fbpx
Social Share

Werken bij Climate Neutral Group

Staat jouw vacature er niet bij? Blijf deze pagina dan in de gaten houden!

Wil jij je inzetten om de klimaatimpact te verminderen?

Wij maken organisaties toekomstbestendig. Ons team van bevlogen klimaatexperts helpen organisaties te verduurzamen, zodat zij van A naar ZERO CO2 gaan. Hoe? Dat doen we met elkaar!

De gemene deler bij Climate Neutral Group (CNG) is onze passie voor het klimaat. We helpen organisaties hun klimaatimpact te verminderen door de inzet van onze innovatieve tools. Zo blijven zij on track met het Klimaatakkoord van Parijs. Organisaties doen waar ze goed in zijn en wij helpen hen dat te doen binnen de grenzen van de planeet, met betekenis en waarde.

Iedereen bij CNG vindt dat we nú iets moeten doen voor het klimaat. Is dat ook jouw missie? Join us!

Gepassioneerde en bevlogen collega’s

Om de groei- en impactambities van CNG te realiseren, moeten we de komende jaren stevig uitbreiden. Daarom zoeken we een Sales Assistant en een Accountmanager om ons team te versterken.

Ons team bestaat uit een groep gepassioneerd en bevlogen collega’s, maar zeker geen ‘geitenwollensokken’-types. Organisaties waarmee we samenwerken zijn bekende retailers, grote FMCG A-brands of toonaangevende NGO’s en dienstverleners. Om zelf ook on track te blijven, organiseren we regelmatig klimaatcolleges, enorm populair binnen ons team!

Heb jij gezonde ambitie en zakelijkheid waarmee jij duurzaamheid bij bedrijven en organisaties wil versnellen? Dan is werken bij Climate Neutral Group iets voor jou!

Inside Climate Neutral Group

Wij geloven in groei. Groei die ten goede komt aan de planeet, maar ook aan ons eigen vermogen om daaraan bij te dragen. Onze kernwaarden zijn dan ook: professioneel, vernieuwend, gefocust, eigenaarschap en lerend vermogen.

CO2-Footprint

CO2-reductie

Onze consultants

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Climate Neutral Group? Geen probleem!

Stuur een bericht naar Marjolein: 06-54274666. Je mag ook bellen of je vraag mailen naar: marjolein.touber@fygi.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial