fbpx
Social Share

Werken bij BHG

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Over BHG

Kom jij onze BHG-familie versterken? BHG staat voor Brothers Horeca Groep en heeft inmiddels negentien locaties verdeeld over dertien verschillende concepten in het midden van Nederland.

Misschien ken je één van onze locaties wel! Onder BHG vallen bijvoorbeeld Down Under, Meneer Smakers, Restaurant Zuiver, De HFSLG en De Landgoederij!

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten vacatures in de horeca! Van bedieningsmedewerker tot salesmedewerker, van keukenmedewerker tot bedrijfsleider en van stagiaire tot floormanager! Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Neem dan alsnog contact op, zodat we samen alle opties en mogelijkheden kunnen bespreken!

De kracht van BHG

De kracht van BHG zit hem in de combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en diversiteit: zo verschillend als de horecaondernemingen en hun benaderingen zijn, zo constant zijn we in het ‘sausje’ dat we over de locaties heen gieten. Of we nu een smaakvol diner voor twee presenteren in een intiem en stijlvol restaurant, of een verpletterende festiviteit organiseren met ruimte voor 4.000 bezoekers; alles wat wij doen wordt met de grootst mogelijke zorg op smaak gebracht.

Het familiebedrijf BHG

Met de oprichting van uitgaanscentrum Brothers in Bunnik op 14 februari 1997 begon het horeca-avontuur van BHG in het nachtleven. Inmiddels is het familiebedrijf van Marco en Rob Peek uitgegroeid tot één van de snelste gestaag groeiende en gevarieerde ‘club’ die de branche kent. BHG is een dynamische en ambitieuze horecaorganisatie gelegen in het hart van Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij BHG? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Ezry: 0651764689. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: ezry.brabers@fygi.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial