fbpx
Social Share

Mijn skills en expertise

Branches

  • Zorg
  • Office

Dienstverlening

  • Interim Recruitment
  • Werving & Selectie
  • Wervingscampagnes

Zo werk ik met jou samen.

Ben je als professional op zoek naar jouw beste baan? Ik wil jou echt leren kennen en verder kijken dan je cv. Ga met mij in gesprek en laat mij weten waar jij naar op zoek bent. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat drijft jou en waar word je nu ├ęcht gelukkig van? We gaan samen op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie die volledig bij jou aansluit. Tijdens het gehele proces en daarna zal ik nauw contact hebben en kun je van mij een kundig advies verwachten.
Voor jouw organisatie geef ik advies en ontzorg ik je op het gebied van recruitment. Mijn kennis deel ik graag door samen naar jouw recruitmentproces te kijken, advies te geven of werk voor je uit handen te nemen. Met als doel om jou te helpen tijdens en met de zoektocht naar de ideale professional!
  • Verbinder
  • Oplossingsgericht
  • Resultaatgericht
  • Nauwkeurig
  • Sparringspartner

Een persoonlijke aanpak, met de slagkracht van een team

Werkgevers willen de kracht van een persoonlijke aanpak, maar ook die van een grote organisatie met veel kennis, kunde en slimme technologie.

Freelance recruiters van FYGI werken vanuit hun eigen kracht met een unieke aanpak. Ze delen tegelijkertijd hun kennis en kunde binnen het FYGI-netwerk. Zo krijg je als opdrachtgever een toegewijde recruiter met de slagkracht van een sterk netwerk en een specialistisch team.

Ontdek de toegevoegde waarde van een freelance FYGI recruiter.

Nieuwe tools & technologie

Recruiters van FYGI maken sneller de juiste match. Ze gebruiken moderne tools voor search, doelgroepanalyse, matching en assessments om de perfecte kandidaat te vinden voor jouw organisatie.

Sterk netwerk van recruitment en hr professionals

Ons netwerk bestaat uit een grote groep meer dan 80 freelance professionals. Zo is iedere vraag snel beantwoord en denken we met mee met opdrachtgevers.

Ondersteund door online marketing

Een team van marketeers en contentspecialisten ondersteunt de recruiters. Dat zorgt voor onderscheidende content, meer zichtbaarheid van vacatures en het aantrekken van sollicitanten.

Gegarandeerde expertise

FYGI investeert doorlopend in de ontwikkeling en expertise van de aangesloten recruiters. Zo weet je zeker dat je voorop loopt in het vinden van nieuwe medewerkers.

Training & coaching

Jouw FYGI recruiter is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt gecoacht om jouw opdracht zo goed mogelijk te volbrengen.

Grote database

Meer dan 10.000 werkzoekenden staan ingeschreven bij FYGI, waardoor een geschikte match snel gemaakt wordt.

Op zoek naar een baan?

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Kan ik jou verder helpen? Aarzel niet! Hiernaast kun je je gegevens invullen en direct contact met mij opnemen.

Nog niet de juiste match gevonden?

Neem contact op met FYGI
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial