fbpx
Social Share

Yasmine
Hazza

Recruitment Consultant

Branche: Voornamelijk Zorg & Consulting

Omdat werk meer is dan een baan.

Verbinden vanuit inhoud en werken met echte aandacht voor de persoon en organisatie staat bij mij centraal. Een zelfstandige en doelgerichte recruiter die zowel professional als opdrachtgever optimaal adviseert en begeleid in het hele recruitmentproces. Ik luister en stel de juiste vragen. Daarbij houd ik beide belangen goed in het vizier en zo werk ik richting de perfecte match.


P
rofessional
Ben je als professional op zoek naar jouw beste baan? Ik wil jou echt leren kennen en verder kijken dan je cv. Ga met mij in gesprek en laat mij weten waar jij naar op zoek bent. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wat drijft jou en waar word je nu écht gelukkig van? We gaan samen op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie die volledig bij jou aansluit. Tijdens het gehele proces en daarna zal ik nauw contact hebben en kun je van mij een kundig advies verwachten.

Organisatie
Voor jullie als organisatie betekent dit dat ik jullie graag kom adviseren of ontzorgen op het gebied van recruitment. Mijn kennis deel ik graag door samen naar jouw recruitmentproces te kijken, advies te geven of werk voor je uit handen te nemen. Met als doel om jou te helpen tijdens en met de zoektocht naar de ideale professional!

Ik kom graag met jou als professional of jouw organisatie in contact om te kijken waarbij we elkaar kunnen helpen. Wil je meer over mij weten en ben je benieuwd hoe ik jou van dienst kan zijn? Neem contact met mij op, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken.

Yasmine
(interim) recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Yasmine in je organisatie...
  • Niet denken in problemen maar in oplossingen
  • Zorgt voor de perfecte match tussen professional en opdrachtgever
  • Focus op kwaliteit en resultaat
  • Creatieve sparringpartner
  • Actief in Noord-Holland

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hoi, ik ben Yasmine
(interim) recruitmentTalent TargetingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial