkere boodschap over brengt. Hij is een people manager waardoor...

Michael is een gewaardeerd collega. Hij is een goede communicator die snel en duidelijkere boodschap over brengt. Hij is een people manager waardoor collega’s en monteurs met hem weg lopen. Betrouwbaarheid is een belangrijke factor vinden zijn monteurs war hij leiding aan geeft.

Lees meer
Mijn vacatures:
Projectleider modificaties WTB
40 uur
mbo
Bodegraven
Inbedrijfsteller Elektrotechniek
40 uur
mbo
Rotterdam
Servicemonteur Elektrotechniek
40 uur
mbo
Amsterdam
Loodgieter (Den Haag)
40 uur
mbo
Den Haag
Projectleider Elektrotechniek
40 uur
mbo
Rotterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Michael
RecruitmentTechniekWerving & Selectie

Kom in contact!