Michelle
de Bruijn

Recruitment Consultant

Met een doel voor ogen is alles haalbaar

Na een carrière in de topsport ben ik in het recruitment vak beland. Al snel bleek dat ik dankzij mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen hier ook successen kon behalen. Via de bureauzijde naar de corporate zijde ben ik er achter gekomen dat ik het liefst de tijd neem. Tijd voor mijn kandidaten en opdrachtgevers om hun vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Vooral met elkaar op jacht gaan naar het beste resultaat om ons doel te bereiken vind ik fantastisch. Of dat nu helpen bij het vinden van de juiste kandidaten is of het inrichten van een recruitment proces – met een doel voor ogen is alles haalbaar.

Michelle
employerbrandinginterimrecruitmentIT
Een toegewijde recruiter zoals Michelle in je organisatie...
  • Enthousiast en gedreven
  • Nieuwsgierig van aard
  • Persoonlijk: wie ben jij en wat past bij jou?
  • Sportief: marathon schaatsen hoort in mijn leven
  • Landelijk netwerk, vooral actief in regio Den Haag / Rotterdam

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Michelle is zeer gedreven en enthousiast. Met haar sterke communicatieve vaardigheden heeft ze mij volledig en prettig geholpen aan een nieuwe...

Michelle is zeer gedreven en enthousiast. Met haar sterke communicatieve vaardigheden heeft ze mij volledig en prettig geholpen aan een nieuwe uitdaging! Ik heb veel gehad aan de persoonlijke begeleiding bij het maken van mijn keus. Altijd te bereiken en snelle reacties. Ik hoop dat het niet snel nodig is, maar zou zeker terug komen!

Lees meer

Met veel plezier heb ik met Michelle samengewerkt. Zij communiceert makkelijk, zoekt naar nieuwe/creatieve mogelijkheden en ze komt haar afspraken na....

Met veel plezier heb ik met Michelle samengewerkt. Zij communiceert makkelijk, zoekt naar nieuwe/creatieve mogelijkheden en ze komt haar afspraken na. Al met al een fijn en vrolijk mens.

Lees meer
Hoi, ik ben Michelle
employerbrandinginterimrecruitmentIT

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.