fbpx
Social Share
bool(false)

Roos
Strating

Recruitment Business Partner

Maak de start met recruitment!

Energiek, doelgericht en gedreven. Mijn drie kernwoorden heb je te pakken. Met mijn open, eerlijke en vrolijke houding ga ik er altijd 100% voor. What you see is what you get. Dat pas ik toe in mijn werkzaamheden als recruiter. Continu ben ik op zoek naar het ”kwispelend staartje” (de passie en enthousiasme voor je vak) voor jou als opdrachtgever of professional. Met mijn vernieuwende en oplossingsgerichte blik kijk ik naar de match tussen jou als opdrachtgever en professional. Een duurzame samenwerking tussen beide partijen vind ik het allerbelangrijkste. Daarom ga ik écht het gesprek aan… met als doel: iedereen zijn beste baan! Want werkgeluk is ontzettend belangrijk! Dat gun ik jou ook!

Mijn specialisatie
Ik heb ervaring in verschillende branches, hierdoor heb ik een brede blik op recruitment. Mijn specialisatie zit hem in het recruiten, opleiden en coachen van recruiters en hr-professionals. Maar daarnaast sta ik ook open voor andere functies en doelgroepen.

Wat kan ik betekenen voor jou als professional?
We gaan samen, vrijblijvend, op zoek naar jouw kwispelende staart door jouw werkgeluk meer betekenis te geven. Hierbij zet ik zowel mijn netwerk als mijn kennis en ervaring als recruiter, leidinggevende en hr-professional in. Met als uitgangspunt; van mens tot mens.

Wat ik kan betekenen voor jou als opdrachtgever?

Samen kijken we naar het probleem. Zoek je puur een recruiter voor het bedrijf of laat je mij graag meekijken naar het recruitmentproces? Alles is mogelijk! Ook ben ik goed in marketing, want recruitment is marketing! In samenwerking met FYGI kan ik jou helpen met de job marketing en employer branding. Heb je een recruiter via mij aangenomen? En heeft hij/zij wat hulp nodig? Ik sta altijd klaar om hem/haar op te leiden en te coachen.

De tijd van je leven is nu. Geniet
Ik ben deze reis begonnen, omdat ik tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan als recruitmentlead merkte dat de vraag bij bedrijven meer zat in kennis en kunde in recruitment. Veel bedrijven hebben wel de mensen voor de plek, maar niet de vakkundigheid in huis om ze volledig op te leiden. Daarnaast merkte ik dat veel recruiters uit het vak gaan, omdat ze uitgeleerd zijn binnen het bedrijf waar ze werken en klaar zijn met het commerciële karakter van recruitment. Maar recruitment is zoveel meer dan dat! In mijn ogen het gaafste vak dat er is! Tijd om mijn passie, kennis en kunde over te dragen en om iedereen weer te enthousiasmeren voor recruitment!

Roos
Recruiters opleidenRecruitment adviseurWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Roos in je organisatie...
  • Landelijk actief
  • Veel ervaring met opleiden en coachen van recruiters
  • Specialisatie in hr en recruiters
  • Interim en werving & selectie
  • Denkt écht met je mee

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Roos is een leuke, enthousiaste sparringpartner. Zij verstaat haar vak en weet precies de juiste snaar te raken als het gaat om arbeidsbemiddeling....

Roos is een leuke, enthousiaste sparringpartner. Zij verstaat haar vak en weet precies de juiste snaar te raken als het gaat om arbeidsbemiddeling. Zij wist mij in no time te koppelen aan de juiste werkgever, precies waar ik naar op zoek was! Ze luistert goed naar je verhaal en je wensen. Roos is attent en betrokken tijdens het proces, maar ook na het proces. Roos onderhoud contact, ook al zit haar werk erop, heel prettig! Roos, nogmaals dank en je bent een geweldig, betrokken persoon!

Lees meer

Roos heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan die perfect past bij mijn persoonlijkheid en wensen. Roos heeft echt de tijd genomen om mij...

Roos heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan die perfect past bij mijn persoonlijkheid en wensen. Roos heeft echt de tijd genomen om mij goed te leren kennen. Ze heeft mij begeleid in elke stap van het sollicitatieproces. Door haar uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en haar vermogen om mijn persoonlijkheid en wensen te begrijpen, heeft Roos een baan gevonden die perfect bij me past. Haar professionele en zorgzame aanpak heeft mij enorm geholpen de juiste keuze te maken in het vinden van mijn ‘kwispelbaan’, zoals Roos dit noemt.

Lees meer

Roos wist al vrij snel te doorgronden hoe voor mij de ideale nieuwe stap eruit zou zien. En laat zij nou net op het juiste moment de perfecte...

Roos wist al vrij snel te doorgronden hoe voor mij de ideale nieuwe stap eruit zou zien. En laat zij nou net op het juiste moment de perfecte uitdaging hebben! In een periode van 2 maanden ben ik door diverse organisaties benaderd om eens kennis te maken. Iemand met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling als intercedent en recruiter, die zoekt vast weer eenzelfde uitdaging binnen soortgelijke rol. Hierin onderscheidde Roos zich door goed te achterhalen wat mijn drijfveer is, waar mijn ambities liggen en uiteindelijk ook de juiste inschatting te maken of ik over de juiste potentie beschikte voor de aanvraag waar zij mee aan de slag was.

In het proces regelmatig met Roos contact gehad. Een oprechte en eerlijke vrouw die graag wil doorpakken en zich als geen ander beseft hoe snel en dynamisch de arbeidsmarkt is.

Lees meer

Roos heb ik leren kennen als een hele positieve, laagdrempelige en fijne collega en sparringpartner. Vanaf het moment dat ik bij haar in het team...

Roos heb ik leren kennen als een hele positieve, laagdrempelige en fijne collega en sparringpartner. Vanaf het moment dat ik bij haar in het team kwam, heeft zij mij onder haar vleugels genomen en mij wegwijs gemaakt in het recruitmentvak. Naast haar functie als recruiter, neemt zij ook de rol van coördinator op zich. Dit is wat zij elke dag met veel plezier en passie doet en straalt dit ook uit. Ze is een harde werker en weet haar tijd en energie efficiënt in te delen en te gebruiken. Iets waar veel recruiters, zoals ik, wat van kunnen leren. Door haar eerlijkheid en transparante persoonlijkheid weet ze de professionals voor zich te winnen en het gewenste gedrag en resultaat te bereiken.

Lees meer

Roos is een heel gedreven, vrolijk en enthousiast persoon. De focus op mens- en taak zijn bij haar heel prettig in balans. Deze combi maakt het...

Roos is een heel gedreven, vrolijk en enthousiast persoon. De focus op mens- en taak zijn bij haar heel prettig in balans. Deze combi maakt het mogelijk om samen met haar team excellente resultaten te behalen. Ze doorziet in vlot tempo de kern en overziet snel het geheel en de processen. Ze kan opvallend snel schakelen en ze werkt doel- en resultaatgericht. Daarbij heeft ze veel aandacht voor de klanten, de professionals en haar collega’s.

Roos is heerlijk to the point, slim en heeft en goede portie humor en zelfreflectie. Ik waardeer haar open manier van communiceren. Een topper om mee samen te werken en een talent als manager van een team en van het proces.

Lees meer

Mede dankzij Roos heb ik meer kennis gekregen van bepaalde functies binnen LinkedIn, maar ook hoe data voor je te laten werken. Roos is een data-nerd...

Mede dankzij Roos heb ik meer kennis gekregen van bepaalde functies binnen LinkedIn, maar ook hoe data voor je te laten werken. Roos is een data-nerd en dat merk je wanneer je met haar in gesprek gaat. Ik ben Roos dan ook dankbaar voor de kennis die zij heeft overgedragen. Ze was een leuke recruitmentlead en ik wens haar dan ook heel veel plezier en succes in haar vervolg carrière.

Lees meer
Mijn vacatures:
Recruiter
32 uur
Bachelor / HBO
Utrecht
Intercedent
40 uur
mbo
Houten, Nederland
Intercedent
40 uur
mbo
Utrecht, Nederland
Accountmanager
40 uur
mbo
Utrecht, Nederland
Accountmanager
40 uur
mbo
Leiden

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Roos
Recruiters opleidenRecruitment adviseurWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial