Tessa
de Jong

Recruitment Consultant

Met lef, energie en in vrijheid

Als broekie van 19 ging ik mijn dromen al achterna. Ik hing mijn schooltas aan de wilgen, pakte mijn koffers en startte een fietsenwinkel / touroffice in Costa Rica. Na al mijn avonturen, reizen, ervaringen, lessen, leerscholen en prachtige werkplekken, ben ik weer terug in Nederland. Ik zocht de ideale werkplek waar ik mijn passie voor het maken van perfecte en duurzame matches kan inzetten.

Als Happy Recruiter kan ik je adviseren over je wervingsproces en je in contact brengen met passende professionals. Of ben je een professional en, net als ik ook was, op zoek naar de ideale werkplek? Ik breng graag je wensen en ambities in kaart om zo de beste plek voor je te vinden.  

Wil je gewoon eens samen sparren over het vak, het ondernemerschap, of je eigen avonturen op de arbeidsmarkt? Schroom niet en stuur me een bericht! Wie weet kan ik wat HAPPY met je delen!

Tessa
Arbeidsmarkt-communicatieEmployer BrandingInterim recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Tessa in je organisatie...
  • Eigenzinnig en nieuwsgierig
  • Toewijding en vernieuwend
  • Enthousiast en gedreven
  • Positief en open minded

Omdat connectie meer dan wifi betekent

De samenwerking met Tessa heb ik als zeer prettig ervaren. Ze schakelt snel, is prettig in haar manier van contact leggen en is proactief in haar...

De samenwerking met Tessa heb ik als zeer prettig ervaren. Ze schakelt snel, is prettig in haar manier van contact leggen en is proactief in haar communicatie. Ze heeft de juiste kandidaten weten te vinden, in een moeilijke markt!

Lees meer
Mijn vacatures:
Kwaliteitscoördinator autoschadeherstel werkplaat Putten
40 uur
mbo
Putten
Klantcoördinator
40 uur
mbo
Putten

Heb je vragen?

Van’t Hoffstraat 24
3863 AX Nijkerk
+31 (0)33 205 9988

Dit is Tessa
Arbeidsmarkt-communicatieEmployer BrandingInterim recruitment

Kom in contact!

Deze website gebruikt cookies om zo voor de beste ervaring te zorgen. Accepteer door te klikken op de 'Accepteer' knop.