Social Share

Nancy
Wijnkamp

Recruitment Business Partner

We doen dit samen

Sinds 1999 bemiddel ik in personeel. Vooral in de technische en logistieke branche. In de loop der jaren is het logische gevolg hiervan dat ik binnen deze branches een diversiteit aan verschillende vacatures heb mogen invullen.

Iedere dag opnieuw doe ik dit werk met veel plezier. Aangesloten bij FYGI als Happy recruiter maak ik ook jou graag ‘happy’ met je nieuwe uitdaging.

Professionals
Ik luister goed naar jouw wensen en eisen. Wat vind jij nou écht belangrijk in een baan? Bij mij blijft het niet alleen bij een intake gesprek maar ik hou graag contact met jou!

Opdrachtgever
Ik kijk verder dan alleen het functieprofiel. De opleiding en werkervaring zijn natuurlijk de basis. Maar past de persoonlijkheid ook echt bij jouw bedrijf? Dat vindt ik nog veel belangrijker!

Op zoek naar een geschikte professional? Ik help je graag! Wist je trouwens dat ik ook beschikbaar ben voor interim-opdrachten? Persoonlijker kan ik het niet maken.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op!

Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Nancy in je organisatie...
  • Betrokken
  • Integer
  • Humor
  • Gedreven
  • Een professional is geen nummer
Mijn vacatures:
Medewerker Logistiek
40 uur
mbo
Mijdrecht
Medewerker Technische Communicatie
40 uur
mbo
Mijdrecht
Voorman magazijn
40 uur
mbo
Rotterdam
Sales Representative trainee
40 uur
mbo
Amsterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, ik ben Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!