fbpx
Social Share
bool(false)

Ser
Madari

Recruitment Consultant

Branche: Finance

Nu is de tijd voor verbinding.

Vragen, vragen, vragen is de basis voor kennis.
Als recruiter weet ik hoe belangrijk het is om snel succesvol te zijn. Je wilt als professional en opdrachtgever in de huidige arbeidsmarkt weten waar je aan toe bent. Met mijn natuurlijke nieuwsgierigheid zorg ik hiervoor. Van jongs af aan wil ik alles van iedereen weten. Op een verjaardag was ik altijd degene die de meeste vragen stelde. Simpelweg omdat ik het leuk en interessant vind om iemand beter te leren kennen. Ontdekken wat iemand beweegt. Vragen stellen is wat mij betreft de basis voor kennis. Zo weet je waar iemand zijn behoefte ligt. Combineer dat met mijn doelgerichte aanpak, open communicatie en creativiteit en je hebt het fundament voor een ideale match!

Werk is veel meer dan een baan.
Leuk om digitaal kennis te maken! Ik ben Ser Madari, geboren en getogen in Amsterdam. Een baan is voor mij één van de grootste onderdelen van je leven. Het heeft invloed op je geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Juist daarom heb ik ervoor gekozen om mijn eigen koers te bepalen en als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Het geeft mij een flinke dosis werkgeluk en dat gun ik oprecht iedereen.

Wat is jouw volgende stap als professional?
Graag een baan die volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften? Ik ga uitgebreid met je in gesprek. Zo leer ik je beter kennen. We ontdekken samen wat je doelen zijn, waar je energie van krijgt en wat er nodig is om jou écht gelukkig te maken op de werkvloer! De basis voor het vinden van de perfecte baan. Niet alleen qua werkzaamheden, maar ook qua secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wilt tenslotte een beloning die past bij jouw inzet en enthousiasme.

Jij bent op zoek naar een nieuwe collega!
Het vinden van een nieuwe collega is tegenwoordig een uitdaging. Die uitdaging neem ik graag uit handen voor je. Ik kijk ernaar uit om jouw organisatie beter te leren kennen. Dat geeft het fundament voor mijn zoektocht naar jouw ideale collega. Mijn doel is om de kennis, ervaring en wensen van de professional te koppelen aan een vacature die hierbij aansluit. Het resultaat: een win-win situatie voor zowel jouw organisatie als de professional.

Ik kan jouw organisatie ondersteunen bij:
interim recruitment, werving & selectie en recruitmentmarketing

Samenwerking met FYGI
De samenwerking met FYGI biedt mij handvatten om succesvol te zijn als recruiter. Zij bieden mij een landelijk gedekt netwerk met ruim 70 recruiters, een database met professionals en de nieuwste recruitmenttechnologie. De trainingen van FYGI geven mij extra kennis en vaardigheden om het beste uit mezelf te halen. Dat betekent dat ik nóg meer van toegevoegde waarde kan zijn voor mijn opdrachtgevers en professionals.

Ga ervoor!

  • Een samenwerking met een recruiter die een team van specialisten achter zich heeft staan.
  • Een recruiter die beschikking heeft tot de nieuwste recruitmentdata en -technologie.
  • Een recruiter die ruime kennis en ervaring heeft op het gebied van finance.

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik ga graag met jou in gesprek: 06 14 18 10 01 of ser.madari@fgyi.nl.

Ser
FinanceInterimLoopbaanbegeleiding
Een toegewijde recruiter zoals Ser in je organisatie...
  • Commercieel sterk en gedreven om snel succesvol te zijn
  • Altijd een oplossing! Daar zorgt mijn creativiteit voor
  • Jij weet waar je aan toe bent door mijn open communicatie
  • Werken met een doelgerichte aanpak. Samen voor het beste resultaat!
  • Oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter een mens

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Ser leren kennen als recruiter voor Feenstra. Ser is zeer betrokken bij je als persoon, luistert goed en denkt echt met je mee. Hierdoor is zij...

Ik heb Ser leren kennen als recruiter voor Feenstra. Ser is zeer betrokken bij je als persoon, luistert goed en denkt echt met je mee. Hierdoor is zij in staat om de beste match te maken. Ik heb mijn contact met Ser als zeer prettig ervaren.

Lees meer

Ik heb Ser leren kennen tijdens mijn studie. Wij waren eigenlijk studiegenot. Ser was heel serieus bezig met haar studie en inmiddels is zij een zeer...

Ik heb Ser leren kennen tijdens mijn studie. Wij waren eigenlijk studiegenot. Ser was heel serieus bezig met haar studie en inmiddels is zij een zeer betrokken en professionele recruiter geworden. Ser is iemand die echt hart en oog voor de klant en opdrachtgever heeft. Zij zoekt naar beste match waarbij het belang van de kandidaat voorop staat. Zij is een eerlijke persoon en zeer betrouwbaar. Zij heeft mij heel goed geholpen bij het vinden van een goede match (functie) bij Feenstra. Ik vond het heel prettig om met Ser hele sollicitatieproces bij Feenstra te doorlopen. En dit door haar harde werk tot een succes resulteren.

Lees meer

Ik heb Ser leren kennen als een zeer betrokken recruiter. Iemand die echt oog heeft voor de klant en opdrachtgever. Zij zoekt naar de beste match...

Ik heb Ser leren kennen als een zeer betrokken recruiter. Iemand die echt oog heeft voor de klant en opdrachtgever. Zij zoekt naar de beste match waarbij het belang van de personen voorop staan. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Ik vond het heel prettig om samen met Ser het recruitmenttraject te doorlopen. Wat geresulteerd heeft in een positief eind!

Lees meer

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met...

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met zorg en precisie uit te voeren. Ze is stressbestendig en ze blijft continu haar kennis ontwikkelen en groeien. Werken met Ser is niet alleen meer dan plezierig, je bent er ook zeker van dat zaken goed geregeld zijn!

Lees meer

Zeer betrouwbaar, kwaliteitsgericht, uitstekende management skills, behulpzaam en prettig om mee samen te werken. Al met al een versterking voor ieder...

Zeer betrouwbaar, kwaliteitsgericht, uitstekende management skills, behulpzaam en prettig om mee samen te werken. Al met al een versterking voor ieder team!

Lees meer

Op Ser kun je altijd rekenen tijdens projecten. Ze zal veel meedenken, hard werken en goed resultaat leveren. Een zeer fijn persoon om mee samen te...

Op Ser kun je altijd rekenen tijdens projecten. Ze zal veel meedenken, hard werken en goed resultaat leveren. Een zeer fijn persoon om mee samen te werken!

Lees meer

De afgelopen 7 jaar is zij een enorme meerwaarde geweest voor Gotcha Promotions. Ser is een kritische teamplayer die op zoek is en blijft naar het...

De afgelopen 7 jaar is zij een enorme meerwaarde geweest voor Gotcha Promotions. Ser is een kritische teamplayer die op zoek is en blijft naar het beste voor een onderneming en de mensen om haar heen. Ser heeft veel doorzettingsvermogen, kan mensen goed inschatten, is zeer loyaal en levert altijd kwaliteit. Haar morele kompas klopt als een bus en zij zal het zeer ver brengen met haar ambitie en kracht. Een aanrader om mee te werken! De afgelopen 7 jaar is zij een enorme meerwaarde geweest voor Gotcha Promotions. Ser is een kritische teamplayer die op zoek is en blijft naar het beste voor een onderneming en de mensen om haar heen. Ser heeft veel doorzettingsvermogen, kan mensen goed inschatten, is zeer loyaal en levert altijd kwaliteit. Haar morele kompas klopt als een bus en zij zal het zeer ver brengen met haar ambitie en kracht. Een aanrader om mee te werken!

Lees meer

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met...

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met zorg en precisie uit te voeren. Ze is stressbestendig en ze blijft continu haar kennis ontwikkelen en groeien. Werken met Ser is niet alleen meer dan plezierig, je bent er ook zeker van dat zaken goed geregeld zijn!

Lees meer
Mijn vacatures:
Leerling Servicemonteur (BBL)
40 uur
vmbo
Heerhugowaard, Nederland
Teamleider Business Intelligence
40 uur
wo / master
Amsterdam
Product Manager
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Recruiter
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Leerling monteur stadswarmte
40 uur
mbo
Almere

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Ser
FinanceInterimLoopbaanbegeleiding

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial