Social Share
bool(true)

Toine
Giessen

Recruitment Business Partner

Branche: Logistiek & Supply chain

Pak het moment

Het leven is een feest en dat moet gevierd worden.

Als zelfstandige Recruitment Business Partner focus ik me op het invullen van hbo- en wo functies in de Logistiek en Supply Chain door heel Nederland. Dat klinkt voor mij al als een feest op zich.

Mensen helpen, daar draait het voor mij om in dit vakgebied, daar haal ik mijn plezier en voldoening uit. In samenwerking met opdrachtgevers en professionals streef ik de juiste match na. Er zit, in mijn ogen, een groot verschil tussen een goede en de juiste kandidaat en/of werkgever. Het is mijn doel om voor alle betrokken partijen een win-win situatie te creëren. Recruitment is voor mij als een wedstrijd en ik heb een grote hekel aan verliezen.

Van mensen helpen hun cv op te bouwen en daardoor meer kans te geven op de arbeidsmarkt tot het invullen van een management-, directie- of startersfunctie. Het begint met het maken van verbinding, relaties opbouwen voor lange termijn en elkaar versterken. Daar geloof ik in.

Ik kom graag met je in contact om je te helpen aan een nieuwe baan of het invullen van je vacature. Daarnaast is het mogelijk om ook advies te krijgen op het gebied van:

  • Arbeidsmarktcommunicatie
  • Candidate Experience
  • Employer Branding.

Recruitment is zo’n mooi en breed vakgebied en ik bekijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Hopelijk tot snel.

Toine
ArbeidscommunicatieLogistiek & Supply ChainWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Toine in je organisatie...
  • Nieuwsgierig
  • Betrouwbaar
  • Altijd denken in oplossingen
  • Kritisch
  • Humor

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Toine heeft een uitstekend netwerk! Met zijn enorme passie en drive weet hij de juiste talenten aan zich te binden! Het profiel weet hij als geen...

Toine heeft een uitstekend netwerk! Met zijn enorme passie en drive weet hij de juiste talenten aan zich te binden! Het profiel weet hij als geen ander te vertalen in de juiste kandidaat. Hierdoor ben je als klant verzekerd van de beste match, ook voor de langere termijn!

Lees meer

Toine is een uitstekend recruiter. Ik heb hem leren kennen als kandidaat waarbij ik door hem ben geplaatst bij een van zijn opdrachtgevers. In de...

Toine is een uitstekend recruiter. Ik heb hem leren kennen als kandidaat waarbij ik door hem ben geplaatst bij een van zijn opdrachtgevers. In de periode daarna heeft Toine meerdere professionals op HBO en WO niveau weer bij mij kunnen plaatsen. Hij weet een vraagstelling om te zetten naar een passend profiel en mensen aan te dragen die passen binnen de bedrijfscultuur en dus langere tijd voor ons werkzaam blijven. Toine is zeer transparant in het managen van de verwachtingen waardoor je goed weet waar je aan toe bent. Al met al heb ik Toine als een fijne recruiter ervaren, zoals wel als kandidaat als opdrachtgever.

Lees meer
Mijn vacatures:
Teamleider Logistiek
40 uur
Bachelor / HBO
Utrecht
Logistiek Manager
40 uur
Masters / WO
Nijkerk
Teamleider
40 uur
mbo
Ens
Supply Chain Planner
36 uur
Bachelor / HBO
Ede
Kweker/ Teeltmedewerker
40 uur
mbo
Ens

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hallo, ik ben Toine
ArbeidscommunicatieLogistiek & Supply ChainWerving & Selectie

Kom in contact!