fbpx
Social Share
bool(false)

Riëtte
van de Burgt

Recruitment Business Partner

Ontmoet Riëtte

Vraag een ondernemer wat zijn belangrijkste bedrijfsmiddel is, en hij of zij zal ongetwijfeld antwoorden: mijn mensen. En dat werkgeluk voor mensen heel belangrijk is, is ook geen geheim!

Dit is precies waarom ik doe wat ik doe. Ik geloof in de waarde van werk. Het zorgt ervoor dat je je verder kunt ontwikkelen, als organisatie maar zeker ook als mens.

Ik ben Riëtte en heb ruim 22 jaar ervaring in recruitment en breng veel expertise in de vakgebieden Finance, HRM, Sales en Office.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid ga ik het gesprek aan, neem ik de tijd om te luisteren, verbind ik vraag en aanbod en zet ik recruitmentprocessen op of optimaliseer deze. In combinatie met een enorme brok aan enthousiasme los ik jouw recruitmentuitdaging graag op zodat we samen ons doel bereiken.

Voor jou als opdrachtgever betekent dit dat ik je kan ondersteunen bij diverse recruitmentvraagstukken:

  • Interim recruitment (zowel sourcen als het opzetten of optimaliseren van recruitmentprocessen)
  • Recruitmentmarketing en Arbeidsmarktcommunicatie
  • Werving & Selectie

Voor mij is het opbouwen van een relatie essentieel voor een goede en succesvolle samenwerking. Ik ben niet alleen recruiter maar ook sparringpartner, arbeidsmarktspecialist en verbinder. Zo maken we samen van jouw recruitmentvraagstuk geen punt!

Als jij mij als professional vertelt waar je gelukkig van wordt, dan neem ik de tijd om te luisteren zodat we samen die ene baan gaan vinden waar jij blij van wordt. De opdrachtgevers waarmee ik samenwerk ken ik goed, dus geen match puur op harde criteria maar ook op basis van gevoel, cultuur en ontwikkeling. Ik gun jou wat ik zelf ervaar: een baan die helemaal bij je past en waar je iedere dag weer blij van wordt!

Dus opdrachtgever en professional… Maak verbinding en vertel mij waar ik je bij kan helpen! Neem gerust contact met me op! Of leer me alvast wat beter kennen door mijn profiel te bekijken.

www.recruitpunt.nl/

Riëtte
Interim OpdrachtenRecruitment marketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Riëtte in je organisatie...
  • Enthousiaste verbinder met oog voor kwaliteit
  • Nieuwsgierig maar integer en transparant
  • Resultaat- en oplossingsgericht
  • Ruim 22 jaar ervaring in recruitment
  • Maakt van recruitment geen punt: hands-on!

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Bedankt voor de nieuwe inzichten, frisse ideeën en jouw positiviteit! Jouw advies is erg waardevol....

Bedankt voor de nieuwe inzichten, frisse ideeën en jouw positiviteit! Jouw advies is erg waardevol.

Lees meer

Wij hadden de eer en het genoegen Riëttes eerste opdrachtgever te zijn in haar rol van zelfstandig interim recruiter! Riëtte is in staat snel een...

Wij hadden de eer en het genoegen Riëttes eerste opdrachtgever te zijn in haar rol van zelfstandig interim recruiter! Riëtte is in staat snel een beeld te vormen van de opdrachtgever en de gewenste profielen. Versterkt door het netwerk van FYGI leidt dit al snel tot de selectie en screening van de nodige geschikte kandidaten. Riëtte heeft ons inmiddels meerdere malen helpen bemiddelen op het personele vlak en ik vertrouw erop dat wij nog vaker een beroep op haar skills mogen doen. Ze is overigens ook erg aardig!

Lees meer

Als manager bij Breman Woningbeheer heb ik voor het invullen van een aantal vacatures mogen samenwerken met Riëtte. Ik heb haar leren kennen als zeer...

Als manager bij Breman Woningbeheer heb ik voor het invullen van een aantal vacatures mogen samenwerken met Riëtte. Ik heb haar leren kennen als zeer kundig, professioneel en gedreven. Zij is tijdens het werven van de juiste professional persoonlijk betrokken en attent. Dit alles zie je terug in haar contacten met de opdrachtgever en professional . Ik kijk terug op een prettige samenwerking en kan Riëtte van harte aanbevelen in de zoektocht naar de juiste professional.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Riëtte
Interim OpdrachtenRecruitment marketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial