fbpx
Social Share
bool(false)

Wout
Dijkstra

Recruitment Consultant

Met enthousiasme!

Dag! Mijn naam is Wout Dijkstra en ik ben nu drie jaar werkzaam als recruiter binnen verschillende markten. Deze markten waren in de meeste gevallen marketing en data georiënteerd. Door de ervaring in verschillende markten maakt dit mij een brede recruitmentpartner die bedrijf en professional verbindt.

Met passie en enthousiasme help ik je graag met een plek waar jij kan groeien. Verder werk ik open, transparant en houd ik graag korte en persoonlijke lijnen met de betrokkenen. Ik werk graag samen met jou toe naar de perfecte match.

Voor opdrachtgevers
Ik zoek graag met enthousiasme en op een creatieve manier naar de beste oplossing. Het niet standaard doen en out of the box denken kenmerkt mij daarom ook. Hoe kunnen wij het samen nog beter doen. Een proactieve manier van werken en actie ondernemen is waar ik voor sta. Niet achteroverleunen, maar er samen voor gaan.

Ik heb verschillende onderdelen waarbij ik jouw organisatie kan ondersteunen:

  • Interim recruitment
  • Werving en selectie
  • Talent targeting campagnes


Voor professionals

Ben jij latent zoekend of actief op zoek naar een baan die echt bij je past? En word jij graag geholpen door iemand met kennis en een persoonlijke en oprechte benadering? Ik help jou graag om samen te sparren en te kijken naar jouw beste baan. Laten we samen kijken naar waar jij blij van wordt.

Het lijkt mij leuk om even te bellen of een kopje koffie/thee te drinken. Mijn vraag aan jou is: koffie of thee? En wil je er nog iets in?

Wout
Interim recruitmentTalent targeting campagnesWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Wout in je organisatie...
  • Enthousiast
  • LinkedIn expert
  • Creatief
  • Doorpakker
  • Oprecht en loyaal

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Wout heeft mij enorm goed geholpen met het vinden van mijn baan. Het proces heb ik als zeer prettig ervaren, omdat het heel vlot ging en er werd ook...

Wout heeft mij enorm goed geholpen met het vinden van mijn baan. Het proces heb ik als zeer prettig ervaren, omdat het heel vlot ging en er werd ook geluisterd naar mijn wensen. Hierdoor kreeg ik al gelijk een aantal sollicitatiegesprekken bij hele leuke bedrijven.

Lees meer

Wout en zijn collega’s hebben mij goed geholpen naar het vinden van een nieuwe baan zeker in een tijd waar het mij iets minder ging qua...

Wout en zijn collega’s hebben mij goed geholpen naar het vinden van een nieuwe baan zeker in een tijd waar het mij iets minder ging qua gezondheid hebben ze eerst rustig afgewacht tot ik zelf weer aangaf dat ze mochten zoeken.

Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een nieuwe baan waar ik mij uren rustig kan opbouwen.

Lees meer

Wout Dijkstra heeft mij geholpen met het vinden van een baan tijdens een moeilijke tijd. Hij nam de tijd en ging duidelijk over alle mogelijkheden die...

Wout Dijkstra heeft mij geholpen met het vinden van een baan tijdens een moeilijke tijd. Hij nam de tijd en ging duidelijk over alle mogelijkheden die ik had. Daarnaast gaf hij advies en tips gebaseerd op mijn persoonlijke skills. Dankzij hem heb ik een goede baan kunnen krijgen waar ik erg tevreden mee ben. Vervolgens heeft hij contact met mij gehouden voor het geval ik iets anders zoek in de ICT wereld. Ik zou hem in drie woorden omschrijven als duidelijk, zorgvuldig en vriendelijk. Wout Dijkstra heeft hard voor mij gewerkt en ik kan hem zonder twijfel aanbevelen.

Lees meer

Ik heb de periode dat ik heb samengewerkt met Wout als zeer prettig ervaren. Wout is een gemotiveerde, ambitieuze collega die er alles aan doet...

Ik heb de periode dat ik heb samengewerkt met Wout als zeer prettig ervaren. Wout is een gemotiveerde, ambitieuze collega die er alles aan doet anderen te motiveren. Hij werkt nauwkeurig en brengt een opgewekte sfeer met zich mee.

Lees meer

Wout is een gedreven bemiddelaar met vat op het turbulente banen-landschap van de Nederlandse ICT anno 2020. Verkoopt niet alleen een mooi verhaal...

Wout is een gedreven bemiddelaar met vat op het turbulente banen-landschap van de Nederlandse ICT anno 2020. Verkoopt niet alleen een mooi verhaal maar werkt proactief mee. Hij kijkt verder dan de betreffende vacature of CV voor een langdurige plaatsing waar alle betrokken partijen bij gebaad zijn.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Wout
Interim recruitmentTalent targeting campagnesWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial