Rogier
Bouwman

Recruitment Consultant

Doen is de beste manier van denken

Welkom
Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik ben Rogier Bouwman: Interim Recruiter. Met een passie voor coachen, managen, adviseren en verbinden ben ik het recruitment vak ingerold. In 2019 heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden.

FYGI
Met enige trots heb ik mij sinds kort aangesloten bij FYGI-Happy Recruiters. Een vernieuwend platform wat zelfstandige recruiters ondersteunt, faciliteert met de nieuwste wervingstools (online marketing) en hun netwerken verbindt met bedrijven die op zoek zijn naar recruitment capaciteit.

Bedrijven
Heb je een vraagstuk over personeelsbezetting? Ben jij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Of lukt het invullen van openstaande vacatures niet met de huidige wervingsstrategie? Graag kijk ik met jou als klant mee naar het wervingsproces en geef ik advies op het gebied van Employer Branding, Candidate Experience en Employer Impact.

Vanuit oprechte interesse in zowel het bedrijf als de kandidaat kan ik goed tussen de regels door lezen wat er benodigd is om tot een succesvolle en duurzame match te komen. Zo heb ik al vele, op het eerste gezicht niet logische, en toch zeer succesvolle plaatsingen weten te realiseren.

Diensten
Tevens breng ik, met FYGI, de expertise mee in het schrijven van wervende vacatureteksten en het opzetten van diverse social media talent targeting campagnes. Ik leer jouw organisatie graag goed kennen en ik denk met je mee, zelfs al voordat een vacature ontstaat. Zo kan ik je ontzorgen of jouw probleem oplossen, doordat jouw vacature door de juiste persoon wordt ingevuld.

Kandidaten
Of ben jij juist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook hierin kan ik veel voor je betekenen. We hebben bij FYGI namelijk genoeg leuke vacatures die ook bij jou kunnen passen. Ik kom graag met je in contact om dé werkgever te vinden die écht bij je past.

Vragen, opmerkingen of suggesties?
Wil je een keer sparren? Of wil je gewoon eens vrijblijvend een kop koffie drinken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op en voel je vrij om met mij te linken en laat vooral een bericht achter. Dan kijk ik direct wat ik voor je kan betekenen.

‘Want de tijd van leven is nu. Met lef, energie & in vrijheid.’

Rogier
Interim recruitmentTalentTargetingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Rogier in je organisatie...
  • Bewust bekwaam, maar vanuit het hart
  • Focus op resultaat en kwaliteit met aandacht voor de mens
  • Empathische bemiddelaar, geïntegeerd door ieders unieke kwaliteiten
  • Het begrijpen en kunnen verplaatsen in zowel kandidaat als opdrachtgever
  • Proactief anticiperend, leergierig en georganiseerd

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Rogier heb ik leren kennen bij Eneco. Ik ken hem als een harde werker! Rogier is een goede leider en begeleider. Daarnaast is Rogier ontzettend...

Rogier heb ik leren kennen bij Eneco. Ik ken hem als een harde werker! Rogier is een goede leider en begeleider. Daarnaast is Rogier ontzettend collegiaal en zet zich voor een ieder in. Later ben ik via Rogier bij Utility Provider komen werken. Ook daar zag ik hoe Rogier gewaardeerd werd om zijn kwaliteiten. Met Rogier in huis behaal je altijd succes!

Lees meer

Met Rogier als manager Learning & Development bij Eneco heb ik mijzelf weten te ontwikkelen tot area manager in het mooie vakgebied sales. Rogier...

Met Rogier als manager Learning & Development bij Eneco heb ik mijzelf weten te ontwikkelen tot area manager in het mooie vakgebied sales. Rogier was mijn grondbeginsel van succes. Rogier heeft de expertstatus op het gebied van salestrainingen en recruitment. En een expert die klanten en collega’s ten allen tijden kan verder helpen met het invullen van hun vragen en behoeften. Rogier heeft een geweldige persoonlijkheid vol energie, geduld, positieve ingesteldheid, nieuwsgierigheid, enthousiasme, toewijding, focus en humor. Naast de leerzame trainingen en lange dagen op kantoor was hij ook de trainer en manager die altijd tijd voor je vrij maakte, en een positieve invulling gaf aan de uitdagingen.

Lees meer

Rogier heeft zich bij Experis bewezen als zeer waardevolle collega in de volste betekenis van het woord. Recruitment is meer dan het poppetje op de...

Rogier heeft zich bij Experis bewezen als zeer waardevolle collega in de volste betekenis van het woord. Recruitment is meer dan het poppetje op de juiste plaats voor Rogier. Hij is altijd op zoek naar de verdiepingsslag. Praktisch uit zich dit in het voeren van authentieke, adviserende gesprekken, het wegblijven van aannames, het continue blijven toetsen van de waarheid en dit grondig en professioneel vastleggen. Door zijn analytische aard in combinatie met zijn eerder opgedane kennis en kunde weet hij tot de kern te komen van wat echt belangrijk is voor zowel klant als kandidaat. Hierdoor maakt hij niet alleen kwalitatief goede matches maar kan ook prima meekomen op tactisch en strategisch management niveau. Op de werkvloer was Rogier een graag geziene collega die ten alle tijden het hoofd koel wist te houden. Deze rust en nuchterheid straalt hij ook uit naar zijn collega’s, die hem daardoor graag gebruikten als sparringpartner. In deze rol is hij staat zonder waardeoordeel te luisteren, problemen tot de kern te ontleden, plat te slaan en om te buigen naar kansen.

Daarbij is Rogier iemand die zelfsturend is, maar het teambelang nooit uit het oog verliest. Hij oppert ideeën en verbeteringen, is goudeerlijk, durft buiten de lijntjes te denken en staat open voor andere zienswijzen.

Lees meer

Rogier heeft binnen het Talent Acquisition Team een jaar gewerkt als Talent Acquisition Specialist. In die tijd heeft hij laten zien te beschikken...

Rogier heeft binnen het Talent Acquisition Team een jaar gewerkt als Talent Acquisition Specialist. In die tijd heeft hij laten zien te beschikken over een enorme drive om de juiste kandidaten te vinden. Met zijn levenservaring en de rust die hij uitstraalt is hij een hele prettige gesprekspartner. Daarnaast is hij in staat om van chaos een duidelijk overzicht te maken en schept hij inzicht in alle activiteiten die hij onderneemt. Bij Experis heeft Rogier het laatste deel gewerkt voor onze strategische klanten. Daar heeft hij zijn talenten goed ingezet en heeft hij orde gebracht. Door zijn goede stakeholdermanagement hield hij iedereen op de hoogte en was voor iedereen duidelijk wat er speelde. Los van zijn werk is Rogier een heel prettig mens en was het een plezier om met hem te werken!

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, mijn naam is Rogier
Interim recruitmentTalentTargetingWerving & Selectie

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.