Executive search

Werving en selectie voor (top)managementposities

Scroll

Gespecialiseerd in executive search

Als je een bedrijf runt, begrijp je hoe cruciaal het is om de juiste leiders aan boord te hebben. Onze executive search en headhunting diensten zetten we graag in om jou te helpen de perfecte kandidaten te vinden voor (top)managementposities. Onze zzp'ers kennen de markt en hebben een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde executive search recruiters die klaar staan om jouw organisatie te helpen.

Debbie Wannet
Business coach

Onze aanpak voor een succesvolle samenwerking

Snel én kwalitatief goed

Soms is snelheid cruciaal in dit proces. Wij voorkomen dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Vooraf wordt er een inschatting gemaakt van de complexiteit en in overleg met jou wordt er gezocht naar een juiste balans tussen snelheid en kwaliteit.

Discreet

Privacy en discretie van zowel jou, jouw organisatie als de professionals die we bemiddelen staan voorop. Tegelijkertijd richten we ons intensief op het koppelen van de juiste persoon aan jouw vacature.

Zorgvuldig

Wij investeren veel aandacht in het echt leren kennen en begrijpen van mensen en de organisatie. We voeren doorgaans meerdere gesprekken om een bedrijfscultuur te doorgronden.

Bewezen trackrecords

Met onze gerenommeerde executive search ervaring hebben we een uitgebreid netwerk van topkandidaten opgebouwd. We hebben toegang tot kandidaten die elders mogelijk niet beschikbaar zijn.

Ons netwerk omvat executives met bewezen trackrecords en de vaardigheden die nodig zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Denk aan commercieel managersexecutive assistants en diverse directiefuncties. Met een van onze executive search recruiters als partner, heb je toegang tot een exclusieve pool van senior professionals.

Voor welke vacatures kun je bij ons terecht?

Directie functies

Chief Executive Officer (CEO)

Chief Commercial Officer (CCO)

Chief Operating Officer (COO)

Chief Marketing Officer (CMO)

Chief Financial Officer (CFO)

MT-functies

Marketing Director

Marketing Manager

Logistiek Manager

Business Controller

Financial Controller

Jouw leiderschapsteam heeft een enorme invloed op de richting en prestaties van jouw bedrijf. Met de juiste leiders kun jij je bedrijf laten groeien en de concurrentie voorblijven.

profielfoto-team-debbie-recht-lila-langwerpig-jpg

Transformeer jouw bedrijf met de juiste leiders

Meer weten over Executive Search bij Fygi? Of wil je in contact komen met een freelance recruiter? Wij vertellen je graag meer! Debbie Wannet Business coach
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.