FYGI betreedt nieuw kantoor.

Vrijdag 1 september was het zover… Na een mooie start bij het Support Office van AccentCovebo aan de Ambachtsstraat 13 in Nijkerk, kregen we de sleutel van ons eigen kantoor. Met inmiddels 15 man waren we toe aan een echte eigen plek!

Maandag 4 september hebben we, nog enigszins onwennig, voor het eerst met ons team in ons nieuwe kantoor gewerkt. Een heerlijke ruimte met fantastische bureaus en een geweldige lichtval. De eerste FYGI posters hangen aan de muur en de komende weken moet de hele ruimte echt FYGI gaan ademen. Onze eigen huiskamer in het midden van het land om elkaar wekelijks te ontmoeten, om samen te leren, ervaringen te delen en successen te vieren. Onze business innovatie ruimte om samen met klanten een schets van hun toekomstige organisatie te maken om van daaruit het juiste talent te interesseren en een centraal gelegen overlegruimte waar onze teams en klanten gebruik van kunnen maken. Al met al een meeting point, midden in het land, waar we ons netwerk kunnen ontmoeten en faciliteren.

Donderdag 7 september hebben we als team, samen met onze collega’s van het Support Office en naasten familie en vrienden, geproost op ons nieuwe onderkomen! Zowel de directie van AccentCovebo als alle Support Office collega’s zijn bedankt voor alle steun en support zover. FYGI binnen 6 maanden van tekentafel naar een organisatie van 15 man krijgen was zonder deze steun niet mogelijk geweest.

We nodigen je graag uit om langs te komen op ons nieuwe adres; Van ’t Hoffstraat 24, 3863 AX Nijkerk.

Deel dit bericht