fbpx
Social Share

Sander
Jansen - Soemanta

Recruitment Consultant

Want de tijd van je leven is nu.

Volgens mijn vorige werkgever Calco weet je bij mij als corporate recruiter altijd waar je staat. Dus stakeholdermanagement, dat kun je van mij verwachten en is een win-win voor ons beiden. Dit maakt werken gemakkelijk en efficiënt.

Samen met het team bij Calco heb ik mooie resultaten neergezet:

 • In 2019 heb ik 59 interne plaatsingen weten te realiseren zónder inzet van bureaus
 • De onboarding geïnitieerd en gerealiseerd binnen een jaar
 • De candidatejourney opgezet samen met marketing. We zijn verdrievoudigd in het aantal sollicitaties
 • De zichtbaarheid en het imago van de organisatie hebben we verbeterd. De verwachting die wordt geschetst aan de buitenkant, is nu ook daadwerkelijk gerealiseerd aan de binnenkant van de organisatie

Persoonlijk
Met mij haal je een vrolijke, enthousiaste en ervaren (10+ jaar) recruiter in huis! Zoals mijn man zegt en ik citeer: “Is Sander thuis? Dan is het nooit stil, dagelijks hoor ik de beste ideeën. Zo bedacht Sander ineens dat hij een koffiehuis op Curaçao zou willen.” Binnen 1 maand kochten we een bestaande koffiezaak welke we 2 jaar lang met plezier hebben gerund op Curaçao! Ik weet mijn ideeën daadwerkelijk te realiseren zowel privé als op werkgebied.

Opdrachtgevers
De diversiteit gaan laten leven in een organisatie, dát weet ik als geen ander te realiseren. Hierbij is het van belang dat de organisatie daadwerkelijk openstaat voor vernieuwing. Hieraan werken is ook van toegevoegde waarde voor jouw employee branding! Verder kun je mij benaderen voor:

 • Interim recruitment
 • Werving en selectie
 • Optimalisatie van de medewerkersreis
 • Employee branding
 • Binden en boeien van huidige medewerkers

“Hire an attitude, not just experience and qualification”
Ik geloof in de kracht van verbinden op basis van kwaliteiten buiten het cv om. Een goed voorbeeld hiervan is het gesprek met (sollicitant) Sofie. Zij ademde sales, zonder een commerciële achtergrond te hebben en solliciteerde voor een recruitmentpositie. Uiteindelijk startte zij door mij als commercieel trainee en in 4 jaar tijd is zij doorgegroeid tot key accountmanager bij dezelfde organisatie!

Ik maak dus een 100% match tussen mens en organisatie. En weet verder te denken dan de gebaande paden.

Professionals
Samen met jou kijk ik naar de bedrijfscultuur van een organisatie. Want als dát goed zit, dan is er al meer dan de helft gewonnen. Natuurlijk is een passende rol essentieel, dit is mijn tweede pijler. Hierdoor word jij echt gelukkig van jouw volgende baan. Kortom, je krijgt jouw beste baan!

Zowel actief- als latent werkzoekenden kunnen bij mij terecht. Wil jij ontdekken wat jouw volgende baan is? Of wil je vrijblijvend eens sparren. Ik ontdek graag samen met jou, jouw meerwaarde voor een organisatie. Neem gerust contact op!

Sander
DiversiteitsmanagementRecruitment marketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Sander in je organisatie...
 • Gedreven in diversiteitsmanagement
 • Zorgt voor enthousiasme en verbinding
 • Een creatieve kijk op recruitmentprocessen
 • Weet jouw bedrijfsidentiteit te vertalen naar de juiste employer branding
 • Gepassioneerd in het vinden van het juiste talent

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Sander
DiversiteitsmanagementRecruitment marketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial