fbpx
Social Share

Werken bij Aludon

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dé specialist in aluminiumprofielen

Aludon bestaat ruim 25 jaar. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot specialist in het leveren en bewerken van aluminiumprofielen. Met meer dan 50 medewerkers zorgen wij dat onze klanten voorop lopen in de ontwikkeling en de productie van halffabricaten en eindproducten voor uiteenlopende toepassingen. Check! Daar heb je gelijk onze missie te pakken.

Voor zowel onze klanten, partners als werknemers willen we een gezonde financiële situatie creëren en behouden. Om dit te realiseren is het belangrijk dat we blijven investeren in kennis, personeel en machines. Daarom zoeken wij jou!

Wij zijn een organisatie met ambitie

Vol trots kunnen wij zeggen dat we CO2 neutraal produceren! Duurzaamheid is voor ons ontzettend belangrijk én dat zie je terug in ons productieproces. Graag gaan wij van goed naar beter!

Over 5 jaar is de productiecapaciteit verhoogd, zijn de werkprocessen efficiënter ingericht, werken we volgens LEAN manufacturing principes (zoals Poka Yoke), zijn onze medewerkers multidisciplinair inzetbaar en is de omzet gestegen met 40%.

Ons machinepark

Ons uitgebreide machinepark is geheel toegespitst op het bewerken van aluminiumprofielen. Deze machines en handgereedschappen helpen ons om de meest efficiënte manier van bewerken in te zetten:

  • 2 cobots
  • Een 10-tal zaagmachines voor alle maten en groottes van profielen
  • Een 20-tal freesmachines met bewerkingslengtes van 600 mm tot 16 meter in 1 opspanning en 3-, 4- en 5-assig frezen
  • CNC gestuurde ponsstraat
  • Diverse excenterpersen
  • Walsapparatuur
  • Diverse lasapparatuur
  • Diverse machines voor nabewerkingen als trommelen en borstelen
  • Productspecifieke assemblageplekken met de nodige apparatuur

Werken bij Aludon

Kijk eens om je heen en ontdek hoeveel aluminiumprofielen er gebruikt worden. Zichtbaar of niet zichtbaar, klein en groot, geanodiseerd of gecoat. De meeste van deze profielen ondergaan een mechanische bewerking. Dit is de wereld waarin Aludon werkzaam is, de wereld van aluminium. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling en prototyping van nieuwe producten en assemblage van gemaakt onderdelen. In 2018 openden de deuren van onze locatie in Drachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Aludon? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Jeltine: 06 190 344 81. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: jeltine.boomsma@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial