fbpx
Social Share

Webinar ChatGPT voor recruiters

Hoe je A.I. optimaal inzet voor recruitment

Als recruiter weet je hoe belangrijk het is om het juiste talent aan te trekken voor je bedrijf. Maar het vinden en selecteren van geschikte kandidaten is een tijdrovende klus. Vooral als je veel vacatures hebt om in te vullen.

Maar hoe werkt ChatGPT precies en hoe kun je het integreren in je dagelijkse werkzaamheden? Tijdens de webinar hebben we tips gegeven, die je direct kan toepassen over de volgende onderwerpen:

   Sourcing / searching
   Hiring
   Personal branding content

Stiekem al nieuwsgierig?

In de webinar heb ik een aantal prompts gebruikt om tot interessante uitkomsten te komen. In de handout vind je ook nog extra tips en bonuscontent.

Webinar recording

Heb je de webinar gemist of wil je deze terugkijken? Check de video en scroll eenvoudig door de hoofdstukken.

Veel plezier met het experimenteren met ChatGPT!

⚠️ De webinar is voor een beperkte periode terug te kijken, dus wacht niet te lang.

FYGI. Hét netwerk voor zzp recruiters & HR professionals

Wij zijn een uniek netwerk van meer dan 70 freelance recruitment en HR professionals.  

Samen zeggen we ‘Let’s celebrate work!’ Wij gunnen iedereen z’n beste baan, en vanuit verschillende rollen dragen we daaraan bij. Als recruiters, HR adviseurs, arbeidsmarktspecialisten, coaches en meer.  

Dat doen we zelfstandig, maar niet alleen. Want wanneer je aansluit bij FYGI levert je dat heel veel op. Als mens en in je werk.

Ontdek wat FYGI voor jou als recruiter kan betekenen

Ik wil starten met ondernemen

Tijd voor eigen keuzes. Met lef, energie en in vrijheid. Kies zelf voor wie, waar en wanneer je werkt met een verdienmodel dat past bij jouw inzet.

Ik wil eerst een vast contract

Bepaal jouw koers met hulp van FYGI. Binnen één jaar zet je de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Samen zorgen we voor een vliegende start.

Ik wil slimmer ondernemen

Je eigen business runnen met meer gemak. Van ondersteuning met recruitmenttechnologie tot support met vacatureteksten (her)schrijven.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial