fbpx
Social Share

Sylvia
van Aalst

Recruitment Business Partner

Branche: Logistiek

De tijd van je leven is nu.

Gas erop, dat is wat ik goed kan met inmiddels meer dan een decennia aan sales en recruitment ervaring in (eind)verantwoordelijke rollen. Snel schakelen én focus, met visie gericht op resultaat!

LogiFocus
Ik vind een alleskunner weinig zeggend. Als je van alles ‘een beetje’ weet en kunt dan is het resultaat ook altijd ‘een beetje’. Vaak nét niet genoeg of altijd nét te laat. Hier doe ik niet aan, ik heb Focus. Focus op de Logistiek en dan met name op alle functies binnen de mooie wereld van Customs, Trade & Compliance.

Voor de opdrachtgever
Zoeken en contact onderhouden met potentiële professionals is zeer tijdrovend! Meer dan eens wordt het onderschat hoeveel van jouw kostbare tijd in dit proces gaat zitten. Voor jou ben ik er. Ik denk met je mee en zorg dat je op tijd kan voldoen aan wat er op recruitment vlak van je verwacht wordt. Wanneer jij wil kan ik snel schakelen.

Wat verwacht de organisatie deze maand van jou als personeelsverantwoordelijke op het gebied van instroom? En over twee maanden en volgend kwartaal? Staat er groei op de agenda? Kan jouw huidige fte-populatie dit aan of is het al slim om proactief stappen te zetten op een aantal afdelingen voor die drukke paar laatste maanden van het jaar?

Ik heb een groot netwerk en met veel enthousiasme stel ik graag getalenteerde professionals aan je voor. Dit levert jou meer tijd op en je bespaart hiermee ook nog eens flink op je budget.

Voor de professional
Heeft de Customs wereld voor jou weinig geheimen? Gaat jouw hart sneller kloppen door de snelle ontwikkeling in het vakgebied en zoek je een baan waar de Focus ligt op jouw kwaliteiten?

Wanneer wij samenwerken in de zoektocht naar de volgende stap in jouw loopbaan staat niet alleen die gave nieuwe baan centraal, maar ook jouw persoonlijke groei.

Ik nodig je uit om jouw ambities met mij te delen. Je krijgt mij als vast contactpersoon en ik begeleid je persoonlijk in het hele proces. Van de zoektocht naar een nieuwe baan, naar het succesvol zijn in je nieuwe baan.

Zorg dat ik je leer kennen, dan gaan we direct aan de slag! Klik hier voor meer informatie.

Sylvia
Customs Trade & ComplianceExecutive SearchWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Sylvia in je organisatie...
  • Daadkrachtig
  • Focus
  • HR sparringpartner
  • Enthousiast en ondernemend
  • Oplossingsgericht

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Sylvia
Customs Trade & ComplianceExecutive SearchWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial