FYGI – Happy Recruiters te gast bij OmroepN.

Op uitnodiging van Martine Bolhuis zaten Erik van de Water en Dennis Denekamp, initiatiefnemers van één van Nijkerks jongste bedrijven, FYGI - Happy Recruiters, gisteravond bij OmroepN.

De 2 uur durende uitzending gaf Erik en Dennis uitgebreid de gelegenheid de luisteraar een goed inzicht te geven in de totstandkoming van hun innovatieve recruiters platform en de meerwaarde hiervan voor alle partijen; opdrachtgevers, professionals en hun recruitment consultants. Er werd intensief gesproken over hun kijk op moderne bedrijfsvoering, netwerk organiseren, de behoefte aan autonomie en ontwikkeling bij professionals en het daarbij passende leiderschap.

Martine en haar co-host Hans Haantjes namen ook uitgebreid de tijd de persoonlijke achtergronden, ambities, dromen, belangrijkste leermomenten en drijfveren van de beide heren te achterhalen.

Dikke complimenten van onze zijde aan het adres van Martine, voor de wijze waarop zij haar eerste live uitzending heeft gemaakt, en nogmaals dank voor de uitnodiging van de initiatiefnemers van onze club.

Voor wie de uitzending heeft gemist en nieuwsgierig is geworden, klik hier en luister alsnog! (Het betreft de uitzending van 21:00 uur "de Ondernemer" op 24 oktober).

Deel dit bericht