Paula
Bakker

Recruitment Consultant

De tijd van mijn leven is nu

Al 10 jaar werkzaam in de recruitmentbranche, van sales tot proces- en operationeel management. maar toch heeft mijn ondernemersgeest altijd gefluisterd: ‘Ooit begin ik voor mijzelf’… De tijd van je leven is nu, maart 2019 is mijn reis gestart, aangesloten bij FYGI – Happy Recruiters kan ik deze droom werkelijkheid maken, spannend maar super gaaf!

Als echte ‘millennial’ (altijd online) kunnen organisaties bij mij terecht voor data-driven recruitment. Of je nu een nieuwe medewerker zoekt, een vraagstuk hebt omtrent arbeidsmarktcommunicatie of een interim project hebt voor het opzetten van inhuurprocessen, bel gerust om hierover te sparren!

Het maakt mij trots als ik een bedrijf binnenkom en ik zie blije gezichten van zowel de medewerkers wie ik heb bemiddeld tot de opdrachtgever wie zijn probleem is opgelost met de juiste match.

Paula
Arbeidsmarkt-communicatieProcesmanagementWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Paula in je organisatie...
  • Procesmatig en resultaatgericht: Data, data en data
  • Een echte ‘Millenial’: Altijd online (Niet altijd bereikbaar😉)
  • Creatief: Geef mij de vrije hand en de vacaturetekst kan nog weleens ‘viral’ gaan
  • Als je mij echt zou kennen weet je dat: .. ik stiekem heel goed kan zingen…
  • Landelijk netwerk, vooraf actief in regio Alkmaar / Heerhugowaard / Noord-Holland Noord

Omdat connectie meer dan wifi betekent

“Tijdens een wervingstraject moèt je CV opvallen tussen de stapel”. Een wijsheid waar werkzoekenden vaak van doordrongen zijn en wat algemeen...

“Tijdens een wervingstraject moèt je CV opvallen tussen de stapel”. Een wijsheid waar werkzoekenden vaak van doordrongen zijn en wat algemeen bekend is. Maar hoe werkt dat de andere kant op? Tijdens mijn zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging, heb ik mij door menig vacature heen geworsteld. Veel standaard teksten en een lijst met eisen. Tot één vacature direct opviel. Niet doordat er iets anders gevraagd werd dan anders. Waar ik voor viel was de schrijfstijl. Paula heeft in een korte tekst de identiteit van Breinstein weten te vatten, waardoor ik getriggerd was, zonder te weten waarnaar gezocht werd. De open manier waarop de omschrijving was ingestoken, maakte dat ik tijdens het lezen getrokken werd om de persoon die ik ben, in plaats van om wat ik kan. Natuurlijk is het vanuit wervingsperspectief belangrijk dat er in kundigheid een match wordt gevonden, maar vanuit de sollicitant heb ik ontdekt dat ik in het voortraject al ‘gezien’ wil zijn. Dat het om mij gaat. Paula weet deze vertaalslag tussen werkgever en sollicitant fantastisch te maken. Ze belde mij vanaf haar vakantie adres om te vragen hoe mijn gesprek is gegaan. En nu, een half jaar verder, is de match tussen mij en Breinstein de juiste gebleken. Need I say more?”

Lees meer
Mijn vacatures:
Jeugdarts
24 uur
wo / master
Alkmaar
Technisch medewerker Opmeer
40 uur
vmbo
Opmeer
Elektromonteur Technische Dienst Heerhugowaard
40 uur
mbo
Heerhugowaard
Management Assistente
40 uur
mbo
Almere
Monteur Hijs- en Hefmiddelen in Amsterdam
40 uur
mbo
Amsterdam
Hoi, ik ben Paula
Arbeidsmarkt-communicatieProcesmanagementWerving & Selectie

Kom in contact!