Mijke
Nauta

Recruitment Consultant

Verbinden met passie!

Het verbinden van mensen zit in mijn bloed. Dit doe ik ruim 10 jaar met veel toewijding en enthousiasme. En aangezien de arbeidsmarkt voor mij geen geheimen kent zet ik deze kennis graag door aan mijn opdrachtgevers en kandidaten.

Netwerken, mensen inspireren en in hun kracht zetten, organiseren, innoveren, samen met het team doelen bepalen en streven naar het hoogst haalbare, werken met passie en omringd worden door enthousiaste collega’s… daar krijg ik energie van!

In recruitment maak ik zo veel mensen blij: professionals en latent-werkzoekenden help ik aan hun droombaan, en opdrachtgevers help ik door die ene collega te vinden waarnaar ze al zo lang op zoek zijn.

Mijke
FinanceHRIT
Een toegewijde recruiter zoals Mijke in je organisatie...
  • Gedreven en denk graag vooruit
  • Neem initiatief en schroom niet om op mensen af te stappen
  • Met mijn creativiteit durf ik te challengen
  • Innoveren
  • Groot landelijk netwerk

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Dank je Mijke voor het vinden van een hele fijne office manager op korte termijn. Dankzij jouw bemiddeling is ons team bij Local weer op volle...

Dank je Mijke voor het vinden van een hele fijne office manager op korte termijn. Dankzij jouw bemiddeling is ons team bij Local weer op volle sterkte!

Lees meer

Mijke is open en enthousiast en maakt daardoor erg makkelijk contact en creëert hiermee snel draagvlak. Ze is een stevige gesprekspartner en treedt...

Mijke is open en enthousiast en maakt daardoor erg makkelijk contact en creëert hiermee snel draagvlak. Ze is een stevige gesprekspartner en treedt op als adviseur/specialist vanuit haar rol als corporate recruiter. Ze pakt het werk dat er ligt snel op, is kritisch en een aanwezige factor in het team. Ze ‘schopt’ graag tegen processen of besluiten aan als zij vindt dat ze anders moeten, maar kan zich er ook bij neerleggen als dit anders gaat dan gewenst. Mijke, dank voor al je inzet en enthousiasme!

Lees meer
Mijn vacatures:
Data Engineer
38 uur
hbo / bachelor
Den Haag
Internal Communication Specialist
38 uur
hbo / bachelor
Den Haag
Hoi, ik ben Mijke
FinanceHRIT

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.