Test

Nu is de tijd voor verbinding.

Meld je aan als recruiter

Het concept.

Lorem ipsum

lorem ipsum

Recruiters

Voor gepassioneerde recruiters die in vrijheid verbonden willen werken.

En vooral bezig willen zijn met het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan én opdrachtgevers vooruit willen helpen met nieuw talent!

Werken wanneer, waar en voor wie je wil. In ons netwerk van recruitment consultants voor versneld succes, verbinding en ontzettend veel plezier. Ondersteund vanuit ons platform met live-events, digitale marketing, vaktechnische opleidingen, de modernste recruitment technologie en administratieve ontzorging. Met een verdienmodel dat recht doet aan jouw bijdrage!

Als recruitment consultant onderhoud je je eigen business- en sociale netwerken. Vergroot en versterkt door het FYGI platform en netwerk. Je werkt toegewijd voor een aantal bedrijven. Je bepaalt zelf voor welke opdrachtgevers je aan de slag gaat. Als recruitment partner van jouw opdrachtgevers, verdiep je je intensief in de personele uitdagingen van vandaag maar zeker ook die van morgen. Ondersteund door alle specialistische support vanuit het FYGI platform adviseer je, initieer je, en operationaliseer je! Alles passend bij de behoefte van jouw opdrachtgever.