fbpx
Social Share
bool(false)

Wendy
Bezemer

Recruitment Business Partner

Leef je mooiste baan

Even kort over mij: Ik ben Wendy, 35 jaar uit Alphen aan den Rijn en zelfstandig recruitment business partner bij FYGI.

Net als mijn familie zit ondernemen in mijn bloed en ontkom ik er niet aan mijn passie te volgen en werk ik als zelfstandig recruiter. Mijn doel? Altijd de beste matches maken, voor iedereen de mooiste baan.

Wat je aandacht geeft groeit
Als jong meisje heb ik al vroeg kennis gemaakt met ondernemen en presteren. Dit komt door mijn ondernemersfamilie die ik heb zien stoeien en successen heb zien vieren. Daarnaast heb ik als ex-wedstrijdzwemster moeten trainen, focussen, afzien en doorzetten op mentaal en fysiek vlak om goed te presteren. Dit alles om vervolgens je succes keihard te vieren. Genieten is zoveel fijner na het leveren van een mooie prestatie. Deze gedrevenheid zorgt er voor dat ik mijn uiterste best doe voor mijn professionals en klanten met als doel de beste match!

Een baan is zo’n belangrijk onderdeel van het leven van een mens. Hier speel ik een belangrijke rol. Ik luister goed en durf door te vragen! Zelfs meelopen op de afdeling is mij niet vreemd met als doel de passende match te maken. Dit zie ik echt als een win-win-win situatie en werkt voor mij verslavend.

Samenwerken
Ik ben jouw partner op het gebied van recruitment en werk gezamenlijk aan het vinden van passende medewerkers voor jouw organisatie. Hiermee kan ik je helpen:

 • Doelgroep gericht werven en selecteren
 • Talent Targeting – gericht de doelgroep benaderen via social media
 • Vacatureteksten schrijven of herschrijven
 • Sollicitatie gesprekken voeren en afhandeling
 • Onboarding – binden en boeien van jouw nieuwe medewerkers
 • Employer branding – aantrekkelijke uitingen binnen en buiten jouw organisatie
 • Referral programma – ambassadeurs maken van je medewerkers
 • Werkenbij site ontwikkelen
 • Implementatie van een recruitment systeem
 • Assessments afnemen

Zoek jij een nieuwe baan? Of ben je op zoek naar die ene nieuwe medewerker die écht past binnen de cultuur van jouw bedrijf? Ik kan je helpen.

Laten we een bakkie doen!! 😊

Wendy
Groene hartRecruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Wendy in je organisatie...
 • Work hard - Enjoy hard
 • Verbinder in hart en nieren
 • Afspraak = Afspraak
 • Sportieveling: hardlopen, sportschool, skiën en watersport
 • Alles wat je aandacht geeft groeit!

Omdat connectie meer dan wifi betekent

“Wendy Bezemer heeft voor ons in korte tijd 6 vacatures op zeer succesvolle wijze ingevuld! Nadat er in 1 keer veel vacatures vacant kwamen...

“Wendy Bezemer heeft voor ons in korte tijd 6 vacatures op zeer succesvolle wijze ingevuld! Nadat er in 1 keer veel vacatures vacant kwamen binnen STL, hebben we Wendy gevraagd het recruitment voor ons op te pakken. We kenden Wendy nog vanuit eerdere prettige samenwerking met Randstad, waar zij toen voor werkte. Toen we zagen dat Wendy voor zichzelf begonnen was als recruiter, hebben niet getwijfeld en haar aangehaakt. In een korte tijd heeft Wendy de organisatie leren kennen en snel en vakkundig de vacatures vervuld. We zijn enorm blij met de 6 kanjers die gestart zijn bij ons en dus ook met al het werk dat Wendy daarin voor ons verzet heeft. Toekomstige samenwerking met Wendy zit er wat STL betreft zeker in!

Lees meer

“De periode waarin Wendy mijn tussenpersoon was heb ik als zeer prettig ervaren. Haar professionele en ook persoonlijke benadering in alle aspecten...

“De periode waarin Wendy mijn tussenpersoon was heb ik als zeer prettig ervaren. Haar professionele en ook persoonlijke benadering in alle aspecten zowel richting klant als gedetacheerde maakt echt verschil. Haar proactieve benadering is ook absoluut noemenswaardig. Wendy heeft echt oog om de het juiste profiel bij de juiste opdrachtgever te zoeken waardoor het zeer aangenaam werken is en de verwachtingen van alle kanten worden waargemaakt.”

Lees meer

“Wendy is een fantastische collega. Slim, gedreven en ondernemend. Haar drive zorg gegarandeerd voor het gewenste resultaat en haar ondernemerschap...

“Wendy is een fantastische collega. Slim, gedreven en ondernemend. Haar drive zorg gegarandeerd voor het gewenste resultaat en haar ondernemerschap neemt ze van huis uit mee, dit maakt dat je met Wendy een creatieve collega hebt die niet opgeeft! Daarbij een heel fijn mens om om je heen te hebben. Heel jammer om niet meer met Wendy samen te werken!”

Lees meer

“Wendy heeft zich gedurende 6 maanden (zwangerschapsvervanging) laten zien als een betrokken, flexibele, hardwerkende en enthousiaste collega! In...

Wendy heeft zich gedurende 6 maanden (zwangerschapsvervanging) laten zien als een betrokken, flexibele, hardwerkende en enthousiaste collega! In deze bijzondere covid-periode is werken in een ziekenhuis extra uitdagend, maar Wendy wist zich snel een weg te vinden en was van ongekende waarde in de werving van (extra) zorgpersoneel. Met haar gevoel voor persoonlijke relaties, positiviteit, ruime ervaring en kennis van (online) recruitment is zij een toegevoegde waarde voor elk HR team!”

Lees meer
Mijn vacatures:
Content Specialist
40 uur
hbo / bachelor
Amsterdam
Werkvoorbereider Bouw en Onderhoud
40 uur
mbo
Alphen aan den Rijn
Afrekenaar
24 uur
mbo
Alphen aan den Rijn
Metselaar
40 uur
vmbo
Amsterdam
Recruitment Adviseur Transport en Logistiek
28 uur
hbo / bachelor
Gouda

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Wendy
Groene hartRecruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial