fbpx
Social Share
bool(false)

Wout
Ras

Recruitment Business Partner

Bemiddelen zit in mijn DNA!

Dankzij het unieke FYGI-platform krijg ik handvaten om mijn droom als zelfstandig recruitment business partner in werkelijkheid te brengen. Mijn doel is om samen naar oplossingen te kijken en om te helpen met recruitmentvraagstukken binnen jouw organisatie. Dit om uiteindelijk samen groei te realiseren. 
 
Als recruiter heb ik een persoonlijke missie voor professionals. Ik hecht belang aan werkvreugde en dat iedereen zijn beste job kan uitvoeren. In een steeds veranderende wereld is het van belang om de juiste keuzes te maken. Ik help hierbij zeer graag en zie dit als een passie. 
 
Opdrachtgevers en professionals kunnen mij altijd contacteren op wout.ras@fygi.nl. 🚀 

Wout
AssesmentsInterim recruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Wout in je organisatie...
  • Inlevend
  • Allround recruiter
  • Altijd denken in oplossingen
  • Samen successen boeken
  • Resultaatgericht

Omdat connectie meer dan wifi betekent

In de afgelopen jaren heb ik Wout leren kennen als een uitstekende, enthousiaste en ervaren recruiter. Hij zet zich met veel toewijding in voor zijn...

In de afgelopen jaren heb ik Wout leren kennen als een uitstekende, enthousiaste en ervaren recruiter. Hij zet zich met veel toewijding in voor zijn opdrachtgevers en werkt hard om de geschikte kandidaten voor de job te kunnen presenteren. Bovendien werkt hij met veel verantwoordelijkheid en commitment en is aangenaam in de omgang.

Lees meer

Wout heeft meermaals bewezen dat hij zich vast bijt in een opdracht. Hij luistert naar de klant om zo de beste match te vinden. Bijsturing ziet hij...

Wout heeft meermaals bewezen dat hij zich vast bijt in een opdracht. Hij luistert naar de klant om zo de beste match te vinden. Bijsturing ziet hij niet als kritiek, maar wel een drijfveer om verder te gaan.

Lees meer

Ik heb het afgelopen jaar enorm veel bijgeleerd van Wout, zowel op het gebied van rekruteren als het omgaan in professionele zakenrelaties. Onder zijn...

Ik heb het afgelopen jaar enorm veel bijgeleerd van Wout, zowel op het gebied van rekruteren als het omgaan in professionele zakenrelaties. Onder zijn leiding en supervisie heb ik ook mezelf kunnen ontwikkelen waar ik hem zeer dankbaar voor ben!

Lees meer

Wout Ras is een ras apart, voor het Luik rekruteren, met zijn speurneus, denken in kansen en brede zoekmethodes kan hij snel en accuraat de juiste...

Wout Ras is een ras apart, voor het Luik rekruteren, met zijn speurneus, denken in kansen en brede zoekmethodes kan hij snel en accuraat de juiste talenten vinden voor uiteenlopende functies. Hij heeft tevens de kracht om mensen te binden en te verbinden! Zijn droge humor maakt van hem ook een heel leuke collega! We hebben fijn samengewerkt!

Lees meer

Wout is een op en top professional, een aanwinst voor elk bedrijf. Met zijn goedlachse, enthousiaste persoonlijkheid en Limburgse gezelligheid is hij...

Wout is een op en top professional, een aanwinst voor elk bedrijf. Met zijn goedlachse, enthousiaste persoonlijkheid en Limburgse gezelligheid is hij een must have voor elk team. Hij kan een groep dragen en iedereen naar een hoger niveau tillen.

Lees meer

Als interim-partner weet Wout zich te onderscheiden door een no-nonsens mentaliteit met een gedurfd karakter, waarbij hij snel, duidelijk en correct...

Als interim-partner weet Wout zich te onderscheiden door een no-nonsens mentaliteit met een gedurfd karakter, waarbij hij snel, duidelijk en correct communiceert. Voor mij al jaren een solide partner in het rekruteren van profielen!

Lees meer
Mijn vacatures:
Servicemedewerker
40 uur
mbo
Nederland
Sales Medewerker
40 uur
hbo / bachelor
Zaventem

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Wout
AssesmentsInterim recruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial