fbpx
Social Share
bool(false)

Wouter
Kerkman

Recruitment Business Partner

Ondernemend, resultaatgericht en strijdbaar voor jou

Met lef, energie en in vrijheid ga ik als recruitment business partner graag aan de slag voor jou! Heb jij dé oplossing nodig voor jouw recruitmentvraagstuk of ben jij op zoek naar jouw beste baan? Samen komen we tot het beste resultaat!

Voor jou als opdrachtgever
Mijn kracht ligt in het inzetten en implementeren van de juiste recruitmenttechnieken, zoals digital search tools, online marketing en conversiegerichte vacatureteksten. Daarnaast hebben ik toegang tot actuele arbeidsmarktinformatie en doelgroeprapportages waardoor ik het aanbod kan afstemmen op de markt. Dit verhoogt het aantal binnenkomende sollicitaties!

Met een landelijk eigen netwerk, een nog groter FYGI-netwerk en de modernste technologie en kennis, ben ik de recruitment business partner voor jouw organisatie!

Organisaties helpen met hun recruitmentvraagstukken en daarbij adviseren over de juiste recruitmentkanalen, daar krijg ik energie van! Met mijn proactieve recruitmentbenadering zet ik alles op alles om de beste professional te vinden. Dit doe ik vanuit een interimpositie waardoor ik de organisatie volledig kan vertegenwoordigen.

Voor jou als professional
Luisteren is één van mijn belangrijkste vaardigheden. In mijn carrière heb ik veel verschillende mensen ontmoet en luisteren is mijn uitgangspunt geworden. Het stellen van de juiste vragen om te achterhalen wat jouw ideale volgende uitdaging is, daar help ik jou als professional bij! Ik leer je graag kennen en houd van persoonlijk contact. Voor jou zet ik graag mijn netwerk aan werkgevers in, om daadwerkelijk een goede match te maken. Het draait om jouw werkgeluk.

Wil jij zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging of zit je nog wel even goed bij je huidige werkgever? Ik spreek je graag om zowel op korte als lange termijn iets voor je te kunnen betekenen. Alles voor jouw beste baan!

Wouter
Interim recruitmentRecruitment Business PartnerReferral recruitment
Een toegewijde recruiter zoals Wouter in je organisatie...
  • Proactieve recruitmentpartner door heel Nederland
  • Focus, resultaatgericht en besluitvaardig
  • Stelt de juiste vragen, verdiept zich in de organisatie en heeft een luisterend oor

Omdat connectie meer dan wifi betekent

Ik heb Wouter leren kennen als een ondernemende en gedreven business manager. Hij is leergierig en resultaatgericht waardoor hij snel met nieuwe...

Ik heb Wouter leren kennen als een ondernemende en gedreven business manager. Hij is leergierig en resultaatgericht waardoor hij snel met nieuwe inzichten en creatieve oplossingen komt. Daarnaast is Wouter analytisch scherp en doorziet hij processen of problemen snel.
Als collega is Wouter altijd bereid te helpen en ook altijd in voor gezelligheid!

Lees meer

Wouter heeft begin 2020 samen met ons een referral programma opgezet. Hierdoor zijn in het eerste jaar 68.75% van de nieuwe medewerkers aangenomen op...

Wouter heeft begin 2020 samen met ons een referral programma opgezet. Hierdoor zijn in het eerste jaar 68.75% van de nieuwe medewerkers aangenomen op recommandatie van de eigen medewerkers.

Lees meer

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Wouter
Interim recruitmentRecruitment Business PartnerReferral recruitment

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial