Social Share

Xenia
Hoekstra

Recruitment Consultant

Branche: Techniek & Industrie

Omdat werk meer is dan een baan

Sinds 2011 mag ik dagelijks met veel passie en bevlogenheid het verschil maken voor mensen zoals jij. Opdrachtgevers ondersteunen bij het aan boord krijgen van het beste talent en professionals helpen bij een nieuwe stap in hun carrière.

De juiste match, voor nu en in de toekomst
Met mensen spreken over hun ambities en drijfveren en daarmee de juiste match vinden tussen bedrijven en talenten, dat geeft mij enorm veel energie. Waarom mij dit zoveel voldoening geeft? Deze uitspraak zegt alles:

“Helping one person might not change the world, but it could change the world for one person.”

Uitgebreid netwerk in de techniek en industrie
De maakindustrie, daar word ik blij van! Een markt waarin talent schaars is, bedrijven mooie producten maken waar medewerkers trots op zijn en de ontwikkelingen op technisch gebied snel gaan. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Bij mooie en toonaangevende spelers heb ik talent van baan naar baan begeleid. Van operationele-, commerciële- tot en met (middel)managementfuncties.

Voor jou als opdrachtgever
Ben je op zoek naar een ervaren recruiter die jou tijdelijk ontzorgt in de werving van het juiste talent en meedenkt over het optimaliseren van dit proces? Ondersteund met de nieuwste recruitmenttools en een uitgebreid netwerk, sta ik graag voor je klaar om het beste talent aan boord te krijgen en te behouden.

Samen gaan we de diepte in en bekijken we wat nodig is om jouw organisatie verder te brengen. Niet alleen de skill set, maar ook de cultuur wordt daarin meegenomen. Alleen dan is er sprake van een duurzame match, voor nu en in de toekomst. En daar sta ik voor!

Voor jou als professional
Ben jij op zoek naar de eerste of vervolgstap in je carrière? Of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor de toekomst? Dan maak ik graag kennis met jou.

In een persoonlijk gesprek wil ik jou graag leren kennen en ontdekken wat je drijft, waar je energie van krijgt en in welke omgeving jouw talent excelleert? Samen gaan we op zoek naar dé baan en het bedrijf die goed bij jou past.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom graag met jou in contact!

Xenia
Employer BrandingInterim recruitmentWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Xenia in je organisatie...
  • Enthousiaste en doortastende verbinder
  • Resultaatgericht zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen
  • Gedreven en betrokken sparringpartner
  • Denken in kansen en mogelijkheden
  • Uitgebreid netwerk in de industrie en techniek
Mijn vacatures:
Service en Onderhoudsmonteur
40 uur
mbo
Lelystad
Montageleider
40 uur
mbo
Enschede, Nederland
Medewerker Klantenservice
40 uur
mbo
Heerhugowaard, Nederland
Medewerker Klantenservice
40 uur
mbo
Tiel, Nederland
Medewerker Klantenservice (Lelystad – week 2 2022)
40 uur
mbo
Lelystad, Nederland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Xenia
Employer BrandingInterim recruitmentWerving & Selectie

Kom in contact!