fbpx
Social Share
bool(false)

Nancy
Wijnkamp

Recruitment Business Partner

We doen dit samen

Sinds 1999 bemiddel ik in personeel. Vooral in de technische en logistieke branche. In de loop der jaren is het logische gevolg hiervan dat ik binnen deze branches een diversiteit aan verschillende vacatures heb mogen invullen.

Iedere dag opnieuw doe ik dit werk met veel plezier. Aangesloten bij FYGI als Happy recruiter maak ik ook jou graag ‘happy’ met je nieuwe uitdaging.

Professionals
Ik luister goed naar jouw wensen en eisen. Wat vind jij nou écht belangrijk in een baan? Bij mij blijft het niet alleen bij een intake gesprek maar ik hou graag contact met jou!

Opdrachtgever
Ik kijk verder dan alleen het functieprofiel. De opleiding en werkervaring zijn natuurlijk de basis. Maar past de persoonlijkheid ook echt bij jouw bedrijf? Dat vindt ik nog veel belangrijker!

Op zoek naar een geschikte professional? Ik help je graag! Wist je trouwens dat ik ook beschikbaar ben voor interim-opdrachten? Persoonlijker kan ik het niet maken.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met me op!

Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Nancy in je organisatie...
  • Betrokken
  • Integer
  • Humor
  • Gedreven
  • Een professional is geen nummer

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Nancy leren kennen als een hard werkende en getalenteerde recruitment professional. Nancy gaat heel doelgericht te werk, waardoor ze in korte...

Ik heb Nancy leren kennen als een hard werkende en getalenteerde recruitment professional. Nancy gaat heel doelgericht te werk, waardoor ze in korte periode vele successen kan behalen. Daarnaast is Nancy een aanwinst voor ieder team, omdat ze niet alleen professioneel te werk gaat, maar ook enorm veel gezelligheid meebrengt.

Lees meer

Nancy is sterke persoonlijkheid met veel humor, werkt snel en gefocust, en in mijn korte samenwerking met haar heb ik gemerkt dat de candidate...

Nancy is sterke persoonlijkheid met veel humor, werkt snel en gefocust, en in mijn korte samenwerking met haar heb ik gemerkt dat de candidate experience voor haar met stip bovenaan staat. Door haar focus en resultaatgerichtheid heeft zij in korte tijd aanzienlijk wat vacatures vervuld bij Farm Frites!

Lees meer

Nancy is een enthousiaste recruiter met mensenkennis. Wij hebben elkaar een paar keer gesproken, ze toonde begrip en begreep mijn wensen. Dankzij...

Lees meer

Nancy heeft mij benaderd terwijl ik zoekende was naar een nieuwe baan. Na een goed gesprek kwam ze met twee aansprekende suggesties die goed op mijn...

Lees meer

Natuurlijk is Nancy een professionele gedreven recruiter maar daar laat zij het niet bij. Zij zet echt dat stapje extra en ziet mogelijkheden die niet...

Lees meer

Mijn ervaring met Nancy was uitstekend! Zij is een integere, vriendelijke en sterke vrouw die goed kan aanvoelen wat je talenten zijn en waar je naar...

Mijn ervaring met Nancy was uitstekend! Zij is een integere, vriendelijke en sterke vrouw die goed kan aanvoelen wat je talenten zijn en waar je naar op zoek bent. Vooral het kunnen maken van de match tussen je persoonlijkheid en wat de werkgever zoekt is een van haar krachten. Ik kijk met heel veel plezier terug op de samenwerking met haar en ik raad haar ten zeerste aan!

Lees meer

Nancy heb ik ervaren als een gedreven recruiter met gevoel voor het vak en die graag meedenkt. Een zeer plezierige ervaring in de recruitment wereld....

Nancy heb ik ervaren als een gedreven recruiter met gevoel voor het vak en die graag meedenkt. Een zeer plezierige ervaring in de recruitment wereld.

Lees meer

Bedankt dat je mijn gegevens had bewaard en mij heel snel weer belde dat er op dat moment wellicht wel een geschikte functie voor mij openstond. Ik...

Bedankt dat je mijn gegevens had bewaard en mij heel snel weer belde dat er op dat moment wellicht wel een geschikte functie voor mij openstond. Ik had het totaal niet verwacht. Het zorgde ervoor dat ik als eerste op gesprek mocht komen en de rest is historie en tik ik nu bijna de drie maandenpaal aan.

Ik vind je verre van een standaard recruiter als je zo met kandidaten omgaat! Dan doe je iets heel goeds en pas je echt in deze rol! Veel dank.

Lees meer
Mijn vacatures:
Projectmanager
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Administratief medewerker
24 uur
mbo
Bodegraven
Strategisch inkoper
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Coordinator logistiek
40 uur
mbo
Capelle aan den IJssel
Voorman warehouse
40 uur
mbo
Rotterdam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, ik ben Nancy
Interim RecruiterRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial