‘Door afzonderlijke netwerken aan elkaar te koppelen, ontstaat een enorm potentieel’.

De wereld van werken verandert snel. Door digitalisering en technologische ontwikkeling veranderenveel functies. Vele zullen verdwijnen én daar komen er minimaal evenveel voor terug. Wil je straks niet achter de feiten aan lopen, dan is het belangrijk om te kijken hoe jouw organisatie er over drie jaar uitziet. Om dit vervolgens te vertalen naar welke kennis en talenten je dan nodig hebt. Dat vraagt om een andere benadering van personeelsmanagement. De dienstverlening van FYGI - Happy Recruiters sluit naadloos aan bij deze ontwikkeling.

Platform
Recruiter Nicole Matijssen: “FYGI - Happy Recruiters is een landelijk platform van onafhankelijk opererende recruiters die samenwerken. Elke recruiter heeft zijn eigen business en sociale netwerk waarmee we gezamenlijk een enorm potentieel voor interessante matches realiseren. We richten ons op het MKB. Bedrijven die geen of beperkte recruitmentcapaciteit hebben, support bij piekmomenten of complexe uitdagingen.

Groot netwerk
Recruiter Letticia de Hart: “Wij werken afzonderlijk maar toch samen. We verbinden onze netwerken. Deze zijn bij elke recruiter anders, vanwege verschillende achtergronden en interesses. Als zelfstandig opererende recruiter bepaal je je eigen aanpak. Ik zoek opdrachtgevers die bij mij passen en kan de tijd investeren die ik waardevol acht. Zo kan ik me echt in mijn klanten en kandidaten verdiepen en van onderscheidende waarde zijn. Deze ruimte is voor mij uniek en geeft me de kans vooral dat te doen wat ik het liefst doe. Verbinden!”

Partnership
“Om bedrijven te helpen met hun HR- en/of recruitmentstrategie, moet je wel weten wat er speelt. Wij hebben de tijd om ons echt te verdiepen in onze opdrachtgevers, hun sterkhouders, cultuur en toekomstplannen. Je weet dan wat er nodig is. Wij doen deze investering in echt partnership. Uiteraard vullen we ook vacatures in die nu open staan. Je betaalt bij FYGI - Happy Recruiters niet voor de inspanning, maar voor resultaat; nadat wij de geschikte kandidaat gevonden hebben.”, zegt recruiter Valeria Gagliano tot slot. 

FYGI - Happy Recruiters. Dé recruitmentpartner voor het MKB!

Bron: Arnhem Business | Nummer 6 | september 2017

Deel dit bericht