Social Share

Praaf
Ramsamoedj

Interim Recruitment Consultant

Branche: Accountancy | Administratie | Audit & Tax

Op weg naar JOUW geluk of ideale professional

Voor de professional
Heb je het gevoel dat je niet helemaal op de juiste plek zit of wil je graag weten wat er gaande is in de accountancy markt? Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek! Samen onderzoeken wij wat je werkelijk geluk en voldoening biedt op professioneel gebied! Met het grote netwerk van zowel mij als mijn collega’s, help ik je sneller op weg naar jouw geluk!

Voor de opdrachtgever
Ben je op zoek naar een professional die goed bij jouw bedrijf past? Neem gerust contact met mij op! Ik leer professionals van tevoren goed kennen en ik screen ze uitgebreid waardoor je kwalitatieve professionals op gesprek krijgt!

Met mijn pragmatische blik achterhalen wij jouw onderliggende behoeftes als bedrijf, zodat ik je de juiste oplossing(en) kan bieden.

Daarbij kan ik je op een nóg snellere en efficiëntere manier van dienst zijn, omdat ik aangesloten ben bij het FYGI-netwerk; een groot netwerk verspreid over Nederland. En ik heb toegang tot de nieuwste recruitment tools.

Mijn samenwerking met FYGI
Ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat het verbinden van mensen, waarbij ik de mogelijkheid heb om ze te helpen, een manier van werken is die bij mij past! Verder heb ik geleerd dat ik mensen goed kan aanvoelen. Daarom ben ik in staat om een goede match te maken tussen professionals en opdrachtgevers, dit is tevens waar ik om bekend stond. Daarnaast realiseerde ik mij dat ik behoefte heb aan een omgeving waarbij het samenwerken, ondersteunen en samengroeien belangrijke waarden zijn; gepaard met het oog voor behoud van de kwaliteit van het leven.

Dit is waarom ik mij heb aangesloten bij FYGI. FYGI geeft mij de mogelijkheid om als zelfstandige binnen recruitment te starten, in vrijheid. Ik heb toegang tot de nieuwste technologieën en er staat een groot, ondersteunend netwerk van ruim 60 recruiters achter mij!

Heb je een leuke, uitdagende interim opdracht of heb je hulp nodig bij het vinden van een professional die goed bij je organisatie past? Of ben je op zoek naar je droombaan binnen de accountancy? Neem gerust contact met mij op en ik help je met alle liefde verder!

Praaf
Interim recruitmentVerbindenWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Praaf in je organisatie...
  • Gespecialiseerd in Accountancy, Administratie, Audit & Tax
  • Interim Recruitment en Werving & Selectie
  • Groot Accountancy Netwerk in regio Zuid-Holland
  • Met mijn inleving in mens en organisatie zorg ik voor de beste match tussen partners en professionals
  • Verbinder in hart en nieren met een gezonde dosis humor en positiviteit!

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Praaf
Interim recruitmentVerbindenWerving & Selectie

Kom in contact!