Sophie
Kamps

Recruitment Consultant

Met de juiste mensen op de juiste plek, komt een organisatie het best tot haar recht

Mensen inzichten geven die ze zelf niet zien. Hiermee help ik ze een stap verder. Niet alleen in hun carrière maar ook persoonlijk. Ook bedrijven help ik op deze manier die stap verder. Bijvoorbeeld door het (verder) uitwerken van recruitmentstrategie, werving en selectie uitdagingen of het vervullen van die ene vacature.

Ik krijg er energie van om mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Ik neem hiervoor de tijd. Vaak gaat het verder dan het vervullen van een vacature. Op een zo’n objectief mogelijke manier probeer ik tot de kern van het vraagstuk te komen. Zo bouw ik een duurzame relatie op met zowel de opdrachtgever als de professional. Bij mij staan duidelijke en persoonlijke communicatie hoog in het vaandel.

Sophie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentRecruitment
Een toegewijde recruiter zoals Sophie in je organisatie...
  • Energiek
  • Mensenkennis
  • Kwaliteit leveren
  • Snel schakelen
  • Kritisch

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Sophie leren kennen als een professional op het gebied van talent acquisition. Sophie kan makkelijk connecten met de business en is erg...

Ik heb Sophie leren kennen als een professional op het gebied van talent acquisition. Sophie kan makkelijk connecten met de business en is erg resultaatgericht. Mede hierdoor heeft zij recruitment bij Favorite Gifts op de kaart gezet. We hebben samen genoten van de successen die we hebben behaald. Sophie is een professional die het verschil kan maken.

Lees meer

Ik heb 2 maanden mogen samenwerken met Sophie en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Sophie is een energiek persoon die houdt van aanpakken. Ze...

Ik heb 2 maanden mogen samenwerken met Sophie en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Sophie is een energiek persoon die houdt van aanpakken. Ze grijpt de uitdagingen met beide handen aan en heeft mij veel werk uit handen kunnen nemen. Daarnaast was de communicatie ook erg fijn. We hebben van te voren goede afspraken gemaakt en ik was constant op de hoogte van de ontwikkelingen. Bedankt voor het enthousiasme en adviezen!

Lees meer

Sophie weet de perfecte match te vinden. Een match die niet iedereen op het eerste gezicht zou maken. Ze luistert goed en onderzoekt voor beide...

Sophie weet de perfecte match te vinden. Een match die niet iedereen op het eerste gezicht zou maken. Ze luistert goed en onderzoekt voor beide partijen waar ze naar zoeken. Ik ben haar ontzettend dankbaar!

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Sophie
Arbeidsmarkt-communicatieInterim recruitmentRecruitment

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.