fbpx
Social Share
bool(false)

Sabine
Krijkamp

Recruitment Business Partner

Branche: IT

Dit is jouw reis. Jouw geluk.

Op zoek gaan naar de juiste professional voor een organisatie. Een recruitmentproces constant verbeteren. Een professional begeleiden naar de juiste baan. Ja, dat is waar ik energie van  krijg. En daarom ben ik Recruitment Business Partner bij FYGI. Niet werken vanuit targets en doelen, maar vanuit mijn hart!

Ik ben er voor jou!
Mijn passie haal ik uit het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en professional. Voor mijn opdrachtgever ben ik de sparringpartner die meedenkt, adviseert, snel schakelt en concrete acties uitzet. En voor jou als professional begeleid ik je op persoonlijke wijze door het (sollicitatie)proces. Samen gaan wij voor de beste match!

Voor elkaar!
Samen hebben wij één doel. Uiteindelijk staan voor mij de volgende punten voor een goede samenwerking centraal:

 • Korte lijnen en duidelijke communicatie
 • Daadkracht
 • Aandacht

Waar kan ik jou mee ondersteunen?
Als Recruitment Business Partner ondersteun ik je graag met:

 • Werving & Selectie: ik verbind jouw organisatie met passende professionals.
 • Interim Recruitment: ik breng het recruitmentvraagstuk van jouw organisatie in kaart en help je met een passende oplossing. Hierbij zet ik de juiste recruitmenttools in en kan ik je ondersteunen bij het schrijven van wervende vacatureteksten en het maken van een werkenbij-site. Ook het opzetten van een refferal programma, employer branding en onboarding neem ik op mij.
 • Talent Targeting: hierbij verzorg ik een online wervingscampagne om de juiste doelgroep te bereiken via social media.

Mijn persoonlijke reis
Na jaren in loondienst te hebben gewerkt wist ik dat het tijd was voor een nieuwe reis. Mijn ondernemerschap ”vlammetje” uit zich al ruim tien jaar in mijn hobby. Mensen blij maken met mijn zoete creaties zoals bijvoorbeeld; (bruids)taarten en cupcakes. Mijn zoete passie en daarnaast mijn passie voor Recruitment heb ik nu op een unieke wijze weten de combineren binnen FYGI – Happy Recruiters.

Wil je weten hoe ik voor jou het verschil kan maken?
Ik bespreek het graag tijdens een kop koffie en wellicht een zoete traktatie!

Sabine
(interim) recruitmentWerving & SelectieZoete IT Recruiter
Een toegewijde recruiter zoals Sabine in je organisatie...
 • Passie voor het verbinden van mensen
 • Vijf jaar ervaring binnen de IT
 • Ruime ervaring op het gebied van recruitment
 • Jouw werkgeversmerk sterk neerzetten
 • Vol enthousiasme, energie en motivatie

Omdat connectie meer dan wifi betekent.

Sabine heeft me geweldig geholpen toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Het was voor mij lang geleden dat ik weer moest gaan solliciteren en...

Sabine heeft me geweldig geholpen toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Het was voor mij lang geleden dat ik weer moest gaan solliciteren en daar heeft Sabine mij bij geholpen. Ze heeft via een telefonisch gesprek achterhaald wat interessante functies kunnen zijn, om mij te voorzien van vacatures. Op het gebied van salarisindicatie en solliciteren in het algemeen heeft ze mij op weg geholpen wat uiteindelijk bijgedragen heeft aan een nieuwe functie.

Lees meer

Sabine helped me to secure a Full-stack developer position within Workspace 365. Throughout the application process I felt truly supported in a...

Sabine helped me to secure a Full-stack developer position within Workspace 365. Throughout the application process I felt truly supported in a friendly and professional manner. She helped me by answering every question I had and also by mentioning things I didn’t even consider. She also checked on me after every round of interviews to ensure I was still enthusiastic about the position, and to ask whether I had any new questions.

All in all, I feel like Sabine is great at her job, making potential candidates feel supported and listened to throughout the process. I am sure she has a bright future in helping people find their dream job.

Lees meer

Sabine is een fantastische collega om mee samen te werken. Ik ken haar als een erg gedreven, loyale en betrokken werker, met een ’think outside...

Sabine is een fantastische collega om mee samen te werken. Ik ken haar als een erg gedreven, loyale en betrokken werker, met een ’think outside the box’ mentaliteit. Ze heeft een hele hoop goede en leuke collega’s weten te werven en zo haar belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van onze organisatie.

Lees meer

Thanks for the co-operation, we’ve managed to get some great people in our team!...

Thanks for the co-operation, we’ve managed to get some great people in our team!

Lees meer

Sabine is een super enthousiaste collega, met een sterke drive om een perfecte match tussen talent en organisatie tot stand te brengen. Ze heeft mij...

Sabine is een super enthousiaste collega, met een sterke drive om een perfecte match tussen talent en organisatie tot stand te brengen. Ze heeft mij tijdens mijn start bij Workspace365 op een enthousiaste en persoonlijke manier begeleid, wat ik als erg prettig heb ervaren.

Lees meer
Mijn vacatures:
Junior constructeur
40 uur
hbo / bachelor
Arkel

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, mijn naam is Sabine
(interim) recruitmentWerving & SelectieZoete IT Recruiter

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial