fbpx
Social Share
bool(false)

Toine
Giessen

Recruitment Business Partner

Branche: Logistiek & Supply chain

Pak het moment

Ben jij werkzaam in de Logistiek en / of Supply Chain? Laten we kennismaken! Als Recruitment Consultant zet ik mijn kennis uit de branche én enthousiasme graag voor je in als je op zoekt bent naar een nieuwe uitdaging of als het gaat om het vervullen van een vacature op hbo- of wo niveau. Bel 06 57 35 65 05 om telefonisch kennis te maken. Eerst meer weten? Lees dan snel door.

Over mij:
Als boerenzoon geboren in Nagele. Nu nog steeds woonachtig in de Polder. Ik maak snel contact en ik vind het daarom erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik word blij van sportieve activiteiten en ik mag graag een lekker speciaal biertje drinken samen met mijn vrienden. Gelukkig blijft dan nog tijd over voor mijn vrouw en zoontje van vier jaar oud.

Ervaring & Expertise
Na mijn hbo opleiding Communicatie ben ik via de reclamewereld terecht gekomen in de recruitmentwereld. Het écht leren kennen van mensen is nu niet alleen een hobby, maar ook echt een passie. Mijn eerste stappen heb ik bij een lokaal uitzendbureau gezet. Inmiddels ben ik als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van werving & selectie van hbo- en wo professionals in de logistiek en supply chain door heel Nederland.

Zo heb ik herhaaldelijk opdrachten uitgevoerd voor onder andere Intertoys, IKEA, Van Delft Biscuits, Blokker, Bidfood en Royal A-ware. Dit zijn functies uiteenlopend van Directeur Operations, Manager Operations, Logistiek Manager, Teamleider Logistiek, Supply Chain Planner en Supply Chain Manager.

Mijn recruitment visie

  • De juiste professional bestaat altijd; de juiste functie ook
  • Kennis van een specifieke (niche) markt en professionals is essentieel voor het geslagen van een wervingstraject
  • Durf je open te stellen voor input van de “andere kant van de tafel” Stel je flexibel op. Zo kom je tot elkaar.
  • Werf en solliciteer op een gedeelde visie / drijfveren en kijk verder dan alleen ervaring / eisen
  • Geef, deel en vermenigvuldig

FYGI
Ik ben als zelfstandig recruiter aangesloten bij FYGI. FYGI is een recruitmentplatform dat zelfstandige recruiters en opdrachtgevers met elkaar verbindt. Interim en werving & selectie is beide mogelijk. Het platform geeft mij support op het gebied van recruitmentmarketing en -technologie, business development en training en coaching. Hoe uit die support zich? Denk bijvoorbeeld aan: digital search tools, online marketing en SEO-proof vacatureteksten. Daarnaast hebben we toegang tot actuele arbeidsmarktinformatie en doelgroeprapportages. Door middel van inspirerende events en onvergetelijke kwartaalmeetingen zorgt FYGI voor verbinding met de andere zelfstandige recruiters. Op die manier werken we vanuit de kracht van samen aan de missie van FYGI: iedereen zijn beste baan. Zo kan ik als zzp’er doen waar ik goed in ben én waar energie van krijg.

Wat ik voor jou kan doen?
Ik help jou bij het vinden van de juiste professional of nieuwe passende uitdaging. Laten we vrijblijvend in gesprek gaan. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen! Op die manier kan ik van toegevoegde waarde voor je zijn. Op naar de ideale nieuwe collega of jouw nieuwe beste baan.

toinegiessen@fygi.nl

0657356505

Toine
ArbeidscommunicatieLogistiek & Supply ChainWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Toine in je organisatie...
  • Nieuwsgierig
  • Betrouwbaar
  • Altijd denken in oplossingen
  • Kritisch
  • Humor

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Toine heeft een uitstekend netwerk! Met zijn enorme passie en drive weet hij de juiste talenten aan zich te binden! Het profiel weet hij als geen...

Toine heeft een uitstekend netwerk! Met zijn enorme passie en drive weet hij de juiste talenten aan zich te binden! Het profiel weet hij als geen ander te vertalen in de juiste kandidaat. Hierdoor ben je als klant verzekerd van de beste match, ook voor de langere termijn!

Lees meer

Toine is een uitstekend recruiter. Ik heb hem leren kennen als kandidaat waarbij ik door hem ben geplaatst bij een van zijn opdrachtgevers. In de...

Toine is een uitstekend recruiter. Ik heb hem leren kennen als kandidaat waarbij ik door hem ben geplaatst bij een van zijn opdrachtgevers. In de periode daarna heeft Toine meerdere professionals op HBO en WO niveau weer bij mij kunnen plaatsen. Hij weet een vraagstelling om te zetten naar een passend profiel en mensen aan te dragen die passen binnen de bedrijfscultuur en dus langere tijd voor ons werkzaam blijven. Toine is zeer transparant in het managen van de verwachtingen waardoor je goed weet waar je aan toe bent. Al met al heb ik Toine als een fijne recruiter ervaren, zoals wel als kandidaat als opdrachtgever.

Lees meer
Mijn vacatures:
Projectleider Logistiek
40 uur
hbo / bachelor
Nederland
Logistiek Engineer
40 uur
hbo / bachelor
Zwolle
Demand Planning Specialist
40 uur
hbo / bachelor
Ochten
Supply Chain Manager
40 uur
hbo / bachelor
Oosterhout
Supply Chain Planner
40 uur
hbo / bachelor
Zaandam

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hallo, ik ben Toine
ArbeidscommunicatieLogistiek & Supply ChainWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial