Social Share

Mijke
Nauta

Recruitment Consultant

Verbinden met passie!

Het verbinden van mensen zit in mijn bloed. Dit doe ik al bijna 15 jaar met veel toewijding en enthousiasme. En aangezien de arbeidsmarkt voor mij geen geheimen kent zet ik deze kennis graag door naar mijn opdrachtgevers en kandidaten.

Netwerken, mensen inspireren en in hun kracht zetten, organiseren, innoveren, samen met het team doelen bepalen en streven naar het hoogst haalbare, werken met passie en omringd worden door enthousiaste collega’s… daar krijg ik energie van!

Ik ben een toegewijde collega die zich volledig verdiept in de organisatie. Denk graag vooruit, ben gedreven, neem initiatief en schroom niet om op mensen af te stappen en altijd met passende integriteit. Met mijn creativiteit durf ik te challengen en stel ik graag de vraag: “is dat ook écht zo en kunnen we het nog verbeteren?”

Met alle tools van FYGI ben ik een future-proof recruiter met een warm heart, working hands en een cool head!

Mijke
InterimRecruitment Business PartnerWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Mijke in je organisatie...
  • Brengt gedrevenheid, slagkracht en engagement
  • Initiatiefrijk en schroomt niet om op mensen af te stappen
  • Strategisch sterk en kan mensen goed overtuigen vanuit haar kennis, ervaring en passie voor het vak
  • Creëert draagvlak
  • Een stevige gesprekspartner

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Mijke is bij Landal gekomen in een erg drukke en chaotische tijd. Maar Mijke maak je niet gek. Altijd vrolijk, altijd professioneel en altijd druk in...

Mijke is bij Landal gekomen in een erg drukke en chaotische tijd. Maar Mijke maak je niet gek. Altijd vrolijk, altijd professioneel en altijd druk in de weer. Een zeer kundige, professionele en stevige senior recruiter. Ze durft te confronteren, verstaat haar vak en stelt de business managers meer dan tevreden met haar werk. Ook haar sourcingsvaardigheden zijn meer dan in orde. Naast dit alles kun je ook nog onwijs lachen met Mijke. Ik kan dan ook iedere organisatie Mijke van harte aanbevelen.

Lees meer

Dank je Mijke voor het vinden van een hele fijne office manager op korte termijn. Dankzij jouw bemiddeling is ons team bij Local weer op volle...

Dank je Mijke voor het vinden van een hele fijne office manager op korte termijn. Dankzij jouw bemiddeling is ons team bij Local weer op volle sterkte!

Lees meer

Mijke is open en enthousiast en maakt daardoor erg makkelijk contact en creëert hiermee snel draagvlak. Ze is een stevige gesprekspartner en treedt...

Mijke is open en enthousiast en maakt daardoor erg makkelijk contact en creëert hiermee snel draagvlak. Ze is een stevige gesprekspartner en treedt op als adviseur/specialist vanuit haar rol als corporate recruiter. Ze pakt het werk dat er ligt snel op, is kritisch en een aanwezige factor in het team. Ze ‘schopt’ graag tegen processen of besluiten aan als zij vindt dat ze anders moeten, maar kan zich er ook bij neerleggen als dit anders gaat dan gewenst. Mijke, dank voor al je inzet en enthousiasme!

Lees meer
Mijn vacatures:
Business Controller
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Project Buyer
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Digital Marketing Affiliate Manager
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Industrialization Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Mijke
InterimRecruitment Business PartnerWerving & Selectie

Kom in contact!