fbpx
Social Share

Renee
Knook

Recruitment Business Partner

Branche: Finance | Techniek | Office

Omdat het leven verandert. Iedere dag een beetje of zomaar in een keer.

Als recruitment business partner is mijn passie het verbinden van professionals aan bedrijven. Kwaliteit staat voorop. Met een frisse blik, strategie en creativiteit weet ik oplossingen op maat te maken voor jouw organisatie. Ik ben een gedreven recruiter en ga altijd voor een gouden match. Dit betekent dat de professional aansluit op jouw bedrijfscultuur. Zoek je een deskundige recruiter? Laten we in gesprek gaan. 06 – 207 494 75 of renee.knook@fygi.nl

Grote kans dat je wel eens gedacht hebt ‘goede mensen zijn moeilijk te vinden’, maar kunnen deze professionals jouw organisatie wel vinden? Laten we bouwen aan jouw werkgeversmerk en zorgen voor behoud van de medewerkers. Mijn ervaring ligt binnen de finance en momenteel breid ik dit uit naar de techniek en office.

Waarvoor je mij kunt benaderen:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Employer branding

Wanneer ik mij voor jouw organisatie inzet vind ik het belangrijk om jullie eerst goed te leren kennen. Een juiste match is niet puur en alleen het passende profiel vinden, een nieuwe werknemer moet ook binnen de bedrijfscultuur passen.

De inzet van marketing voor recruitment is belangrijk, toch hebben veel bedrijven hier nog geen aparte strategie voor. Door jullie arbeidsmarktcommunicatie goed onder de loep nemen en aan te scherpen, helpt dit werkzoekenden te overtuigen dat jouw bedrijf de juiste match is.

Ik bijt me vast in mijn opdrachten en ga door tot dat ik er alles uit heb gehaald. Je kunt dus volledige inzet verwachten en een professionele aanpak. Bel gerust om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Professional

Ben jij als professional op zoek naar de baan waar je elke werkdag met plezier naartoe gaat? Daar help ik je graag bij. Door jou te leren kennen brengen we je ambities en krachten samen in kaart. Hierbij kijk ik verder dan je cv. We ontdekken waar jij echt energie van krijgt. Ik begeleid je in het gehele sollicitatieproces.

Ja, ik wil graag contact met je opnemen. Leuk! Bel gerust en een WhatsAppje of een mailtje is ook voldoende. Net wat jij fijn vindt.

Renee
(interim) recruitmentEmployer BrandingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Renee in je organisatie...
  • Passie voor verbinden met een oog voor kwaliteit
  • Recruiter en creatief sparringpartner
  • Open, eerlijk en resultaatgericht
  • Helpt jou aan langetermijnoplossingen
  • Actief in Zuid-Holland (en bereid naar jouw bedrijf te reizen)

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Renee
(interim) recruitmentEmployer BrandingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial