Tijd voor verbinding.

Vanuit je hart. Met lef, energie en in vrijheid.

Meld je aan als recruiter

Recruiters.

Voor gepassioneerde recruiters die in vrijheid verbonden willen werken.

Wanneer, waar en voor wie je wil. In een netwerk met jouw collega recruiters voor versneld succes. Ondersteund vanuit ons platform met live-events, online marketing, vaktechnische ontwikkeling, de modernste recruitment technologie en administratieve ontzorging. En een verdienmodel dat recht doet aan jouw bijdrage.

Werken bij FYGI.

Wij geloven dat je door dicht bij jezelf te blijven het mooiste en meest duurzame resultaat bereikt. In verbinding met anderen. Voor jou en voor de ander.

Een betere balans
tussen werk én privé.

Voor gepassioneerde recruiters die in vrijheid verbonden willen werken.

  • Werken waar, wanneer en voor wie je wil.
  • Een verdienmodel dat recht doet aan je eigen resultaten.
  • Onderdeel van een groot netwerk van Happy Recruiters.
  • Online marketing, recruitment technologie, coaching, vakopleidingen en administratieve ondersteuning.

Het kan namelijk anders.
Want de tijd van je
leven is nu.

Jóuw netwerk.

Als FYGI recruiter onderhoud je je eigen business- en sociale netwerken. En je bent verbonden aan het FYGI platform. Je werkt toegewijd voor een aantal bedrijven. Voor jouw gekozen opdrachtgevers verdiep je je in de personele uitdagingen van vandaag en morgen. Je adviseert, initieert en operationaliseert. Passend bij de behoefte van jouw opdrachtgever! 

Balans tussen werk en privé.

De kinderen zonder haast naar school brengen, even lekker sporten vóór het werk of die oude hobby weer eens oppakken. Skype-gesprekken in de vroege ochtend. Netwerkborrels in de avond. En dé kandidaat voor jouw vacature op zaterdag bij de hockeyclub tegenkomen. Het nieuwe werken bij FYGI is maatwerken. Daar wordt iedereen gelukkig van!

Professionele ondersteuning.

Het FYGI platform faciliteert jou als recruitment consultant met online marketing en lead generatie. De nieuwste recruitment technologie. Vaktechnische trainingen, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Administratieve ondersteuning en de verbinding met jouw collega recruiters. Om samen succesvol te zijn en successen te vieren!