fbpx
Social Share
bool(false)

Sofie
Van Rooijen

Recruitment Business Partner

Branche: IT

Omdat werk meer is dan een baan.

Hi, mijn naam is Sofie van Rooijen, sinds 2015 met veel plezier werkzaam als recruiter in verschillende sectoren. De afgelopen jaren ligt mijn focus vooral op de IT-branche en daarmee de latent zoekende.

Vol enthousiasme help ik andere graag naar een baan waar zij echt op hun plek zitten en waar ze kunnen groeien. Ik werk graag transparant, ben een tikkeltje direct, maar ook zeer betrokken. Samen met jou ga ik op zoek naar de ideale match.

Voor opdrachtgevers
Mijn kwaliteit ligt met name bij mijn flinke dosis enthousiasme en creativiteit. Kijken hoe het op een andere manier misschien nóg beter kan. Daarnaast geloof ik in actie nemen. Gewoon doen wat er voor nodig is om de juiste mensen te vinden: sourcen.

Diverse onderdelen waarbij ik jouw organisatie kan ondersteunen:
⭐ Interim recruitment
⭐ Werving en selectie
⭐ Talent targeting campagnes

Voor professionals
Ben jij op zoek naar een baan die écht bij jou past? En zoek je hulp van iemand met kennis van de markt én oprechte interesse? Met mijn flinke dosis enthousiasme help ik jou graag om erachter te komen wat nou echt bij jou past en wat je gelukkig maakt.

Het lijkt mij leuk om een kopje koffie te drinken. Dan is mijn enige vraag nog: heb je wat in de koffie?

Sofie
EnthousiastITrecruitmentProactieve recruiter
Een toegewijde recruiter zoals Sofie in je organisatie...
  • Proactieve recruitment benadering
  • Een flinke dosis enthousiasme en creativiteit
  • Out of the box ideeën voor jouw vraagstuk
  • Altijd kwaliteit boven kwantiteit
  • Groot landelijk netwerk in de IT

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Sofie is een enthousiaste professional die je op een fijne manier kan prikkelen om het beste uit jezelf te halen, iemand die net dat zetje kan geven...

Sofie is een enthousiaste professional die je op een fijne manier kan prikkelen om het beste uit jezelf te halen, iemand die net dat zetje kan geven waardoor je toch besluit om ergens koffie te gaan drinken. De persoonlijke aandacht en opvolging heb ik als erg prettig ervaren, en hierna heb ik dan ook de stap gemaakt om bij een nieuwe werkgever te starten. Go go Sofie, ik hoop dat je anderen net zo goed aan leuk werk kunt helpen!

Lees meer

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en...

Sofie heeft meerdere recruitment projecten opgepakt voor Landal GreenParks. Zo heeft ze o.a. enkele senior en medior marketing profielen opgepakt en ook een groot project voor ons Contact Center. Sofie is altijd vrolijk, professioneel en communiceert duidelijk en helder. Ze komt afspraken na en zorgt voor tevredenheid bij de diverse Business Mangers waar ze binnen Landal mee gewerkt heeft. Ze werkt efficiënt en zorgt ervoor dat onze recruitment projecten ook budgettair gezien binnen de afgesproken kaders blijven. Ik kan Sofie aanraden aan iedere organisatie.

Lees meer

Sofie helped me to find a new job in Utrecht accordingly to my interests and personal values. She put me in contact with the company where I will...

Sofie helped me to find a new job in Utrecht accordingly to my interests and personal values. She put me in contact with the company where I will start working in a few days. I’m happy because Sofie supported me. She is a good, careful and professional person. Also, she follows your applications and motivates you before the interview. I wish you the best Sofie!

Lees meer

Heel fijn samengewerkt met Sofie. Ze heeft mij met veel enthousiasme en positiviteit aan verschillende leuke bedrijven gekoppeld....

Heel fijn samengewerkt met Sofie. Ze heeft mij met veel enthousiasme en positiviteit aan verschillende leuke bedrijven gekoppeld.

Lees meer
Mijn vacatures:
Implementatie Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Den Bosch
E-commerce Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Randstad
Junior NetSuite ERP Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Utrecht
ERP Consultant
40 uur
hbo / bachelor
Utrecht

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Sofie
EnthousiastITrecruitmentProactieve recruiter

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial