fbpx
Social Share

Sabrina
Blonk

Recruitment Consultant

Nu is de tijd voor verbinding vanuit je hart!

Ben je op zoek naar een sparringpartner op het gebied van recruitment?

In mijn ideale wereld ga je als werkgever en werknemer samen op zoek naar dé nieuwe uitdaging die jullie beide verder helpt. Open en transparant. Door de juiste verbinding met elkaar te maken heb je niet alleen een zeer tevreden werknemer, maar heb je als bedrijf uiteindelijk ook een ambassadeur voor het leven!

W&S en wervingscampagnes

Mijn focus ligt bij Werving en Selectie en Talent Targeting. door het inzetten van online wervingscampagnes zorg ik voor zichtbaarheid van vacatures bij de juiste doelgroep. Vervolgens weet ik effectief de ideale kandidaat uit de markt te motiveren en te inspireren voor jouw bedrijf.

Werkzoekenden

Met werkzoekenden ga ik graag op een coachende wijze aan de slag. We concretiseren samen de stip op de horizon om deze vervolgens te vertalen naar de benodigde stappen. Vanuit oprechte interesse in bedrijf als kandidaat kan ik goed tussen de regels door lezen wat er nodig is om een succesvolle en duurzame plaatsing te realiseren.

Sabrina
HeadhuntingInterim recruitmentTalent Targeting
Een toegewijde recruiter zoals Sabrina in je organisatie...
  • Doorzettingsvermogen
  • Creatief
  • Doortastend
  • Oprecht
  • Verbindend

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Maak kennis met Sabrina
HeadhuntingInterim recruitmentTalent Targeting

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial