fbpx
Social Share
bool(false)

Nancy
Wijnkamp

Recruitment Business Partner

We doen dit samen

Sinds 1999 bemiddel ik in personeel. Vooral in de technische en logistieke branche. In de loop der jaren is het logische gevolg hiervan dat ik binnen deze branches een diversiteit aan verschillende vacatures heb mogen invullen.

Iedere dag opnieuw doe ik dit werk met veel plezier. Aangesloten bij FYGI als Happy recruiter maak ik ook jou graag ‘happy’ met je nieuwe uitdaging.

Professionals
Ik luister goed naar jouw wensen en eisen. Wat vind jij nou écht belangrijk in een baan? Bij mij blijft het niet alleen bij een intake gesprek maar ik hou graag contact met jou!

Opdrachtgever
Ik kijk verder dan alleen het functieprofiel. De opleiding en werkervaring zijn natuurlijk de basis. Maar past de persoonlijkheid ook echt bij jouw bedrijf? Dat vindt ik nog veel belangrijker!

Op zoek naar een geschikte professional? Ik help je graag! Wist je trouwens dat ik ook beschikbaar ben voor interim-opdrachten? Persoonlijker kan ik het niet maken.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op!

Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Nancy in je organisatie...
  • Betrokken
  • Integer
  • Humor
  • Gedreven
  • Een professional is geen nummer

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Bedankt dat je mijn gegevens had bewaard en mij heel snel weer belde dat er op dat moment wellicht wel een geschikte functie voor mij openstond. Ik...

Bedankt dat je mijn gegevens had bewaard en mij heel snel weer belde dat er op dat moment wellicht wel een geschikte functie voor mij openstond. Ik had het totaal niet verwacht. Het zorgde ervoor dat ik als eerste op gesprek mocht komen en de rest is historie en tik ik nu bijna de drie maandenpaal aan.

Ik vind je verre van een standaard recruiter als je zo met kandidaten omgaat! Dan doe je iets heel goeds en pas je echt in deze rol! Veel dank.

Lees meer
Mijn vacatures:
Magazijnmedewerker
40 uur
vmbo
Bodegraven
HR business partner
40 uur
hbo / bachelor
Utrecht
Financieel consultant
40 uur
hbo / bachelor
Nieuwkuijk
Boekhouder
40 uur
hbo / bachelor
Haarlem
Medewerker verkoop binnendienst
40 uur
mbo
Grootebroek

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, ik ben Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial