Paula
Bakker

Recruitment Consultant

De tijd van mijn leven is nu

Al 10 jaar werkzaam in de recruitmentbranche, van sales tot proces- en operationeel management. maar toch heeft mijn ondernemersgeest altijd gefluisterd: ‘Ooit begin ik voor mijzelf’… De tijd van je leven is nu, maart 2019 is mijn reis gestart, aangesloten bij FYGI – Happy Recruiters kan ik deze droom werkelijkheid maken, spannend maar super gaaf!

Als echte ‘millennial’ (altijd online) kunnen organisaties bij mij terecht voor data-driven recruitment. Of je nu een nieuwe medewerker zoekt, een vraagstuk hebt omtrent arbeidsmarktcommunicatie of een interim project hebt voor het opzetten van inhuurprocessen, bel gerust om hierover te sparren!

Het maakt mij trots als ik een bedrijf binnenkom en ik zie blije gezichten van zowel de medewerkers wie ik heb bemiddeld tot de opdrachtgever wie zijn probleem is opgelost met de juiste match.

Paula
Arbeidsmarkt-communicatieProcesmanagementWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Paula in je organisatie...
  • Procesmatig en resultaatgericht: Data, data en data
  • Een echte ‘Millenial’: Altijd online (Niet altijd bereikbaar😉)
  • Creatief: Geef mij de vrije hand en de vacaturetekst kan nog weleens ‘viral’ gaan
  • Als je mij echt zou kennen weet je dat: .. ik stiekem heel goed kan zingen…
  • Landelijk netwerk, vooraf actief in regio Alkmaar / Heerhugowaard / Noord-Holland Noord

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Binnen DHL Express zochten wij iemand die snel operationeel aan de slag kon met onze vacatures op het gebied van Werving en Selectie. Daarnaast waren...

Binnen DHL Express zochten wij iemand die snel operationeel aan de slag kon met onze vacatures op het gebied van Werving en Selectie. Daarnaast waren wij op zoek naar input om ons recruitment proces (in dit geval binnen sales) verder te optimaliseren. Paula hebben wij ervaren als fijne en warme collega die met passie haar doel nastreeft, maar ook ‘the bigger picture’ in de gaten houdt. Ze weet snel de bedrijfscultuur eigen te maken en weet processen te herkennen en (in goed overleg) aan te passen waar nodig. Voor een volgende klus bellen wij meteen Paula!

Lees meer

Paula dacht goed mee met wat Veilig Thuis nodig had. Ze wist zich snel te verdiepen in onze personele vraagstukken en kwam met gedegen advies....

Paula dacht goed mee met wat Veilig Thuis nodig had. Ze wist zich snel te verdiepen in onze personele vraagstukken en kwam met gedegen advies. Samenwerken was erg prettig.

Lees meer

Zeer professionele toewijding voor ons bedrijf, ziet snel kansen om nieuw personeel aan DHL te binden. Als je als bedrijf snel resultaat wilt boeken...

Zeer professionele toewijding voor ons bedrijf, ziet snel kansen om nieuw personeel aan DHL te binden. Als je als bedrijf snel resultaat wilt boeken is Paula de ideale recruiter!

Lees meer

Onze carrières kruisten elkaar in de tijd dat wij beide Intercedent waren. Hier kwam haar passie voor het recruitment vak absoluut naar voren....

Onze carrières kruisten elkaar in de tijd dat wij beide Intercedent waren. Hier kwam haar passie voor het recruitment vak absoluut naar voren. Prachtig om te zien hoe zij de ene na de andere klant en kandidaat binnenhaalde en vervolgens de juiste matches wist te maken.

Wegens de opening van een nieuw kantoor kwam ik handen tekort met het vinden van de juiste kandidaten. Het inzetten van een onderleverancier was dan ook noodzakelijk. Op dat moment zag ik Paula haar LinkedIn oproep voorbij komen. Paula haar ondernemershart bleef kloppen en dat resulteerde in een baan bij FYGI. Nu op zoek naar een eerste W&S klus vanuit FYGI. Eén en één is twee dacht ik direct. Gelijk mijn telefoon gepakt. De start van wederom een mooie samenwerking. Succesvol ook! Wederom liet Paula zien dat je op haar kunt bouwen. In deze schaarse markt weet zij kandidaten aan zich te binden. Zij biedt een luisterend oor naar de kandidaat, is oprecht en eerlijk, een fijne sparringspartner, denkt creatief en afspraken komt ze altijd na. Al snel kwam zij met meerdere profielen aanzetten, wat uiteindelijk resulteerde in een startende Accountmanager.

Doorzettingsvermogen, ondernemerschap, resultaatgericht en klantgericht zijn haar kernwaardes. Voor een volgende opdracht ga ik haar dan ook zeker weer vragen.

Lees meer

“Tijdens een wervingstraject moèt je CV opvallen tussen de stapel”. Een wijsheid waar werkzoekenden vaak van doordrongen zijn en wat algemeen...

“Tijdens een wervingstraject moèt je CV opvallen tussen de stapel”. Een wijsheid waar werkzoekenden vaak van doordrongen zijn en wat algemeen bekend is. Maar hoe werkt dat de andere kant op? Tijdens mijn zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging, heb ik mij door menig vacature heen geworsteld. Veel standaard teksten en een lijst met eisen. Tot één vacature direct opviel. Niet doordat er iets anders gevraagd werd dan anders. Waar ik voor viel was de schrijfstijl. Paula heeft in een korte tekst de identiteit van Breinstein weten te vatten, waardoor ik getriggerd was, zonder te weten waarnaar gezocht werd. De open manier waarop de omschrijving was ingestoken, maakte dat ik tijdens het lezen getrokken werd om de persoon die ik ben, in plaats van om wat ik kan. Natuurlijk is het vanuit wervingsperspectief belangrijk dat er in kundigheid een match wordt gevonden, maar vanuit de sollicitant heb ik ontdekt dat ik in het voortraject al ‘gezien’ wil zijn. Dat het om mij gaat. Paula weet deze vertaalslag tussen werkgever en sollicitant fantastisch te maken. Ze belde mij vanaf haar vakantie adres om te vragen hoe mijn gesprek is gegaan. En nu, een half jaar verder, is de match tussen mij en Breinstein de juiste gebleken. Need I say more?”

Lees meer
Mijn vacatures:
Logistiek Teamleider
40 uur
mbo
Westpoort, Amsterdam
Hoi, ik ben Paula
Arbeidsmarkt-communicatieProcesmanagementWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.