fbpx
Social Share

Werken bij Angst+Pfister

Wij zijn gepassioneerd "Let’s make it work"

Wij zijn Angst+Pfister

Wij zijn de groep die er alles aan doet om dingen perfect te laten werken! Angst+Pfister zit met 1.200 medewerkers wereldwijd gevestigd in 12 verschillende landen. Kom jij ons in Zoetermeer (op loopafstand van het winkelcentrum) versterken? Wij werken hard, maar er is ook tijd om samen te lachen. Op vrijdagmiddag sluiten we samen onder het genot van een drankje de week af. In onze pauzes lopen we gezellig naar het winkelcentrum waar we een lekker broodje halen. Ook na werktijd plannen we graag leuke uitjes met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbecue. In ons grote kantoor met open workspace en mooi uitzicht zit een bedrijfskantine.

Bij ons is er veel variatie en je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Onze medewerkers voorzien wij van alle benodigde tools en systemen om met succes en passie te kunnen werken. Voor de functies zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Internationaal georiënteerd

Ons internationaal georiënteerde bedrijf vormt onze oorsprong tot op de dag van vandaag. Twee mensen – Jacques Angst en Walther Pfister – hebben elkaar in 1920 ontmoet en zijn een zakelijk partnerschap aangegaan. Ook vandaag de dag, na meer dan een eeuw, geloven we nog steeds dat persoonlijke relaties en mensen de kern van ons succes vormen. Daarom hechten wij veel belang aan ons meest waardevolle element: onze medewerkers. ​

Angst+Pfister zet zich in om de nodige tools en omgevingen aan te bieden, zodat onze medewerkers zich ten volle kunnen ontplooien. Ondanks alle trends in de richting van digitalisering en automatisering luisteren we goed naar onze medewerkers, onze sollicitanten en onze klanten. Alleen dan kunnen we de beste oplossing voor hun behoeften voorstellen. ​

Wat is jouw droom? Laat ons weten wat je professionele ambities zijn en samen gaan we aan de slag om jouw carrière in een boeiende industriële omgeving te realiseren!

Over Angst+Pfister

Onze groep is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en wereldwijde leverancier van geavanceerde component en engineering oplossingen voor meer dan 20.000 OEM-klanten in diverse industrieën.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Angst+Pfister? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Nancy: 0654977685. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: nancy.wijnkamp@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial