fbpx
Social Share
bool(false)

Yentl
Gebbink

Recruitment Business Partner

Met lef, energie en in vrijheid

Mijn passie voor het vak recruitment groeide toen ik aan het werk was als Accountmanager binnen een reisorganisatie. Ik verkocht niet alleen de mooiste reizen, maar zodra ik hoorde dat wij collega’s zochten, ging ik op zoek. Ik ben een ambassadeur voor een organisatie en sta graag in contact met mensen.

Ervaring heb ik op gedaan als (Talent Acquisition) Consultant binnen een corporate organisatie. Hier ontwikkelde de liefde voor niet alleen recruitment, maar ook marketing. Want recruitment = marketing. Door aan te sluiten bij het FYGI netwerk krijg ik de mogelijkheid om beide te combineren en te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Met lef, energie en in vrijheid!

Met mijn doorzettingsvermogen, creativiteit en open persoonlijkheid weet ik de juiste match te maken. Door het geven van transparantie en vertrouwen bind ik de opdrachtgever en professional aan mij als merk en weet ik succesvol te zijn. Ik heb ervaring op het gebied van online marketing, recruitment en HR vraagstukken.

Gebruik maken van mijn creativiteit en enthousiasme? Dat kan! Ik kom graag met zowel jou als professional of met jou en je organisatie in contact om te kijken hoe wij elkaar kunnen helpen.

Yentl
(interim) recruitmentMarketingWerving & Selectie
Een toegewijde recruiter zoals Yentl in je organisatie...
  • Passie voor Recruitment en Marketing
  • Persoonlijk, informeel en dienstverlenend
  • Doorzetter, creatief en resultaatgericht
  • Actief in regio Noord-Holland (of waar jij bent!)
  • Ruim vijf jaar ervaring

Omdat connectie meer dan wifi betekent

“In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging was Yentl één van de recruiters die eruit sprong. Door de pakkende teksten in de vacatures werd...

“In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging was Yentl één van de recruiters die eruit sprong. Door de pakkende teksten in de vacatures werd ik meteen al enthousiast. Ze is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd, maar ook daadkrachtig en professioneel. Als snel wist Yentl wat goed zou passen bij mij. En dankzij haar kan ik binnenkort gaan starten bij mijn nieuwe baan!”

Lees meer

Ik ben erg onder de indruk hoe FYGI de commerciële kant aanpakt om nieuwe werknemers aan te trekken. Zeker in deze tijd moet je wat extra’s laten...

Ik ben erg onder de indruk hoe FYGI de commerciële kant aanpakt om nieuwe werknemers aan te trekken. Zeker in deze tijd moet je wat extra’s laten zien om de juiste kandidaten te vinden. Lay-out van hoe vacatures gecommuniceerd worden spreekt mij ook erg aan, hele frisse look & feel en past ook bij ons bedrijf. Ook de tussentijdse resultaten van een campagne is iets waarom we blijven terugkomen bij FYGI.

Yentl werkt zeer professioneel, is enthousiast, heeft heel snel een goed beeld hoe we de juiste professional kunnen vinden en heeft aandacht voor wat wij belangrijk vinden. Ik kan FYGI en Yentl zeker aanbevelen!

Lees meer

Yentl is een hele fijne en betrokken collega. Enorm sterk in het opbouwen van relaties met zowel de klant als intern. Als collega is zij oprecht...

Yentl is een hele fijne en betrokken collega. Enorm sterk in het opbouwen van relaties met zowel de klant als intern. Als collega is zij oprecht geïnteresseerd in hoe het met iemand gaat en een fijne sparringpartner. Yentl is echt van toegevoegde waarde en een aanwinst voor het team!

Lees meer
Mijn vacatures:
Campagne Marketeer
36 uur
Bachelor / HBO
Naarden
Consultant
40 uur
Bachelor / HBO
Den Haag
Recruitment Consultant
40 uur
Bachelor / HBO
Den Haag
Recruitment Consultant
40 uur
Bachelor / HBO
Den Haag

Welkom!

Het FYGI netwerk biedt je de kans om de ideale baan te vinden en daar help ik je graag bij! Deel je gegevens en je cv met mij, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Hi, ik ben Yentl
(interim) recruitmentMarketingWerving & Selectie

Kom in contact!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial