fbpx
Social Share
bool(false)

Sergi
Hidalgo

Recruitment Consultant

Branche: IT | Digital | Consultancy

Recruitment is méér dan hokjes vullen.

Ik krijg energie van het invullen van lang openstaande vacatures! Mijn naam is Sergi en ik ben een gedreven recruitment consultant met een focus op start- en scale-ups binnen de IT en digitale sector. Werving en selectie waarbij je naast de opdrachtgever zit en niet tegenover. Van het vinden en binden van kandidaten tot het strategisch meedenken met recruitmentprocessen, ik bied wervingsoplossingen op maat en help graag bij het in kaart brengen van jullie vraagstukken. Wil je meer informatie? Bel mij dan op 06 – 27 05 08 35.

Kwaliteit boven kwantiteit. Wanneer een vacature bij mij terecht komt, breng ik eerst in kaart hoe de vacature is ontstaan. Dit doe ik door een goed gesprek met elkaar aan te gaan, op basis hiervan maken we een plan van aanpak. Ik kijk dus ook mee met het functieprofiel. Gezien mijn opleidingsachtergrond draag ik zorg voor het gehele wervingsproces en sta ik graag goed in contact met stakeholders. Om zo ook de achterdeur van een organisatie dicht te houden en medewerkers te behouden. Het draait tenslotte om vinden, binden én behouden van talent.

Door toenadering te zoeken met verschillende afdelingen en mensen in de organisatie zorg ik voor een goede band tussen recruitment en de rest. Hierdoor weten medewerkers van andere afdelingen team recruitment te vinden. Wil je dit ook in jouw organisatie stimuleren? Ik help graag je met:

 • Werving en selectie
 • Interim recruitment
 • Employer branding
 • Procesoptimalisatie
 • Strategisch recruitment

Meerwaarde van werken met mij en FYGI
Je betaalt niets extra’s, maar krijgt wel veel voordelen. Want doordat ik ben aangesloten bij FYGI, heb ik toegang tot veel tools. Daarnaast krijg ik coaching én helpen specialisten van het FYGI-platform mij op gebied van marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Dit krijg je indirect ook als opdrachtgever:

 • De mogelijkheid om slimme online advertenties in te zetten
 • Toegang tot actuele arbeidsmarktdata
 • SEO-proof vacatureteksten

Voor professionals
Talent betekent zoveel meer dan wat je op papier hebt gedaan. Door met mensen in gesprek te gaan kom je er pas echt achter welke verborgen talenten iemand bezit. Ik kijk graag samen met jou waar jij tot je recht komt. Door mijn grote netwerk in te zetten, kan ik jou aan je beste baan helpen. Interesse? Neem dan contact met mij op, stuur gerust een Whatsappje. Ik bel je dan binnen 48 uur.

Sergi
(interim) recruitmentExclusive SourcingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Sergi in je organisatie...
 • Altijd positief en probleemoplossend
 • Weet kandidaten overal te vinden!
 • Goed in het verbinden van afdelingen
 • Loyaal, afspraak is afspraak
 • Continu bezig met zelfontwikkeling en een goede mindset

Omdat connectie meer dan wifi betekent

In je rol als corporate recruiter bij Staff capital heb je in een enorm moeilijke arbeidsmarkt veel goed talent voor ons bedrijf weten te vinden en...

In je rol als corporate recruiter bij Staff capital heb je in een enorm moeilijke arbeidsmarkt veel goed talent voor ons bedrijf weten te vinden en aan ons weten te binden. Enorm belangrijk om de transitie en groei van ons bedrijf optimaal mogelijk te maken. Dank daarvoor!

Lees meer

Sergi is een monster in sourcing. Hij weet heel goed contact te leggen met potentiële kandidaten. Door onze USP’s goed over te brengen, weet hij...

Lees meer

Niet perse buiten mijn capaciteiten maar buiten mijn scope. Na een mooi, open, gesprek waarin hij mij wees op die raakvlakken tussen mijn capaciteiten...

Lees meer
Mijn vacatures:
Software Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Sales manager
40 uur
hbo / bachelor
Deventer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Sergi
(interim) recruitmentExclusive SourcingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial