fbpx
Social Share
bool(true)

Shane
van der Laan

Recruitment Consultant

Passie en ervaring

Ik ben Shane van der Laan, sinds 2019 werkzaam als Freelance Technisch Recruiter. Ikzelf heb 7 jaar ervaring in de bemiddeling van technische kandidaten, voornamelijk in elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, metaaltechniek en alle aanverwante technieken. Ik werk op basis van een werving & selectie fee.

Door mijn eigen technische kennis en meerdere jaren ervaring in de technische arbeidsbemiddeling, ben ik een goede gesprekspartner voor klanten en kandidaten. Hierdoor ben ik in de mogelijkheid om de juiste link te leggen tussen de kennis en kunde van een kandidaat en de vraag van de klant.

Ik richt me voornamelijk op latent werkzoekenden die ik bemiddel naar een nieuwe op basis van werving en selectie. Daarnaast heb ik nog een tweetal andere diensten, ik ben in te huren als interim recruiter en ik verzorg complete Talent Targeting campagnes, waarbij voor een specifieke vacature een campagne wordt opgezet om latent werkzoekenden te bereiken.

Shane
RecruitmentTalent TargetingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Shane in je organisatie...
  • Volwaardig gesprekspartner voor klanten en kandidaten door eigen technische en vakinhoudelijke kennis
  • Groot netwerk in de techniek, regio Rijnmond, Drechtsteden en Midden & West Brabant
  • Nemen van initiatief
  • Pro actief, bepaalde vraagstukken voor willen zijn
  • Sparringpartner op het gebied van HR vraagstukken

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Al bijna 8 jaar heb ik een zeer prettige samenwerking met Shane van der Laan. In de loop van de jaren heb ik bij verschillende organisaties als HR...

Al bijna 8 jaar heb ik een zeer prettige samenwerking met Shane van der Laan. In de loop van de jaren heb ik bij verschillende organisaties als HR adviseur gewerkt en altijd wist ik Shane te vinden als ik op zoek was naar technische toppers. Shane is prettig in de omgang, heeft een groot netwerk maar bovenal luistert goed naar wat de klant wilt en naar op zoek is. De klant ontzorgen van recruitment op een snelle en adequate wijze is waar Shane van der Laan voor staat!

Lees meer
Mijn vacatures:
Monteur E&I
40 uur
mbo
Zuid-Holland, Nederland
(Financieel) Administratief Medewerker
40 uur
mbo
Eindhoven
Leerling CV Monteur (BBL)
40 uur
vmbo
Venray, Nederland
Monteur KIW
40 uur
mbo
Maastricht
Machinebouwer
40 uur
mbo
Zuid-Holland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kansĀ om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Shane
RecruitmentTalent TargetingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial